L920 Garantiye Yollamak İstiyorum . Peki Sizce...

Sponsorlu Bağlantılar

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
L920 Garantiye Yollamak İstiyorum . Peki Sizce...
-Telefonum Turkcell ROM lu Sarı 920

-Sarı

-Hasar olarak görünürde hiçbirşey yok

-Sistemden kaynaklanan bir sorun da yok

SORUNLAR

-Kamera Flaş çalışmıyor

-Telefon sanırım ısındığında (genelde şarja takılıyken ağır uygulama kullandığımda ) siyah bir ekran geliyor, o siyah ekrandan çıktığımda sim kart yok simgesi görüyorum. yeniden başlatınca düzeliyor ama bahsettiğim koşullarda sık sık oluyor.

-Ekran kısmı olarakda ufak bir sorun sağ tarafında hafif bir çıkıntı var (pek sorun olmuyor belli bile olmuyor)

-Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

PEKİ SİZCE

garanti sorunlarına şunları yazarsam ;

1-Kamera Flaş çalışmıyor

2- 3 Hat değişmeme rağmen telefon kendiliğinden sim kartı görmüyor, Telefon sanırım ısındığında (genelde şarja takılıyken ağır uygulama kullandığımda ) siyah bir ekran geliyor, o siyah ekrandan çıktığımda sim kart yok simgesi görüyorum. yeniden başlatınca düzeliyor ama bahsettiğim koşullarda sık sık oluyor.

3-Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

4- Telefon sıfırlamama rağmen bazen donuyor ve şarj bitene kadar birşey yapamıyorum , kapatamıyorum. (BU İŞİN YALAN KISMI :D )

5- Turkcell ROM dan kaynaklanan Global ROM a göre çok fazla stabil olmama , donma, kapanma vs. (BUDA YALAN :D)

PEKİ SİZCE ben bunları yazarsam telefonum SIFIRI ile değiştirirler mi?
Aranızda illa ki garantiye yollayan arkadaşlarım vardır.

WP8 uzmanları dahil bütün arkadaşlarımdan bu söylediklerim hakkında tavsiye istiyorum . şimdiden TEŞEKKÜRLER :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Emin olmamakla birlikte Flash konusunu açmamalısın bana kalırsa çünkü garanti kapsamından çıkarabilir. Tabi özgür ve ali kemal abilerimiz sana daha iyi fikir veririler çok fazla bilgili değilim. Onun dışında diğerleri yazılımsal sorun gibi yani kendi düşüncem yazılımsal sorunları halledip yollayabilirler.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Emin olmamakla birlikte Flash konusunu açmamalısın bana kalırsa çünkü garanti kapsamından çıkarabilir. Tabi özgür ve ali kemal abilerimiz sana daha iyi fikir veririler çok fazla bilgili değilim. Onun dışında diğerleri yazılımsal sorun gibi yani kendi düşüncem yazılımsal sorunları halledip yollayabilirler.
Flaşımın aşırı çalışmadan dolayı yanmadı , temassızlık oldu aslında , bi ara telefonu ters tuttuğumda yanıyordu ve çevirdiğimde sönüyordu. Bu yüksek olasılık ile temazssızlıktır . garanti kapsamına girer diye düşünüyorum :hmmm

bayon

Üye
Flaşımın aşırı çalışmadan dolayı yanmadı , temassızlık oldu aslında , bi ara telefonu ters tuttuğumda yanıyordu ve çevirdiğimde sönüyordu. Bu yüksek olasılık ile temazssızlıktır . garanti kapsamına girer diye düşünüyorum :hmmm

tabiki de girer garanti ye niye girmesin bence arkadas flash atma ile karıştırmış olabilir o yazdığını

• Beğen
Tepkiler: sameet33
SonyXperia

SonyXperia

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baysal.onur ve sameet33

marazruno123

Üye
Kendin yapmadığından eminsen garanti yapmak zorunda.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bir kere sen bunu telesrrvice ye söylersen adam o uzun yazdıklarını 3 4 kelimede özetliyecek. Yani telefonu tamir edecek olan kimse oradan fazla ayrıntıya girmediği için oldu diyip aynı şekilde geri verirler ihtimal tabi. Ben teleserviceye hikaye anlattım adam 3 kelimeyle özetlemiş

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Şimdi benim telefonumda yok yoktu ama değiştirmediler. Onun için baştan söyleyeyim hiç heveslenme değişim için :D Flaş çalışmama sorunu bende de vardı. Teleservisin merkezine gitti orada düzeltmişler güya daha telefonu alamadığım için bilemiyorum tabi. Flaş sorunu kendiliğinden düzelir gibi oluyor ama sonradan daha kötü oluyor. Onun için bence servise ver yapsınlar.

• Beğen
q0nzalez

q0nzalez

Üye
yaz bütün sorunları gönder kardeşim servisler sallama iş yapsada gönder bşna uğraşma sen. Sıfır telefon vermeleri içinde 4 kez servise gitmesi gerekiyo nokia öle diyor. bende mesela aslnda 2 kez sornla karşılaşp garantiye gönderdim ama servisler sağolsunlar bozuk gönderdiler 2 seferdede son gönderdiğimde tlefon ara ara kapanıyodu o sorunla gönderdim telefon elime geldi açılmıyodu bile nasıl yapıyolar bilmiyorm ama yapmak yerine bozmayı daha iyi beceriyolar :D bnde 4 ledim sayelerinde şimdi sıfırı ile değiştirme kaydımı aldı nokia 4 den önce kayıt bile almıyorlardı. ki alsalarda değiştirirlermi orasıda ayrı bi konu.

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
yaz bütün sorunları gönder kardeşim servisler sallama iş yapsada gönder bşna uğraşma sen. Sıfır telefon vermeleri içinde 4 kez servise gitmesi gerekiyo nokia öle diyor. bende mesela aslnda 2 kez sornla karşılaşp garantiye gönderdim ama servisler sağolsunlar bozuk gönderdiler 2 seferdede son gönderdiğimde tlefon ara ara kapanıyodu o sorunla gönderdim telefon elime geldi açılmıyodu bile nasıl yapıyolar bilmiyorm ama yapmak yerine bozmayı daha iyi beceriyolar :D bnde 4 ledim sayelerinde şimdi sıfırı ile değiştirme kaydımı aldı nokia 4 den önce kayıt bile almıyorlardı. ki alsalarda değiştirirlermi orasıda ayrı bi konu.
4 olayı hikaye benim cihaz bugün 5. kez servisten geldi, adamlar inatla değiştirmiyorlar :D Neyse zaten ya böyle kullanmaya devam ya da satıcam artık ruh halime göre ilerleyen günlerde karar veririm :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
flaş çalışmıyor olabilir ben yolladım parça değişti geldi şimdi tekrar yollayacağım sen sadece sorunları bildir açıklama yapmana gerek yok

q0nzalez

q0nzalez

Üye
4 olayı hikaye benim cihaz bugün 5. kez servisten geldi, adamlar inatla değiştirmiyorlar :D Neyse zaten ya böyle kullanmaya devam ya da satıcam artık ruh halime göre ilerleyen günlerde karar veririm :D
aynen öyle :D daha telefonu bile doğru düzgün yapamıyolar 19. iş gününde gönderiyolar alıyosun cihazı gönderdiğimden daha köyü durumda 2 kez başma geldi :D nse bekleyip görelim arada sırada bi dürterim kim bilir belki insafa gelip değiştirirler :D çünkü servise gönderdim bi ara geldi 1 saat geçmeden geri verdim o gitti geldi tekrar 2 hafta sonra verdim. onuda yaptık die geri gönderdiler yine 1 saat olmadan geri verdim :D

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler arkadaşlar, turkcellden verecem garantiye zaten ,ben orada zorla yazarım ne kadar uzun yazabilirsem :D

Üst Alt