sameet33
Üye
L920 Garantiye Yollamak İstiyorum . Peki Sizce...
-Telefonum Turkcell ROM lu Sarı 920
-Sarı
-Hasar olarak görünürde hiçbirşey yok
-Sistemden kaynaklanan bir sorun da yok
SORUNLAR
-Kamera Flaş çalışmıyor
-Telefon sanırım ısındığında (genelde şarja takılıyken ağır uygulama kullandığımda ) siyah bir ekran geliyor, o siyah ekrandan çıktığımda sim kart yok simgesi görüyorum. yeniden başlatınca düzeliyor ama bahsettiğim koşullarda sık sık oluyor.
-Ekran kısmı olarakda ufak bir sorun sağ tarafında hafif bir çıkıntı var (pek sorun olmuyor belli bile olmuyor)
-Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
PEKİ SİZCE
garanti sorunlarına şunları yazarsam ;
1-Kamera Flaş çalışmıyor
2- 3 Hat değişmeme rağmen telefon kendiliğinden sim kartı görmüyor, Telefon sanırım ısındığında (genelde şarja takılıyken ağır uygulama kullandığımda ) siyah bir ekran geliyor, o siyah ekrandan çıktığımda sim kart yok simgesi görüyorum. yeniden başlatınca düzeliyor ama bahsettiğim koşullarda sık sık oluyor.
3-Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
4- Telefon sıfırlamama rağmen bazen donuyor ve şarj bitene kadar birşey yapamıyorum , kapatamıyorum. (BU İŞİN YALAN KISMI
)
5- Turkcell ROM dan kaynaklanan Global ROM a göre çok fazla stabil olmama , donma, kapanma vs. (BUDA YALAN
)
PEKİ SİZCE ben bunları yazarsam telefonum SIFIRI ile değiştirirler mi?
Aranızda illa ki garantiye yollayan arkadaşlarım vardır.
WP8 uzmanları dahil bütün arkadaşlarımdan bu söylediklerim hakkında tavsiye istiyorum . şimdiden TEŞEKKÜRLER
-Sarı
-Hasar olarak görünürde hiçbirşey yok
-Sistemden kaynaklanan bir sorun da yok
SORUNLAR
-Kamera Flaş çalışmıyor
-Telefon sanırım ısındığında (genelde şarja takılıyken ağır uygulama kullandığımda ) siyah bir ekran geliyor, o siyah ekrandan çıktığımda sim kart yok simgesi görüyorum. yeniden başlatınca düzeliyor ama bahsettiğim koşullarda sık sık oluyor.
-Ekran kısmı olarakda ufak bir sorun sağ tarafında hafif bir çıkıntı var (pek sorun olmuyor belli bile olmuyor)
-Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
PEKİ SİZCE
garanti sorunlarına şunları yazarsam ;
1-Kamera Flaş çalışmıyor
2- 3 Hat değişmeme rağmen telefon kendiliğinden sim kartı görmüyor, Telefon sanırım ısındığında (genelde şarja takılıyken ağır uygulama kullandığımda ) siyah bir ekran geliyor, o siyah ekrandan çıktığımda sim kart yok simgesi görüyorum. yeniden başlatınca düzeliyor ama bahsettiğim koşullarda sık sık oluyor.
3-Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
4- Telefon sıfırlamama rağmen bazen donuyor ve şarj bitene kadar birşey yapamıyorum , kapatamıyorum. (BU İŞİN YALAN KISMI
)5- Turkcell ROM dan kaynaklanan Global ROM a göre çok fazla stabil olmama , donma, kapanma vs. (BUDA YALAN
)PEKİ SİZCE ben bunları yazarsam telefonum SIFIRI ile değiştirirler mi?
Aranızda illa ki garantiye yollayan arkadaşlarım vardır.
WP8 uzmanları dahil bütün arkadaşlarımdan bu söylediklerim hakkında tavsiye istiyorum . şimdiden TEŞEKKÜRLER