Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
burun deliklerine takılıyorkulağa mı takılıyor acaba
Kargo ile 40 liraya geliyor. Hoşuma gitti açıkçası.kaç gayme bu arkadaş
Bunları kullandıktan sonra onlara bakmazsın.Aga bu kulaklıklar bu kadar pahalı mi yavv yeni telefonlarda genellikle kulak içi veriyorlar ve de çok kaliteli
Beats'i ayrı tutuyorum.Valla kullanmadım bişey diyemem ama benim kullandıklarım da dışarıyla bağlantın kopuyor ses bile duymuyorsun o derece bence bu kulaklıklar çoğu aynı derecede ses veriyor sadece kalite ve marka farkı var beats in kulaklığını da denedim aynı hepsi çok az farklar var.
Neyde denedin? Bununda bir önemi var. Mesela benim walkman Mp3 walkman dediğime bakma eski birşey değil 16gb hafıza var yani bildiğin mp3. Ondaki equ ayarlarında bass a özel 3 kademe var ve tam benim tarzıma uygun. Telefonda ise amfi yok kulaklıkta bundan dolayı dijital sesi Yükseltsem bile cizirtili geliyor. Sen gidersin powerampte test edersin mükemmel bir kulaklık dersin. Bide normal player ile test edersin fark yok dersin. Bence böyle.Valla kullanmadım bişey diyemem ama benim kullandıklarım da dışarıyla bağlantın kopuyor ses bile duymuyorsun o derece bence bu kulaklıklar çoğu aynı derecede ses veriyor sadece kalite ve marka farkı var beats in kulaklığını da denedim aynı hepsi çok az farklar var.
İphone 5 kullanıyorum ondan öncede g2 ve nexus 5 vardı ses kalitesi olarak iphone aralarında en iyisi ve g2 kulaklığıylada kullandım samsung kulaklığıylada telefondan olacağını sanmıyorum senheisser cx 200 street ve mdr ex 50 lp kullanıyorum ve earpods lar samsunglar kgler kulaklık koyduk demek için koyuyorlar benceBence senin telefon sorunlu
bu kulaklık hangisinin discovery mi ona benzettim birazKulaklık discovery nin
Galaxy s te adamı uçuran bir performansı vardı s3 minide ses kısık ve boğuk geldi. S3 minide orjinal kulaklık kullanıyorum bunun kadar iyi olmasada iş görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?