C en korkak olanı abi. Napsam ne etsem diye düşünüyor, yusuf yusuftan kafa çalışmaya başlıyor. Sonra bakıyor diyor ki: "lan bu benim arkamdaki herif kafamdakini görüyo, önümdekinin kafasındakini de görüyo, 2si de aynı renk olsaydı. Cevabı bilirdi ama susuyor. Demek ki önümdekinin şapkası ile benim şapkanın rengi farklı." "Vay be!" diyor. "Eureka" (adam yunanmış, diğeri fransız, biri amerikalı en baştaki garibanda temel

) Neyse işte sonra... Anlıyor öndeki ile şapkaların farklı olduğunu diyor. "Cellat diyor adam ol, benim şapka siyah." Nasıl bildim ama diyor. Hepsi hayret ediyor vay be diyor. O.o diyor

Alkışlıyorlar falan, temel diyor ki "çok basit". Olayı anlatıyor temel. Yunanlının cevabı nasıl bulduğunu anlatıyor. Sonra herkes şaşırıyor, temel'e iltifatlar ediyurlar, sen nasıl bir dehasın, nasıl bir zekasın, nasıl bir ... Yunanlı diyor ki, benim kız kardeşim var. Onu seninle evlendirelim. Fransız diyor ki "Olmaz, benim kız kardeşimle evlendirelim." Amerikalı diyor ki "hayır, olmaz. Benim kızkardeşimle evlen. Hem seni amerikan vatandaşı yaparız."
Fransız diyor ki, "eyfeli gezdiririz, şarap içiririz."
...