Kral Ve Digerlerinin Rekabeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uMTOku

Üye
Sahte S4 yayınlarlar geçen s3de olduğu gibi gerçeği mayısta çıkar
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
bilimsel konuşurusak şuan tek lider samsung apple da gün geçtikce batıyor nokia nın eski hali heleki şı iphone 5 tamamen felaket

• Beğen
Tepkiler: Türe

uMTOku

Üye
Sony htc eyvallah da malzeme kalitesi samsung yerlerde

kurd-0

Üye
nokia hepimizin gönlünde farklıdır ama wpyi secmekle bence hata yaptı hemde bu pazara çok geç girdi tamam lumia çok satmış olabilir stokları tüketmiş olabilir ama diğer yandan ios ve androidte deli gibi satıyor s3 note2 htc one serisi xperialar yok satıyor şimdi böyle bir durumda samsung sevmesem bile asla bu koltuğu bırakmaz gönül isterki sony olsun ama atı alan üsküdarı geçti
birde parasını hakeden olayı var 1700-1800 e note 2 bir canavar alabiliyorken neden 1600 tl hala emekleyen esnek olmayan bir sisteme verilsin (lütfen wp güzel demeyin)

uMTOku

Üye
Wp güzel derim ios derim android demem iphone 5 iphone 4 galaxy s2 ve biraz hasarlı s3 ve elimdeki telefon lumia ile derim note 2de yakın arkadaşımda var hemen resim yada videolu test yapıp adarım uygulama oyun çok az kaliteli yok performansına bakamıyoruz ama ram canavarı deli gibi işlemci istemeyen şişmeyen farklı bir telefon bir de Nokianın super uygulamaları var

kurd-0

Üye
tutturmuşsunuz bi nokianın kendi özel programlarıymış hangisiymiş onlar?

uMTOku

Üye
24 tane sadece Türkiye mağazasında var bakarsınız hangileri diye anlamıyorum her telefon var diyorum bende benden iyi kim bilebilir

Türe

Türe

Üye
City lens , maps :zzz:

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
emreli01

emreli01

Üye
htc den söz bile edilmemiş nedense

MrExpert

MrExpert

Üye
Yazıda saki wp yi sadece nokia kullanıyormuş gibi lanse edilmiş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi

pckobat_78

Üye
Hikayenin akışına bakarsak yeni bir dünya savaşı çıkacak gibi duruyor :)

uMTOku

Üye
Hayır bu bir forum herkesin kendi düşüncesi ihtiyaçlar farklı diye farklı görüşlerini kabul ediyoruz

lordufuk

lordufuk

Üye
Şuan öğretici kimlikte yazmaktayım :ehe
Arkadaşlar şuan bir gerçek var telefon piyasasında, hatta ve hatta elektronik piyasasında samsung 1.sırada apple 2.sırada nokia 3.sırada htc 4.sırada bu bir gerçek kabullenmek zorunda herkez :hih:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaşım,Şu dönemde htc Android işletim sistemini kullanmıyormu?eee ben yazımda htc samsung vs diye ekledim parantezle androidin yanına.

Şu dönemde htc Android işletim sistemini kullanmıyormu?

Muhahah ne komiksiniz la :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt