Kral Ve Digerlerinin Rekabeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
Kral Ve Digerlerinin Rekabeti
Öncelikle Böyle Konularla Kişi Toplamaya Çalışma Demeyin,Kendi Görüşlerimi Sunuyorum.Biraz Destan Gibi Yazacağım :) yılların çook kısa bir Özeti.

Erricssondan sonra gelen yeni bir efsane:Nokia! Çok tutulmaz dediler 3310 ve 3210 u çıkardı satış rekorları kırmaya başladı,yenilir dediler nokia 1110 ve yenileri geldi aradan çok ama çok satıldı,Güney Korenin Telefon Şirketi Nokianın Bu Efsaneye Bir Dur Demek İstedi Ve Bir çok Telefon Çıkardı (Özellikle Kızaklı Telefonlar) Ve Bir Anda Nokia nın Duraklama Dönemi Başladı (6300 nokianın En büyük eserlerinden,etrafınıza bakın 5 kişiden 3 ünde 6300 eski olmasına rağmen ucuz ve her haltı yapan telefon)Bu Sırada Apple iphone 2g yi satışa sunarak Bu Savaşın içinde Yer Almıştı artık.Nokia ise 5800 Dokunmatik Telefonunu Çıkararak Gerileme Dönemine İlerlemekten Kurtuldu ve telefon Dünyada Bir çok kişi tarafından beğenildi ve Nokia Taraftarları Gene Artmaya Başladı Yıllar Böyle Geçerken İphone 3g İphone4s ,nokia n series e series ve diğer serileri (dokunmatik olmak üzere),Veee Tabi samsung da boş dururmu.
Özellikle onun dokunmatik telefonları Samsung Star VS. diğer seriler bunlar çıktı.

Ve Nokia Diye Bir efsAne kalmamıştı artık,Taht Boş Kalmıştı Ama artık 2 taht talibi vardı Android vs İOS!

Ve Telefon Dünyası Şok Olmuştu,Nokia Android İşletim sistemi çin Google Şirketi İle Anlaşabilecekmiydi,anlaşırsa gene kral geri mi dönecekti?AMA! Anlaşamadı Ve Windows Phone Ve Symbian İşletim Sistemimine Razı Oldu.Ve Rekabete Girme Girişimi Başarısız Oldu.

Samsung,Galaxy serisi ile,İphone İse, İphone 5 ile Savaşa devam ediyordu.Ve Telefon Dünyası Yeni Çıkan Bir Telefonla İrkilmişti.Onun sesiydi Bu,EVET! İşte o......Geri Döndü........

NOKİA Lumia ! Nokia windows Phone ile gelmişti ve rekabete tahtına yeniden çıkmak için geri dönmüştü artık 2 değil 3 marka vardı:Android (samsung sony vs.) ,APPLE İOS VE NOKİA (Windows Phone)

Tahta Çıkacak Marka Kim Olacak Artık Bundan Sonra Göreceğiz....

Hikayeye Başlayış 17:52 Hikaye (şimdilik) Bitiş:18:49

- - - Eklendi - - -

flood yaptığım için özür ama kimsenin dikkatini çekmedimi?????

fk555897

fk555897

Üye
Bence birinci Apple (iOS) olur.

.Murat.

.Murat.

Üye
samsung rakipsiz olarak yoluna devam eder

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
şuan tahtta samsung oturuyor, apple peşinden geliyor ama bu gidişle apple gidecek. (steve jobs sorası )

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
tek kral nokia bu öyle yada böyle

MaxipmaN

Üye
samsung şu an diğerlerinin 7 sülelesini . niteliktedir

BlaCkMaGiC05

Üye
Okurken tüylerim diken diken oldu :D

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İPhone kullananların çoğu (ben dahil) ios yüzünden kullanıyor zaten. Bu yüzden apple konumunu korur bence. Ha biraz daha ucuz olsa apple adına daha iyi olur zaten.

phasan

phasan

Üye
Apple 1 ci

Kerim.

Kerim.

Üye
Su an icin lumia alinmaz.

lordufuk

lordufuk

Üye
bilimsel konuşurusak şuan tek lider samsung apple da gün geçtikce batıyor nokia nın eski hali heleki şı iphone 5 tamamen felaket

Kerim.

Kerim.

Üye
bilimsel konuşurusak şuan tek lider samsung apple da gün geçtikce batıyor nokia nın eski hali heleki şı iphone 5 tamamen felaket

İphone5 gibi bir telefona felaket diyorsan sana bir sey demicem:bye2:

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İphone5 gibi bir telefona felaket diyorsan sana bir sey demicem:bye2:

Katılıyorum. Samsung 4 çekirdekli telefonla geldi diye beklentileri yüksek tutanlar genelde bu yorumu yapıyor. Bilmiyorlar ki iPhone yazılım ağırlıklı telefon. Samsungun önümüzdeki telefonlarının 8 çekirdekli olacak duyumları alıyoruz. Gerçekten gerek var mı? Ben kendi 4s imin 800mhz çift çekirdekli iişemcisiyle şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma sorunu yaşamadım. Bence fark budur.

erko merko

erko merko

Üye
Nokia eski günlerine dönemez ahanda buraya yazıyorum, samsung artık kaptırmaz tahtını kimseye

• Beğen
Tepkiler: sharke2010
amcalu1

amcalu1

Üye
Katılıyorum. Samsung 4 çekirdekli telefonla geldi diye beklentileri yüksek tutanlar genelde bu yorumu yapıyor. Bilmiyorlar ki iPhone yazılım ağırlıklı telefon. Samsungun önümüzdeki telefonlarının 8 çekirdekli olacak duyumları alıyoruz. Gerçekten gerek var mı? Ben kendi 4s imin 800mhz çift çekirdekli iişemcisiyle şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma sorunu yaşamadım. Bence fark budur.

yalnız şöyle birşey var insanlar telefon alırken çekirdek sayısının çok olmasını bir marifet sanıyorlar bence samsung güzel telefon yapmıyor sadece iyi reklam yapıyor ve s3 ile kurduğu bu popülerlik insanlar bilinçlenene kadar da sürer.
Bu arada benim eleştirim moda için telefon alanlaradir yoksa bilinçli bir şekilde istekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda herşey alınabilir.

Kerim.

Kerim.

Üye

Bu da ios farki:)

- - - Eklendi - - -

yalnız şöyle birşey var insanlar telefon alırken çekirdek sayısının çok olmasını bir marifet sanıyorlar bence samsung güzel telefon yapmıyor sadece iyi reklam yapıyor ve s3 ile kurduğu bu popülerlik insanlar bilinçlenene kadar da sürer.
Bu arada benim eleştirim moda için telefon alanlaradir yoksa bilinçli bir şekilde istekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda herşey alınabilir.
Samsugun hakkini yememek lazim cok iyi isler yapoyo.8cekirdek olayida tamamen rakiplere ustunluk saglamak ve yeni bi çığır açmak için olduğunu düşünüyorum:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
8 cekirdek degil 16 cekirdekte koysa samsung gozumde degerli bir marka degildir. Tasarimlari berbat , taklit ve calma meraklisi bir firma olarak tescilenmistir.

uMTOku

Üye
Stabil olamaz kullanmıyorsun diyenlere android telefonum da var gerçek hak eden şu an Apple ve Nokia diyorum çünkü hepsini deniyorum S3u de gördük aşınma yaptı malzeme kalitesiz elimde var evet Steve jobs sonrası Apple bozdu ama hala kullanılabilirlik olarak çok önde ve Nokia Windows Phone ile çok rahat çünkü farklı her telefondan şu an için geride doğru ama tek işi telefon olan bir firma gibi kimse telefon yapamaz ne iphone 4S de bir sorun yaşadım 5in arkası biraz çizildi nede lumialarda malzeme kendini belli ediyor ya işçilik yeter kendine has uygulamaları olması vs önyargılarınızdan kurtulun samsung s2 ve s3 aşınma yaptı elimde duruyorlar şu an resim atarım ki android ara kasmaları falan atlatana kadar ki zor 32 çekirdek üstüne 16gb ram koysun bir şey değişmeyecek fikirlerinize saygım var ama kendi telefonlarım biliyorum
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt