8 cekirdek degil 16 cekirdekte koysa samsung gozumde degerli bir marka degildir. Tasarimlari berbat , taklit ve calma meraklisi bir firma olarak tescilenmistir.
Anlattığına göre kralın biraz daha zamana ihtiyacı var bir elime 920 bit elime iphone 5 aldım 5 gayet hoş ve zarif olmuş 4s'e göre lumia baya kaba duruyor ve şuan uygulama eksiği var malesef.
Galaxy S tasarımı 3G çakması misal.
3g Galaxy S den esinlenmişHem menü hem de dış görünüş. Allah aşkına bu kadar benzerlik olur mu ?
:
3g Galaxy S den esinlenmiş:

Peh bunun yüzünden dediğin "teneke" çoğu ifondan daha sağlam
Hadi ordan bunun yüzünden Apple , Samsung'a dava açtı ve kazandı![]()

Peh bunun yüzünden dediğin "teneke" çoğu ifondan daha sağlam![]()
O kadar geliştiriciyi ver bakiim iPhone'a Galaxy S3'e Note 2'ye noluyo 
Teneke'den kastım çakma tasarımı olması.Ve dışarıdan bakıldığında bakalit plastik kadar dandik görünmesi.aslında hiç de öyle değil.Fazlasıyla sağlam
Teneke dimedim ya laO kadar geliştiriciyi ver bakiim iPhone'a Galaxy S3'e Note 2'ye noluyo
![]()

Teneke'den kastım çakma tasarımı olması.Ve dışarıdan bakıldığında bakalit plastik kadar dandik görünmesi.aslında hiç de öyle değil.Fazlasıyla sağlam
yani direkt samsung malları dandik diyenlere diyeceğim hemen gördüğünüz gibi atlamayın.bi elinize alın S1'i hatta drop test yapın![]()
s3 de sağlam 
S3 ile S1 i drop test yaparsan hangisinin dağılacağı bariz belli ama
en son 1,5 sene önce elime aldıms3 de sağlam
![]()

Teneke dimedim ya laO kadar geliştiriciyi ver bakiim iPhone'a Galaxy S3'e Note 2'ye noluyo
![]()

S3 ile S1 i drop test yaparsan hangisinin dağılacağı bariz belli ama![]()

biri 4.8 biri 4.0"![]()
S1 daha sağlam 
Kurtuluşun yokS1 daha sağlam
![]()

Sizin Konu Bir yana Bu S4ün Çıkış Tarihi Açıklandımı?