Kral Ve Digerlerinin Rekabeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Anlattığına göre kralın biraz daha zamana ihtiyacı var bir elime 920 bit elime iphone 5 aldım 5 gayet hoş ve zarif olmuş 4s'e göre lumia baya kaba duruyor ve şuan uygulama eksiği var malesef.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip, mesut1979 ve sharke2010

pirenuri

pirenuri

Üye
Sorun şu ki: Android cihazlar çekirdek sayısı ile göz dolduruyor, Apple İphone 5 te marka tutkunları ile yer ediniyor, Şuan için parasını hakeden tek cihaz bana göre Lumia 920

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Nokia gönüllerin kralı :D

• Beğen
Tepkiler: sharke2010
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
8 cekirdek degil 16 cekirdekte koysa samsung gozumde degerli bir marka degildir. Tasarimlari berbat , taklit ve calma meraklisi bir firma olarak tescilenmistir.

Örnek verirmisin hangi telefonları taklit hangi modeli taklit çalıntı?

- - - Eklendi - - -

Anlattığına göre kralın biraz daha zamana ihtiyacı var bir elime 920 bit elime iphone 5 aldım 5 gayet hoş ve zarif olmuş 4s'e göre lumia baya kaba duruyor ve şuan uygulama eksiği var malesef.

Haklısın.

Türe

Türe

Üye
Galaxy S tasarımı 3G çakması misal.

Türe

Türe

Üye
Hem menü hem de dış görünüş. Allah aşkına bu kadar benzerlik olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: sharke2010
PriZm

PriZm

Üye

Teneke dimedim ya la :hmmm O kadar geliştiriciyi ver bakiim iPhone'a Galaxy S3'e Note 2'ye noluyo :ehe
Teneke'den kastım çakma tasarımı olması.Ve dışarıdan bakıldığında bakalit plastik kadar dandik görünmesi.aslında hiç de öyle değil.Fazlasıyla sağlam

yani direkt samsung malları dandik diyenlere diyeceğim hemen gördüğünüz gibi atlamayın.bi elinize alın S1'i hatta drop test yapın :D

Türe

Türe

Üye

Teneke'den kastım çakma tasarımı olması.Ve dışarıdan bakıldığında bakalit plastik kadar dandik görünmesi.aslında hiç de öyle değil.Fazlasıyla sağlam

yani direkt samsung malları dandik diyenlere diyeceğim hemen gördüğünüz gibi atlamayın.bi elinize alın S1'i hatta drop test yapın :D

en son 1,5 sene önce elime aldım :ehe s3 de sağlam :islik

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
Sizin Konu Bir yana Bu S4ün Çıkış Tarihi Açıklandımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt