Kozyap İnşaat Hizmetleri

Sponsorlu Bağlantılar

esskmk

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kozyap İnşaat Hizmetleri
Kozyap, 20 yıldır inşaat sektöründe yer almakta olup birçok geliştirmeyi ülkemize getirmesi ile ön plana çıkmaktadır. Uzman kadrosu, profesyonel yöneticileri ile yapı sektöründe yer alan şirket oldukça başarılı işlere imza atmaktadır. Örneğin devasa inşaatlarda yapım hızı oldukça önemlidir. Beton döküm işlemini yöntemi kullanan Kozyap, günlük 2,000 m2 döküm yapabilmektedir. Oldukça özel olan bu cihaz yüzey düzgünlüğünü maksimum seviyeye çıkarak istenilen sonuçları vermektedir. Bireysel yapılardan ziyade daha çok gökdelen, fabrika, hastane gibi büyük yapıların inşaatında kullanılmaktadır. Firma tarafından sunulan diğer hizmetler ise;
Kozyap İnşaat Hakkında Bilgi
Kozyap, zemin konusunda da oldukça başarılı işlere imza atmaktadır. Endüstriyel zemin çalışması yapan şirket, müşterilerine oldukça özel hizmet vermektedir. Bastığı zemin dayanıklı olmasını, su ve toz ve ateşe karşı dayanıklı olmasını, oldukça kolay bir şekilde temizlenmesini, kimyasal madde içermemesini isteyen kişiler bu zemin türü için Kozyap inşaat ile iletişime geçebilirler.
Son olarak ise helikopterli şap uygulaması yürüttüğünü söyleyebiliriz. Darbelere ve aşınmaya karşı oldukça dirençli olan bu şap türü genellikle okul, hastane, fabrika, otel, spor salonu, açık bahçe ve park gibi alanlarda tercih ediliyor. Su sızdırmaz özelliğe sahip olan bu şap türü daha çok ıslak ve nemli bölgelere uygulanmaktadır. Kozyap içerisinde buna benzer oldukça kurumsal çözüm önerileri olduğunu ayrıca belirtmek istiyoruz.
 


Üst Alt