Dünyanın En Pahalı Laptop Kılıfı

Sponsorlu Bağlantılar

Su110

Su110

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En Pahalı Laptop Kılıfı


Evet sevgili teknoloji severler, şimdiye kadar sizlerle birçok lüks teknolojik aletin özelliklerini anlattığımız yazılar paylaştık. Bunların arasında özel yapım akıllı telefonlar, son teknoloji ürünü ev aletleri, dünyanın en pahalı araba anahtarları ve dünyanın en pahalı laptopları gibi birçok farklı alan ile ilgili ürünler bulunmaktadır. Bizi takip edenler hatırlayacaktır, dünyanın en pahalı laptoplarını incelediğimiz yazıda ürünler; 2.300 dolar ila 1 milyon dolar arasında değişen fiyatlarıyla bilinmekteydi. İşte bugün sunacağımız yazımızda da en az bu laptoplar kadar ayrıcalıklı üretilmiş laptop kılıfının özelliklerini sizlerle paylaşıyor olacağız.

Birazdan sizlere dünyanın en pahalı laptop kılıfı olarak ün kazanmış oldukça etkileyici bir teknoloji aksesuarını sunacağız. İnanın bana, bu yazıyı inceledikten sonra şimdiye kadar kullanmış olduğunuz kılıflar, çantalar vs. sizlere hiç de değerli gelmeyecek. Hatta biraz abartırsak, dünyanın en pahalı laptop kılıfını gördükten sonra, daha 2 gün önce almış olsanız bile; sahip olduğunuz yeni kılıftan bir an önce kurtulmayı isteyecek kadar gözünüzü karartabilirsiniz. Peki, ne düşünüyorsunuz, ilginizi yeterince çekebildik mi? İsterseniz, dünyanın en pahalı laptop kılıfının özelliklerini incelemeye bir an önce başlayalım ve sizleri daha fazla merakta bırakmayalım.

İşte karşınızda dünyanın en pahalı laptop kılıfı:

Elmaslarla Kaplı Laptop Kılıfı

11 Milyon Dolar


Yazımıza öncelikle bu göz alıcı teknoloji aksesuarının hangi başarılı firma tarafından yapıldığıyla başlayalım. 11 milyon dolar değerinde olan bu laptop kılıfı, 2007 yılında Hollanda Rotterdam’da 2 kişi tarafından kurulan Coverbee isimli şirket tarafından üretilmiştir. Aslında köklü bir firma olmayan Coverbee, yeni bir firma olmasına rağmen şık ve modern teknoloji aksesuarları ile insanların ilgisini çekmiş ve her geçen gün daha da ün kazanan bir şirket olmayı başarmıştır. Dünyanın en pahalı laptopuna da başarıyla imzasını atan bu şirket, oldukça yararlı ve pratik ürünleri ile de sektörde kendisine sağlam bir yer edinmiştir.

Başarılı şirketin üretmiş olduğu laptop kılıfı, dünyanın en pahalı unvanının yanı sıra; şirketin 2 sene boyunca üzerinde ayrıntıyla çalışarak ortaya çıkarmış olduğu şaheseri olarak da gösterilmektedir. Neticede, üzerinde tam 8.800 adet paha biçilemez elmas barındıran kılıf görülmeye değer bir eser olarak karşımıza çıkmaktadır.



Özenle işlenmiş elmaslarının yanında, bu kılıfın ağız kısmında Sibirya samurunun yumuşacık kürkü kullanılarak, ürünün şıklığı bir kat daha arttırılmıştır. Eğer ürünlerde kürk kullanımına karşıysanız da hiç endişelenmeyin! Zira, Coverbee yapmış olduğu bir açıklamada kürkünü kullanmak için hiçbir hayvana zarar vermediklerini açıkça belirtmiştir. Peki, bu kılıfta kullanılan kürk nasıl elde edildi diye mi düşünüyorsunuz? Şöyle ki şirket bazı ürünlerinde kullanmış olduğu kürkleri, yalnızca doğal nedenlerle ölmüş olan hayvanlardan elde ediyormuş. Yani içiniz rahat olarak bu kılıfı kullanabilirsiniz. Zira, bu göz alıcı aksesuarın üretiminde hiçbir samura zarar verilmediği tasdik edilmiş belgelerle kanıtlanmıştır.

Sonuçta 8.800 adet ışıltılı elmas ile simsiyah renkli parlak samur kürkünün tezatlığından doğan mükemmel uyumu yansıtan kılıf, emin olun ki herkesin sahip olmak isteyeceği bir teknoloji aksesuarıdır. İlaveten, 11 milyon dolar değerinde olan bu ürünün alıcısının kim olacağı ise akıllarda soru işareti olarak yer almaktadır.

Peki, eğer bir milyoner olsaydınız, siz de standart bir laptop fiyatından katbekat fazla değeri olan bu kılıfa sahip olmak ister miydiniz? Yoksa, dünyanın en pahalı laptop kılıfı sizler için gereksiz bir harcamadan mı ibaret? Son olarak, yazımızın altına lütfen yorumlarınızı ekleyin ve böylece görüşlerinizden bizleri de haberdar edin.
 
  • Beğen
Tepkiler: firostr


Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Vay be :-o
 
vaterfa

vaterfa

Üye
meyve sularini da en kaliteli meyvelerden yapiyolar zaten. zengin olsam alirmiydim bilmiyorum ama yinede 11milyon dolar az biiktar degil su halimlendusunecek olursan asiri gereksiz ve pahali
 
Son düzenleme:
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Hangi gerizekali alirki :)
 

Benzer Konular



Üst Alt