Koş Koş Androidde Gba Emülatör Ve En Sevilen Oyunları Telefonunu Konsola Çevir

Sponsorlu Bağlantılar

emrecn

emrecn

Üye
    Konu Sahibi
Koş Koş Androidde Gba Emülatör Ve En Sevilen Oyunları Telefonunu Konsola Çevir
Biraz araştırma yaptım pek düzgün anlatım ve çalışanını bulamadım o yüzden sizler için anlatıcam. Öncelikle gerekli programlar ;
demeye gerek yok ama telefonunuzda bulunması gereken apk manager ki vardır diye tahmin ediyorum olmayanlar ücretsiz bir şekilde marketten indirebilir.

Daha sonra emülatör ve bios dosyamız geliyor.
Alternatif
İndirdikten sonra apk dosyamızı hafıza kartımıza atıp yüklüyoruz ve bios dosyamızı telefonda hangi dizine koyduysak ordan seçiyoruz.
Ben Galaxy Gioda Sorunsuz Çalıştırdım Bakın;

Hepsi bu kadar. Gel gelelim en çok tutan popüler oyunlara.

• Beğen
Tepkiler: uluenis3, wolf1348, Weewoo ve 1 kişi daha

37emre37

37emre37

Üye
Güzel paylaşım sağol

bardak.71

bardak.71

Üye
arkadaşım yeni üyelik açıp teşekkür ettiğin çok belli :D bide neyin apk sını yüklüyoruz

duranyu

Üye
kapak

bardak.71

bardak.71

Üye
farklı pc kullanırsan farklı IP olur tabi

ermisares

ermisares

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler :)Fire Red'i bitirmiştim B) Pokemon - Pinball'ı bulamadım ama bulabilen varsa yollayabilir mi? :(

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Optimus me de denendi.Takılmadan,sorunsuz çalışıyo :D birde zelda bulabilirsem....Çok teşekkürler faydal bir konu

Yunkaai

Yunkaai

Üye
1.Crazy taxi
2.Fifa 2007
3.Lego star wars
4.Final fantasy
5.Sonic
6.Gta
7.Naruto

Tam bir klasiktir hepside baksanız iyi olur :)

emrecn

emrecn

Üye
    Konu Sahibi
1.Crazy taxi
2.Fifa 2007
3.Lego star wars
4.Final fantasy
5.Sonic
6.Gta
7.Naruto

Tam bir klasiktir hepside baksanız iyi olur :)

bu listede en sevdiğim crazy taksi süper oyundu zamanına göre

mreren38

mreren38

Üye
Kardeşim Gameboid'i yükledim. Bios dosyasını da okutturdum. Daha sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum oyun oynayabilmek için. Bi yardım edebilirsen iyi olur. Mesela ben oyun olarak Super Mario Worldü indirdim. Zib dosyasının içinden ".smc" uzantılı bir dosya çıktı. Sanırım bunu çalıştırmam gerekli ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Teşekkürler.

emrecn

emrecn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Gameboid'i yükledim. Bios dosyasını da okutturdum. Daha sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum oyun oynayabilmek için. Bi yardım edebilirsen iyi olur. Mesela ben oyun olarak Super Mario Worldü indirdim. Zib dosyasının içinden ".smc" uzantılı bir dosya çıktı. Sanırım bunu çalıştırmam gerekli ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Teşekkürler.
merhaba kardeşim öncelikle dediğin gibi kurduğunu varsayıyorum , daha sonra dediğim siteden oyunun uzantısı .gba olan oyunu indiriyorsun. .smc değil. Daha sonra oyunu telefonuna atıyorsun ben bunun için /rom klasörü oluşturdum o sana kalmış. Ve Gameboidden oyunu seçip başlıyorsun. Aklına takılan olursa yazarsın yine.

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Yunkaai

Yunkaai

Üye

oyunlar burdan indirin gamebios dan açın (.gba uzantılı olmasına dikkat edin)

mreren38

mreren38

Üye
Sağolun hallettim (=

emrecn

emrecn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar linke baktım kırılmış yeniledim hemen.

goblet

goblet

Üye
Teşekkür ederim arkadaşım.

wolf1348

Üye
hayatımı kararttın yazılı haftası telefonu bırakamıyorum :(

Üst Alt