Korsan Yayınlar Hakkındaki Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Korsan Kullanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguziverson

oguziverson

Üye
Ücretlendirilmiş bir programın tüm özelliklerini (kırmadığınız sürece) ücretsiz olarak kullanamazsınız. Mutlaka birkaç özelliği engellenmiştir. O özelliğe işiniz düşüp kullanmak istediğinizde bedel ödemenizi ister. O bedeli ödemeden işiniz düşen o özelliği kullanamazsınız. :oke:
o belli olmaz üreticiler paranızı ödedikten sonra size şifre verio onuda telden proya giriosunuz bnde aynı şeyi yapıorum aman neyse gerçekten en büyük snsin...
bu işin sonu b-a-n lanmaya gidio...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim mantıklı olan ve konu ile ilgili olan hiçbir tartışmanın sonu banlanmaya gitmez. En büyük ben değilim en büyük Maxicep ailesi :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Anlaştığınıza Sevindim :ehe

oguziverson

oguziverson

Üye
Rica ederim mantıklı olan ve konu ile ilgili olan hiçbir tartışmanın sonu banlanmaya gitmez. En büyük ben değilim en büyük Maxicep ailesi :)
bn rica ederim...her ne kadar uyarı alsakta... nese şans

arslansem

arslansem

Üye
Herkes kullanmıyorum der ama kullanır biz böyleyiz :ehe
Korsan kullanma sebebi sadece maddidir.Örnek olarak albümleri verebilirim.Bi sanatçı albüm CD si 10 tl den aşağı değil.İnternetten bedavaya indirmek varken kimse gidip bi albüme para vermez kolay kolay :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Herkes kullanmıyorum der ama kullanır biz böyleyiz :ehe
:)

Üzerime alınmıyorum. Korsan kullanıp sonra da kullanılmamasını savunacak kadar karaktersiz değilim. Yasal olmayan herşeyin karşısındayım. Bana fayda sağlasa da sağlamasa da. Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt