goktasi46
Üye
Kore malı note 2 Klon İmeili telefonda rom ile ilgili sorularım.
Bir kaç gün önce arkadaşımda böyle bir cihazı gördüm. Donanım olarak tamamen faturalı note 2 ile aynı. Antutu testiyle bunu doğruladım. Cihaz 13898 puan aldı.
Ancak romda bazı şeyler sorunlu .
Fabrika ayarlarına dönünce imei gidiyor
Telefon açılırken Mediatek yazıyor. sonra android yazısı devam ediyor ve 3 5 saniye içinde açılıyor.
Cihazda Android 4.1.1 Sürümü yüklü.
bataryanın altında made in korea by samsung yazıyor
Antutu info bölümünde İşlemci mtk değil, 1.40 ghz orjinal işlemci sanırım.
Ram 1.789 falan görüyor
telefon belleği vs orjinali ile aynı' karşılaştırdım.
telefona cok sacma seyler yükledim ve tek tek uğraşmak istemiyorum diyerek format atmamı istedi arkadaşm.
Recovery mod'a alıp ordan sıfırladım.
' Recovery moda giriyor'
Bu telefondan bende almayı düşünüyorum
Önceki cihazlarımda bir kaç rom attm kullandım, az cok bilgim var sayılır
Sorularım;
1. rom manager ile yedek alıp, yüklediğim romu beğenmediğim zaman tekrar eski roma dönebilir miyim ?
2. İmei atmak için bilinen bir program yada yöntem falan var mı, her formatta yeniden imei attırmak istemiyorum.
3. Açılışta mediatek yazmasının sebebi imei atabilmek için o flashın yazıldığını düşünüyorum . Doğru mu acaba ? değilse neden mediatek ?
4. Bu cihaza stock rom da yüklenebilir mi ? çünkü üzerinde ki romda ayarlar bölümünde bir kaç seçenek ingilizce ' cakma olduğu az cok belli oluyor o kısımda.
5. Ben bu cihaza 3x4 tuşları eklemek istiyorum, elimde bir klawye war recovery moddan rom atar gibi atılıyor. Bu şekilde klawyeyi ekleyebilir miyim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlar
Ancak romda bazı şeyler sorunlu .
Fabrika ayarlarına dönünce imei gidiyor
Telefon açılırken Mediatek yazıyor. sonra android yazısı devam ediyor ve 3 5 saniye içinde açılıyor.
Cihazda Android 4.1.1 Sürümü yüklü.
bataryanın altında made in korea by samsung yazıyor
Antutu info bölümünde İşlemci mtk değil, 1.40 ghz orjinal işlemci sanırım.
Ram 1.789 falan görüyor
telefon belleği vs orjinali ile aynı' karşılaştırdım.
telefona cok sacma seyler yükledim ve tek tek uğraşmak istemiyorum diyerek format atmamı istedi arkadaşm.
Recovery mod'a alıp ordan sıfırladım.
' Recovery moda giriyor'
Bu telefondan bende almayı düşünüyorum
Önceki cihazlarımda bir kaç rom attm kullandım, az cok bilgim var sayılır
Sorularım;
1. rom manager ile yedek alıp, yüklediğim romu beğenmediğim zaman tekrar eski roma dönebilir miyim ?
2. İmei atmak için bilinen bir program yada yöntem falan var mı, her formatta yeniden imei attırmak istemiyorum.
3. Açılışta mediatek yazmasının sebebi imei atabilmek için o flashın yazıldığını düşünüyorum . Doğru mu acaba ? değilse neden mediatek ?
4. Bu cihaza stock rom da yüklenebilir mi ? çünkü üzerinde ki romda ayarlar bölümünde bir kaç seçenek ingilizce ' cakma olduğu az cok belli oluyor o kısımda.
5. Ben bu cihaza 3x4 tuşları eklemek istiyorum, elimde bir klawye war recovery moddan rom atar gibi atılıyor. Bu şekilde klawyeyi ekleyebilir miyim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlar