Köpek korkusu olmayanlar Beykoz'a Bir Uğrayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Köpek korkusu olmayanlar Beykoz'a Bir Uğrayın.

beyler istanbul beykoz tarafı bu tarz komando taburlarıyla dolu burdan insan geçemiyor köpek korkum yok diyordum artık var.Bu görüntüyü ben çekmedim ama oralarda bu manzaraları canlı gördüm.

Jitou

Jitou

Üye
:oha:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yuh,bende duymuştum ama, bu görüntüyü gördükten sonra benim için beykoz bitmiştir artık.bidaha da gelmem:)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Eğitimli mi bunlar ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Eğitimli mi bunlar ?

yok bunlar şehirlerde sahiplenmeyip kaçacak yer olarak ormanlardan başka biryer bulamayan köpekler aslında onlar için üzülüyorumda ama Hyundai Accen'tin etrafına etten duvar örmüşlerdi ve o arabanın içindeki 4 kişi için hayat 2 dakika falan durmuştu (arka sağ koltukta ben vardım)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
yok bunlar şehirlerde sahiplenmeyip kaçacak yer olarak ormanlardan başka biryer bulamayan köpekler aslında onlar için üzülüyorumda ama Hyundai Accen'tin etrafına etten duvar örmüşlerdi ve o arabanın içindeki 4 kişi için hayat 2 dakika falan durmuştu (arka sağ koltukta ben vardım)

Belediye bunlar icin neden onlem almiyor anlamiyorum. Bizim burda nadiren 1 tane gordum gece o da saldirmisti bana belediyeye sikayet dilekcesinde bulundum. 1 tane hic birsey bunlar insanlara zarar verebilir.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Güzel fotoraf köpekler insanlara muhtaç olmadan dogal ortamında yaşamayı ögrenmişler

Metin MF

Metin MF

Üye
telefondan köpek kovucuyu açın bende işe yarıyor :)

night_jack

night_jack

Üye
Faiiğğuk

Kaç kez dedim şu fıtışıpı düzgün yapın diye:D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:evet: Bende Denedim de Az Kalsın Isırılıyordum :ehe

ben bi ara denemeye teşebbüs ettim program kurulu değilmiş :ehe sonra bi tane cız sesi vardı çok kötü incecik bi ses sanki uçak düşüyormuş gibi ses çıkartıyordu onu açtım usulca uzaklaştı :kop:

zombaka

zombaka

Üye
One munite bir dağa beykoza gelmem ben

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Acarkente giderken hoşt demiştim bir tanesine arabanın peşine takıldı geceydi ağaçların arkasından saz arkadaşları çıktı 8–9 tane düştü arabanın peşine:D

jackalmami

jackalmami

Üye
O da bişey mi, köyde camdan içeri giriyordu az daha :ehe
Ben korkmuyorum köpeklerden. Bu manzaralarla karşılaşsam bile korkmam. Kaldı ki 30 tane köpek tarafından çembere alınmış biriyim.
Kısacası; korkunun ecele faydası olmadığını çok iyi bilenlerdenim...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O da bişey mi, köyde camdan içeri giriyordu az daha :ehe
Ben korkmuyorum köpeklerden. Bu manzaralarla karşılaşsam bile korkmam. Kaldı ki 30 tane köpek tarafından çembere alınmış biriyim.
Kısacası; korkunun ecele faydası olmadığını çok iyi bilenlerdenim...

22 kişi gelsin dayak yiceğimi bilsem girerim aga ama 2 tane köpek gelmesin saygım sonsuz onlara :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Genelde korkanlara saldırdıkları bi gerçek. Hoş, belki herkes korktuğu için böyle zannediliyor olabilir. :ehe
Bana saldırmıyorlar ama :hmmm

haltie

haltie

Üye
:zuhaha: adamı yer bunlar:D

x-scarface

x-scarface

Üye
bu fotoyu çeken 100 metreyi 5 saniyede koşmuş olmalı :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...