Yardım konularim sebepsiz habersiz cope alınıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
bir eski symbian birdr wp bölümü muazzam zaten yardımlaşma olsun konular olsun on numara.
androidde birşeyler yapilmiyor yapmaya calisanida dovuyorlar resmen :)
sen bi öte dur biz acariz konuları diyorlar resmen
beni daha önce de android bölümünden soğutan da tartışmalar hakaretler yani bi aralar kan gövdeyi götürüyor du :D bu forum sayesinde android sistem den ilelebet uzak durulması gerektiği anlaşılmaktadır :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

@Safak

@Safak

Üye
beni daha önce de android bölümünden soğutan da tartışmalar hakaretler yani bi aralar kan gövdeyi götürüyor du :D bu forum sayesinde android sistem den ilelebet uzak durulması gerektiği anlaşılmaktadır :)
ya android cot androidli telefonun olcagına 1100 olsun daha ii

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Otroligt

Otroligt

Üye
EroL abime katılıyorum önüne gelen 2 satırı translate de çevirip konu açıyor. Spam buluyorum artık 2dk da bir konu mu açılır? Konuya eklenen resim büyümüyor yazılar düzensiz ve gereksiz.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
EroL abime katılıyorum önüne gelen 2 satırı translate de çevirip konu açıyor. Spam buluyorum artık 2dk da bir konu mu açılır? Konuya eklenen resim büyümüyor yazılar düzensiz ve gereksiz.
paylaşım yasal degil sen spamdan bahsediyorsun…
klavyeye klavye
widgete widget
muzikcalara muzikcalar
yazmakla turkce aciklamali konumu olmus oluyor?

burada onemli olan yoneticinin uyeyi dogru sekilde yonlendirmesi yani cop kutusunu doldurmak degil

KayraBey

KayraBey

Üye
Konuyu uzatmayalım. Ben eve gidince örnek bir konu açarım :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu konuda endişelerinizin giderildiğini düşünüyorum, bir genel duyuruyla Android bölümünde nasıl konular açılması gerektiğini duyuracam birazdan. Kutlama konularıyla ilgili de bir tedbir düşünüyorum, bunu da en kısa zamanda çözecez arkadaşlar.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Dede, Invoke, Otroligt ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt