Şehriyar
Üye
Kendi fikrimi söylemem gerekirse en iyisi uygulamayı indirip foruma upload etmek. Ama ben bunu yapamıyorum işte bir türlü.. Upload yaparken sürekli kopmalar oluyor. Ftp upload olsa elimden geleni yaparım. Bir de şey durumu var ama. Yurtta 230 kişi var bizim. Bunlar da sürekli turbobit uploaded falan filan indirme yaptıklarından bizim yurdun ip adresine 30 dakikalık bekleme süresi falan koyuyor. Bu süre yüzünden daha hiç kullanamadım ben o siteleri 
İnternetin güzel olduğu zamanlarda zaten eklenti olarak yüklüyorum ben. Çünkü en iyisi böyle olması. Symbian bölümünde çok güzel işliyor bak bu. Yani bi e71 ile önce adf.ly linki atlamak sonra upload sitesine girip captcha mıdır nedir onu doldurmak sonra indirmek ölümken buradan eklentiye tıklayıp indirmek adama adeta huzur veriyor
Symbian bölümünü kıskanıyorum o yüzden ben de tüm konuları eklenti yaparak onaylamak istiyorum ama olmuyor işte.

İnternetin güzel olduğu zamanlarda zaten eklenti olarak yüklüyorum ben. Çünkü en iyisi böyle olması. Symbian bölümünde çok güzel işliyor bak bu. Yani bi e71 ile önce adf.ly linki atlamak sonra upload sitesine girip captcha mıdır nedir onu doldurmak sonra indirmek ölümken buradan eklentiye tıklayıp indirmek adama adeta huzur veriyor
Symbian bölümünü kıskanıyorum o yüzden ben de tüm konuları eklenti yaparak onaylamak istiyorum ama olmuyor işte.