Konulardaki başka site ismi içeren linkler / Biraz acil konu yorumsuz bırakmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kendi fikrimi söylemem gerekirse en iyisi uygulamayı indirip foruma upload etmek. Ama ben bunu yapamıyorum işte bir türlü.. Upload yaparken sürekli kopmalar oluyor. Ftp upload olsa elimden geleni yaparım. Bir de şey durumu var ama. Yurtta 230 kişi var bizim. Bunlar da sürekli turbobit uploaded falan filan indirme yaptıklarından bizim yurdun ip adresine 30 dakikalık bekleme süresi falan koyuyor. Bu süre yüzünden daha hiç kullanamadım ben o siteleri :)

İnternetin güzel olduğu zamanlarda zaten eklenti olarak yüklüyorum ben. Çünkü en iyisi böyle olması. Symbian bölümünde çok güzel işliyor bak bu. Yani bi e71 ile önce adf.ly linki atlamak sonra upload sitesine girip captcha mıdır nedir onu doldurmak sonra indirmek ölümken buradan eklentiye tıklayıp indirmek adama adeta huzur veriyor :) Symbian bölümünü kıskanıyorum o yüzden ben de tüm konuları eklenti yaparak onaylamak istiyorum ama olmuyor işte.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Abi madem upload edebiliten var niye siteye yapmıyorsun burada ne güzel kalıcı oluyo şok güsel oluyo yah valla şok güsel oluyo

Link olunca yırtma payı olabilir.Sahibisi gelince bu ne lo benim pro ne ayak dediği zaman abi pro seninde link başka yerde sitede değil.gördük beğendik açtık deriz.Eklenti olunca kaçarı yok direk çöp.Hatta tam silmece :) Anladi sen oni :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Link olunca yırtma payı olabilir.Sahibisi gelince bu ne lo benim pro ne ayak dediği zaman abi pro seninde link başka yerde sitede değil.gördük beğendik açtık deriz.Eklenti olunca kaçarı yok direk çöp.Hatta tam silmece :) Anladi sen oni :)
Abi sahibisi gelince ister link olsun ister eklenti :) Her türlü kalkacak zaten o konu piyasadan :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Abi sahibisi gelince ister link olsun ister eklenti :) Her türlü kalkacak zaten o konu piyasadan :)

Altında uyarı yazısı çıkıyor.Bu dosya sitede yok başka yerden aldık bizle alakası yok diye.Youtube videoları gibi :) Yahu tamam öyle diyorsan öyle olsun.Bundan sonra verelim uploadı gitsin.0.60mb ile :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Ayrıca ufak dosyalar sorun degil ama 1 GB olan oyunları napacaz ben yükleyene kadar başkası konu açar zaten

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca ufak dosyalar sorun degil ama 1 GB olan oyunları napacaz ben yükleyene kadar başkası konu açar zaten

Onların adını değiştirip kendi hesabına aktaracaksın zaten.20mb ve üstünü bu şekilde halledebiliriz.Hadi diyelim biz yaptık.Ya üyeler? Her açılan konudaki dosyayı indirip eklenti haline getirmek bize çok zaman kaybettirir.

anılbaran

anılbaran

Üye
İnternet faturası baya bi gelsin diyon yani

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Ben evde durmuyorun sorun o zaten

anılbaran

anılbaran

Üye
Şimdi ben apkmania dan konu açînca mesela ne olacak ? Benim orda yetkim yok artık iş sizde

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben apkmania dan konu açînca mesela ne olacak ? Benim orda yetkim yok artık iş sizde

Kendine Zippyshare'dan hesap açacaksın.Dosya boyutu büyükse dosyayı hesabına aktarıp adını değiştireceksin.En kısa çözüm bu.Eğer küçük boyutta ise yeniden upload edecesin olay bu.Bak NakeDKinG hepsini upload ediyordu hesabına.Olunca oluyor aslında.Biz hızlı olsn diye kaçamak yapıyorduk.

anılbaran

anılbaran

Üye
O zaman aokmaniadan almaym bari

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar dünyada belli bir kalite ve güce ulaşan sitelere bakın kaynak olarak rakip siteleri gostermekten hic cekinmezler. Cunku takipcileri o sitelerin kalitesinden emindirler,kendilerini o sitelerde rahat hissederler. Bu kalite de o sitelere kolay kolay takipci kaybettirmez. Hatt hatta misafirler ve takipciler belli oranlarda siteleri sahiplenirler.

Şimdi maxicep'i ben genelde dunya genelinde bu tarz sitelerle karşilaştiririm. Tabi sadece maxicep degil rakimiz konumundaki butun yerli siteleri de takip ederim incelerim. O kaliteye en yakin site biziz diyebilirim ama yapilmasi gereken daha fazla işin oldugu da bir gercek.

Nedir o işler?
Birincisi bu tarz link reklam gibi şeylerde kompleks veya korku hissetmemeliyiz. Fakat bunlara da izin vermemeliyiz. Bu tur paylaşimlara izin vermemek nasil olur? Tabi ki iki şekilde. Birincisi yasaklamak ki yanliş bir yoldur. İkincisi ise imkani olan arkadaşlarin herkesten daha cok calişarak reklam ve yonlendirmeli konulara firsat vermemesi. Evet ikincisi zordur fakat en guzel ve saglam yoldur.

Bunu saglayip bir duzene oturttuktan sonra zaten belli bir sure gectiginde uyelerde de bu şekilde konu acma alişkanligi yerleşir.

Bunlarin dişinda ust yonetimin ve özellikle Ozan'ın yapması gerekenler var ki kendisi de bu konuda gerekli iradeyi ortaya koymuş durumdadir.

Benim ise yonetim olarak hatta yonetimden ziyade moderatorler olarak hepimizin bir takim calişmasi icine henuz girememiş olmamizdir. Ben moderator olmasam ve ziyaretci olarak yonetim odasini gorebilsem soylecegim şey şu olur; Ne kadar daginik bir yonetim kadrosu var!!!!!

• Beğen
Tepkiler: noss_bar, Praetor, Şehriyar ve 1 kişi daha
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Kendi fikrimi söylemem gerekirse en iyisi uygulamayı indirip foruma upload etmek. Ama ben bunu yapamıyorum işte bir türlü.. Upload yaparken sürekli kopmalar oluyor. Ftp upload olsa elimden geleni yaparım. Bir de şey durumu var ama. Yurtta 230 kişi var bizim. Bunlar da sürekli turbobit uploaded falan filan indirme yaptıklarından bizim yurdun ip adresine 30 dakikalık bekleme süresi falan koyuyor. Bu süre yüzünden daha hiç kullanamadım ben o siteleri :)

İnternetin güzel olduğu zamanlarda zaten eklenti olarak yüklüyorum ben. Çünkü en iyisi böyle olması. Symbian bölümünde çok güzel işliyor bak bu. Yani bi e71 ile önce adf.ly linki atlamak sonra upload sitesine girip captcha mıdır nedir onu doldurmak sonra indirmek ölümken buradan eklentiye tıklayıp indirmek adama adeta huzur veriyor :) Symbian bölümünü kıskanıyorum o yüzden ben de tüm konuları eklenti yaparak onaylamak istiyorum ama olmuyor işte.

Şuan sitemize en büyük 20 mb boyutunda dosya yüklenebiliyor symbian da bu çok büyük boyut çünkü symbianın uygulamaları ortalama 1 mb temaları 10 mb modları falan 20 kb ile 100 kb arası değişiyor ama iş android olunca bu 20 mb genelde uygulamalarda iş görüyor olsada çok eksik kalıyor bu dosya boyutunu eğer sunucularda imkanı varsa 50 mb yapılabilir o zaman androide en azından uygulama tema için hiç sıkıntı olmaz direk maxicep e yüklenir oyunlara zaten yapacak bir şey yok 150 200 mb oyunlar partlanabilir 3 veya 4 part kabul edilebilir ama 1 gb oyunun partı olmaz onun içinde zaten upload sitelerine devam ederiz

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Şehriyar
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Şuan sitemize en büyük 20 mb boyutunda dosya yüklenebiliyor symbian da bu çok büyük boyut çünkü symbianın uygulamaları ortalama 1 mb temaları 10 mb modları falan 20 kb ile 100 kb arası değişiyor ama iş android olunca bu 20 mb genelde uygulamalarda iş görüyor olsada çok eksik kalıyor bu dosya boyutunu eğer sunucularda imkanı varsa 50 mb yapılabilir o zaman androide en azından uygulama tema için hiç sıkıntı olmaz direk maxicep e yüklenir oyunlara zaten yapacak bir şey yok 150 200 mb oyunlar partlanabilir 3 veya 4 part kabul edilebilir ama 1 gb oyunun partı olmaz onun içinde zaten upload sitelerine devam ederiz

Konu onayları eklenti yapma zorunluluğunda çok uzun sürer bunu da göz ardı etmemek lazım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

Konu onayları eklenti yapma zorunluluğunda çok uzun sürer bunu da göz ardı etmemek lazım.
En azından ilgi görülebileceğini düşündüğümüz uygulamalar için bu zorluluğa katlanmalıyız

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Doktor maniadan çatır çutur açıyo ben açmıyom :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...