Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

openstar

openstar

Üye
aracan kardesim,
Ve diger arkadaşların söyledikleri için çok teşekkür ederim.
Atacan, senin yerin başkadır, benim için.
Onun için bunu bana sormana bile gerek yok.
Istediğin gibi kullan.
Gerekirse bende yardım ederim.
Şimdiden hayırlı olsun.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

kekeleme

Üye
sayısız fw yükleyen biri olarak konuşuyorum en son fw 1 yıl önce yükledim openstar Orion v2.5 budur bence şuana kadar yapılmış ( görsellik,hız,hatasız v.s ) bakımından en iyi fw dir yapan kişinin emeğine sağlık

xhelalim

xhelalim

Üye
belle topbar 5800 kullanıcılarına yep yeni bi ayrıcalık olucak Bu fw bugun çıkmalı yoksa heyecandan ölecem emeğine sağlık. Atacan & Openstar.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
aracan kardesim,
Ve diger arkadaşların söyledikleri için çok teşekkür ederim.
Atacan, senin yerin başkadır, benim için.
Onun için bunu bana sormana bile gerek yok.
Istediğin gibi kullan.
Gerekirse bende yardım ederim.
Şimdiden hayırlı olsun.

Sağolasın hocam, Hiç bir zaman desteğini esirgemedin.Bu fırsatı bana tanıdığın için Teşekkürl Ederim.

---------- Eklendi @ 10:54:33 ---------- Yazıldı @ 10:51:45 ----------

ben acayip sedim :D media barada siyah ikon koyarsan tamamdır bundan sonra bunu kullanıyorum bide ismini kaldırırsan ?

Yazılımda kişisel reklam olmıyacak.Sadece infoda Openstar yazıcak.Diğer yerler orjinal kalacak.örnek olursa tercih ismi genel gibi...

---------- Eklendi @ 10:56:27 ---------- Yazıldı @ 10:54:33 ----------

belle topbar 5800 kullanıcılarına yep yeni bi ayrıcalık olucak Bu fw bugun çıkmalı yoksa heyecandan ölecem emeğine sağlık. Atacan & Openstar.

Birazdan yeni resimler eklenecek.Bugün çok zor ufak tefek eksiklikleri var...En geç 09.05 Tek başıma test edeceğim.

---------- Eklendi @ 11:04:46 ---------- Yazıldı @ 10:56:27 ----------

Yeni Resimler ilk sayfaya eklenmiştir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Gösterdiğin o resimlerden sonra bu görseli beğenmen çok doğal :ehe
tarzım bu napayım :d:

---------- Eklendi @ 13:48:39 ---------- Yazıldı @ 13:47:32 ----------

mediabarida siyah ikon yapsan? :)

---------- Eklendi @ 13:49:56 ---------- Yazıldı @ 13:48:39 ----------

saat desk clock mu?

---------- Eklendi @ 13:51:56 ---------- Yazıldı @ 13:49:56 ----------

belle top barda program sanırm yoksa mod mu?

Rocky_KY

Rocky_KY

Üye
mesajları okudum da herkes sunrise'ın yapımcısına levent hoca demiş onu yapanın adı Emin ve ayrıca 17 yaşında.

openstar

openstar

Üye

mediabarida siyah ikon yapsan? :)

ikonlar varsa elinizde, değiştirme yolunu anlatırım. @Atacan

---------- Eklendi @ 14:30:16 ---------- Yazıldı @ 14:26:05 ----------

mesajları okudum da herkes sunrise'ın yapımcısına levent hoca demiş onu yapanın adı Emin ve ayrıca 17 yaşında.

mesajları bi daha okursan kimse öyle bişey dememiş zaten. Emin'in tabiki sunrice. Bunu herkez de biliyor sanırım. Emin'i tanırım da, son yaptığı sunrice'a da katkılarım olmuştu. Önemli olan yapılan iştir.

---------- Eklendi @ 14:31:07 ---------- Yazıldı @ 14:30:16 ----------

Sağolasın hocam, Hiç bir zaman desteğini esirgemedin.Bu fırsatı bana tanıdığın için Teşekkürl Ederim.

sende saol, hayırlı olsun..

---------- Eklendi @ 14:32:33 ---------- Yazıldı @ 14:31:07 ----------

sayısız fw yükleyen biri olarak konuşuyorum en son fw 1 yıl önce yükledim openstar Orion v2.5 budur bence şuana kadar yapılmış ( görsellik,hız,hatasız v.s ) bakımından en iyi fw dir yapan kişinin emeğine sağlık

çok teşekkürler. çok haklısın orion ve cicor yazılımlarının yerini tutan bir yazılımı bende çıkaramadım sonrasında..

---------- Eklendi @ 14:36:06 ---------- Yazıldı @ 14:32:33 ----------

Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu

Abi çok teşekkür ederim. Biraz utandırdın beni. Ben sadece elimden geleni yaptım.
Asıl ben senin gibi sağlam, düzgün ve 50 yaşında genç ruhlu bir abimizi tanımaktan mutlu oldum.

• Beğen
Tepkiler: ossquen, agun35 ve Silinen Üye 94869
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Öyle sanan kimse yok..Kim sanmış_?

@metalci melek : İkonları siyah yapacağım .Ama çok bunaltıyor simsiyah her yer,Renk katsın diye şimdilik öyle..
desk clock Yazılıma gömülüyor.Çalışıyorda,belle top malesef gömülemiyor.
Ayriyeten QT Openstar'ın hep tarzı olan Fix dir Sorunsuzdur.Mağazadan rahatlıkla QT uygulamaları indiriliyor..
Yzılım yayınlanacağı zaman ek programları yükleme Paketide olacak.

@Openstar Hocam Hoşgeldiniz.Sağolun takıldığım yerde danışacağım :) Dh dada size ulaşmaya çalıştım Mesaj attım bakmadınız sanırım..

openstar

openstar

Üye

@Openstar Hocam Hoşgeldiniz.Sağolun takıldığım yerde danışacağım :) Dh dada size ulaşmaya çalıştım Mesaj attım bakmadınız sanırım..

Bakamadım. çok yoğunum bu aralar.. Burada gördüm, dün gece..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Levent abi, eski anıları mı canlandırdın gözünde bana mı öyle geldi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Emin, sunrise, orion, cicor, openstar, Levent abi. Bunlar eskiden konuşulanlardı ondan dedim :) Benim anılar canlandı :)

openstar

openstar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

eyupa

Üye
syimbian belle top bar kullanacak mısın?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

@metalci melek : İkonları siyah yapacağım .Ama çok bunaltıyor simsiyah her yer,Renk katsın diye şimdilik öyle..
desk clock Yazılıma gömülüyor.Çalışıyorda,belle top malesef gömülemiyor.
Ayriyeten QT Openstar'ın hep tarzı olan Fix dir Sorunsuzdur.Mağazadan rahatlıkla QT uygulamaları indiriliyor..
Yzılım yayınlanacağı zaman ek programları yükleme Paketide olacak.
heryer siyah bi orası renkli tuhaf kaçıyor :D

agun35

Üye
agun35

Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu
Abi çok teşekkür ederim. Biraz utandırdın beni. Ben sadece elimden geleni yaptım.
Asıl ben senin gibi sağlam, düzgün ve 50 yaşında genç ruhlu bir abimizi tanımaktan mutlu oldum. Bende seni tanımaktan: mutlu oldum(sanalda olsa):oke:

---------- Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:55:02 ----------

Bu arada Atacan kardeşimizinde cfw si hayırlı olur inşallah bende merakla bekliyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
agun35

Bu arada Atacan kardeşimizinde cfw si hayırlı olur inşallah bende merakla bekliyorum

İnşALLAH Abi sağolasın

---------- Eklendi @ 02:12:10 ---------- Yazıldı @ 02:10:29 ----------

@metalcimelek
Ben pek ısınamadım haberin olsun :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

@metalcimelek
Ben pek ısınamadım haberin olsun :)
işte bu :d: eline sağlık

---------- Eklendi @ 11:35:41 ---------- Yazıldı @ 11:22:04 ----------

bu nasıl? :D BİRAZ PAİNT ÇEKTİM ikonlar siyah olur ama içindeki ler renkli