Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
cfw ne zaman geliyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

daha renkli olsun diyosan :D

---------- Eklendi @ 11:45:15 ---------- Yazıldı @ 11:44:06 ----------

bunlar için ikonlarla biraz uğraşman gerekir yinede karar senin :oke:

• Beğen
Tepkiler: agun35
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
@polik123 Bu nickdeki üye dün Bu konu hakkında Hırsızlıkla suçlayıcı mesajlar atmıştır.
Yabancı uyruklu yazılımdan sadece dün 2 di bugün 3 mod aldım..Diğer geri kalanı OPENSTARIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU YAZILIMDIR.
Tema Ind190 na aittir.
Kullandığım mofdlar ne kullandıysam benim sonradan openstarın yazılıma kullanacağım modlar hangi kişilere aitse isimleriyle Teşekkür Ederek ANA KONUYA EKLENECEKTİR..
Tutupda bana lütfen bu yazılım çalıntı,alıntı,gibi şeyler yazmayın..

@polik123 yazılımın yabancı siteden alınıp Türkçeleştirdiğimi iddaaa etmiştir.
Böyle bişey olsa yazılımı sunar,şu yazılım derim Türkçeleştirip yayınlarım uğraşmam bile.
Ki kaldıki bahsettiği yazılıma türkçe dil eklenmiyor.Engelleme var !!!!
@mert045 bu arkadaş sana bide mod yollamıştı mesajları silindiği için uçtu gitti.Yazılımda 09.05 en geç yayında olacak.

@MetalciMelek iconlar çok uğraştırıyor şimdilik böyle kalsın ilerde.Mediabardada seni bi süpriz bekliyor :)

EmrylmZ_

Üye
diğer cfw lere nazaran daha da farklı şeyler olsa hiç fena olmaz hepsi klasik bilindik şeylerle uğraşıyor hiç bi farklılık yaratan yok en sonunda ben geçicem direksiyona :d:

neyse sen bari farklı bişiler bulmşsn çok daha farklısını yap bende kullancam bunu :P

agun35

Üye
Bu iconlar çok güzel görünüyo

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
diğer cfw lere nazaran daha da farklı şeyler olsa hiç fena olmaz hepsi klasik bilindik şeylerle uğraşıyor hiç bi farklılık yaratan yok en sonunda ben geçicem direksiyona :d:

neyse sen bari farklı bişiler bulmşsn çok daha farklısını yap bende kullancam bunu :P

Farkılılıklara devam o zaman :D

Ana menü giriş ikonlarınu bu tarz kullanmayı düşünüyorum.Sadece Fikir almak için.Beyenilmese normal belle giriş uygulanacaktır.

@Metalci melek süpriz bu,Biraz sana biraz bana hitap etsin diye :)
Media bardaki ikonları normal siyah olacak ,tıklama olduğunda altta hafif efektle benim beyendiğim renkli icon belirip uygulama açılacak..:)

agun35

Üye
Yukarıda metalci meleğin gösterdiği iconlar( daha renkli olanlar)süper olurdu ama uğraşmak gerekiyomuş :hmmm

openstar

openstar

Üye
Farkılılıklara devam o zaman :D

Ana menü giriş ikonlarınu bu tarz kullanmayı düşünüyorum.Sadece Fikir almak için.Beyenilmese normal belle giriş uygulanacaktır.

@Metalci melek süpriz bu,Biraz sana biraz bana hitap etsin diye :)
Media bardaki ikonları normal siyah olacak ,tıklama olduğunda altta hafif efektle benim beyendiğim renkli icon belirip uygulama açılacak..:)

bellebar ikonları güzel duruyor..
menü ikonlarda güzel.. Ancak ikonlarla uğraşmak zaman alıyor.
eğer benim cfwmin içindeki menü modunu kullanırsan, tüm ikonlar tema ile değişecektir.
yani tema yükleyerek yada var sayılan tema ile de bu ikonları tem ile gösterebilirsin.
tabi seçmek sana kalmış.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda metalci meleğin gösterdiği iconlar( daha renkli olanlar)süper olurdu ama uğraşmak gerekiyomuş :hmmm

Evet Abi güzel gözüküyor,fakat çok uğraştırıcı ,hafta veya haftlar alabilir,hele benim gibi az modlama bilsigi olan için :(

@Levent Hocam , yazılımınızın özelliğiyle hiç oynama yapmadım.Temayı beyenmiyen olursa kendi temasını yüklediğinde ikonu değiştirebiliyor,dediğiniz gibi.Keşke telefonu satmasaydın,o kadarda ısrar etmiştim :)

Bide orjinal belle ev ekranımı olsun ? yoksa bu son paylaştığım ' EL ' İkonumu kalsın ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

çok fantaziye girmişin kardeşim :d:

---------- Eklendi @ 00:17:03 ---------- Yazıldı @ 00:15:27 ----------

Evet Abi güzel gözüküyor,fakat çok uğraştırıcı ,hafta veya haftlar alabilir,hele benim gibi az modlama bilsigi olan için :(

@Levent Hocam , yazılımınızın özelliğiyle hiç oynama yapmadım.Temayı beyenmiyen olursa kendi temasını yüklediğinde ikonu değiştirebiliyor,dediğiniz gibi.Keşke telefonu satmasaydın,o kadarda ısrar etmiştim :)

Bide orjinal belle ev ekranımı olsun ? yoksa bu son paylaştığım ' EL ' İkonumu kalsın ?
rehber koysan daha iyi olur orta tuş işlevini yitirmez :oke:

Mert045

Mert045

Üye
El kalsın .

---------- Eklendi @ 00:25:41 ---------- Yazıldı @ 00:24:28 ----------

ama o menüdeki geri okunu değiştir o iyi değil.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

çok fantaziye girmişin kardeşim :d:

---------- Eklendi @ 00:17:03 ---------- Yazıldı @ 00:15:27 ----------

rehber koysan daha iyi olur orta tuş işlevini yitirmez :oke:

Rehber koydum denedim,senin paylaşmış olduğun modu,orta tuş aktifliğini kaybetmiyor.

---------- Eklendi @ 00:29:34 ---------- Yazıldı @ 00:27:38 ----------

El kalsın .

---------- Eklendi @ 00:25:41 ---------- Yazıldı @ 00:24:28 ----------

ama o menüdeki geri okunu değiştir o iyi değil.

Tamam değiştireyim o oku,biraz daha görsel icon araştırayım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rehber koydum denedim,senin paylaşmış olduğun modu,orta tuş aktifliğini kaybetmiyor.
demek istediğim sağ seçimde menü olmasın zaten orta tuşla menüye gidiyoruz boşta kalmaz manasında ;) istediğin modumu kullan ben bi aralar çok aramış bulamamıştım en sonunda çok kızdım ne kadar belle modu varsa verdim ayarı geldi :D

---------- Eklendi @ 00:35:53 ---------- Yazıldı @ 00:34:18 ----------

bu ok daha güzel :oke:

openstar

openstar

Üye
evet abi güzel gözüküyor,fakat çok uğraştırıcı ,hafta veya haftlar alabilir,hele benim gibi az modlama bilsigi olan için :(

@levent hocam , yazılımınızın özelliğiyle hiç oynama yapmadım.temayı beyenmiyen olursa kendi temasını yüklediğinde ikonu değiştirebiliyor,dediğiniz gibi.keşke telefonu satmasaydın,o kadarda ısrar etmiştim :)

bide orjinal belle ev ekranımı olsun ? Yoksa bu son paylaştığım ' el ' ikonumu kalsın ?

telefonumu ben satmadim zaten.ben şimdiye kadar aldiğim hiç bir telefonu satmadim.telefonu bir yakinima verdim. O kullaniyor.en son yaptiğim moonlight yüklü bir şekilde..

Ayrica el güzel duruyor.

Edit: Şuanda elimde Arc S var, sanırım bunu satacam.. :) bazen beni deli ediyor..

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğim sağ seçimde menü olmasın zaten orta tuşla menüye gidiyoruz boşta kalmaz manasında ;) istediğin modumu kullan ben bi aralar çok aramış bulamamıştım en sonunda çok kızdım ne kadar belle modu varsa verdim ayarı geldi :D

Tamam zaten ikonu beyenmeyen rehber koyup rehbere girebiliyor.,paylaştığın modla ilgili. Yoksa demek istediğin başka görevmi atayım oraya ? (Neyse buldum bi ok seçeneği budaha şık sanki atarım resim bi ara)Bi kaç mod daha denedikden sonra.

Mert045

Mert045

Üye

aynen bu daha güzel. Birde ev ekranında o menü ile seçenekler yer değişiyor o modü da yaparsan süper olur.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Tamam zaten ikonu beyenmeyen rehber koyup rehbere girebiliyor.,paylaştığın modla ilgili. Yoksa demek istediğin başka görevmi atayım oraya ? (Neyse buldum bi ok seçeneği budaha şık sanki atarım resim bi ara)Bi kaç mod daha denedikden sonra.

@Levent hocam tamamdır el kalıyor :)
inşALLAH Bİde bunu yükler denersin hocam ..

openstar

openstar

Üye
hangi yazılımım üzerine yapıyorsun, ayrıca hangi sürümü..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
telefonumu ben satmadim zaten.ben şimdiye kadar aldiğim hiç bir telefonu satmadim.telefonu bir yakinima verdim. O kullaniyor.en son yaptiğim moonlight yüklü bir şekilde..

Ayrica el güzel duruyor.

Edit: Şuanda elimde Arc S var, sanırım bunu satacam.. :) bazen beni deli ediyor..

Bende telefonumu satmayı düşünmüyorum :) Tabii maddi olarak çok zor durumda kalmazsam :)