merak ettim şimdi@MetalciMelek iconlar çok uğraştırıyor şimdilik böyle kalsın ilerde.Mediabardada seni bi süpriz bekliyor

diğer cfw lere nazaran daha da farklı şeyler olsa hiç fena olmaz hepsi klasik bilindik şeylerle uğraşıyor hiç bi farklılık yaratan yok en sonunda ben geçicem direksiyona
neyse sen bari farklı bişiler bulmşsn çok daha farklısını yap bende kullancam bunu :P

Farkılılıklara devam o zaman
Ana menü giriş ikonlarınu bu tarz kullanmayı düşünüyorum.Sadece Fikir almak için.Beyenilmese normal belle giriş uygulanacaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Metalci melek süpriz bu,Biraz sana biraz bana hitap etsin diye
Media bardaki ikonları normal siyah olacak ,tıklama olduğunda altta hafif efektle benim beyendiğim renkli icon belirip uygulama açılacak..
Yukarıda metalci meleğin gösterdiği iconlar( daha renkli olanlar)süper olurdu ama uğraşmak gerekiyomuş![]()

rehber koysan daha iyi olur orta tuş işlevini yitirmezEvet Abi güzel gözüküyor,fakat çok uğraştırıcı ,hafta veya haftlar alabilir,hele benim gibi az modlama bilsigi olan için
@Levent Hocam , yazılımınızın özelliğiyle hiç oynama yapmadım.Temayı beyenmiyen olursa kendi temasını yüklediğinde ikonu değiştirebiliyor,dediğiniz gibi.Keşke telefonu satmasaydın,o kadarda ısrar etmiştim
Bide orjinal belle ev ekranımı olsun ? yoksa bu son paylaştığım ' EL ' İkonumu kalsın ?

çok fantaziye girmişin kardeşim
---------- Eklendi @ 00:17:03 ---------- Yazıldı @ 00:15:27 ----------
rehber koysan daha iyi olur orta tuş işlevini yitirmez![]()
El kalsın .
---------- Eklendi @ 00:25:41 ---------- Yazıldı @ 00:24:28 ----------
ama o menüdeki geri okunu değiştir o iyi değil.
demek istediğim sağ seçimde menü olmasın zaten orta tuşla menüye gidiyoruz boşta kalmaz manasındaRehber koydum denedim,senin paylaşmış olduğun modu,orta tuş aktifliğini kaybetmiyor.

evet abi güzel gözüküyor,fakat çok uğraştırıcı ,hafta veya haftlar alabilir,hele benim gibi az modlama bilsigi olan için
@levent hocam , yazılımınızın özelliğiyle hiç oynama yapmadım.temayı beyenmiyen olursa kendi temasını yüklediğinde ikonu değiştirebiliyor,dediğiniz gibi.keşke telefonu satmasaydın,o kadarda ısrar etmiştim
bide orjinal belle ev ekranımı olsun ? Yoksa bu son paylaştığım ' el ' ikonumu kalsın ?
bazen beni deli ediyor..demek istediğim sağ seçimde menü olmasın zaten orta tuşla menüye gidiyoruz boşta kalmaz manasındaistediğin modumu kullan ben bi aralar çok aramış bulamamıştım en sonunda çok kızdım ne kadar belle modu varsa verdim ayarı geldi
---------- Eklendi @ 00:35:53 ---------- Yazıldı @ 00:34:18 ----------
bu ok daha güzel![]()
demek istediğim sağ seçimde menü olmasın zaten orta tuşla menüye gidiyoruz boşta kalmaz manasındaistediğin modumu kullan ben bi aralar çok aramış bulamamıştım en sonunda çok kızdım ne kadar belle modu varsa verdim ayarı geldi
bu ok daha güzel![]()
demek istediğim sağ seçimde menü olmasın zaten orta tuşla menüye gidiyoruz boşta kalmaz manasındaistediğin modumu kullan ben bi aralar çok aramış bulamamıştım en sonunda çok kızdım ne kadar belle modu varsa verdim ayarı geldi
bu ok daha güzel![]()

telefonumu ben satmadim zaten.ben şimdiye kadar aldiğim hiç bir telefonu satmadim.telefonu bir yakinima verdim. O kullaniyor.en son yaptiğim moonlight yüklü bir şekilde..
Ayrica el güzel duruyor.
Edit: Şuanda elimde Arc S var, sanırım bunu satacam..bazen beni deli ediyor..
Tabii maddi olarak çok zor durumda kalmazsam