Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mediabarida siyah ikon yapsan?

ikonlar varsa elinizde, değiştirme yolunu anlatırım. @Atacan
---------- Eklendi @ 14:30:16 ---------- Yazıldı @ 14:26:05 ----------
mesajları okudum da herkes sunrise'ın yapımcısına levent hoca demiş onu yapanın adı Emin ve ayrıca 17 yaşında.
mesajları bi daha okursan kimse öyle bişey dememiş zaten. Emin'in tabiki sunrice. Bunu herkez de biliyor sanırım. Emin'i tanırım da, son yaptığı sunrice'a da katkılarım olmuştu. Önemli olan yapılan iştir.
---------- Eklendi @ 14:31:07 ---------- Yazıldı @ 14:30:16 ----------
Sağolasın hocam, Hiç bir zaman desteğini esirgemedin.Bu fırsatı bana tanıdığın için Teşekkürl Ederim.
sende saol, hayırlı olsun..
---------- Eklendi @ 14:32:33 ---------- Yazıldı @ 14:31:07 ----------
sayısız fw yükleyen biri olarak konuşuyorum en son fw 1 yıl önce yükledim openstar Orion v2.5 budur bence şuana kadar yapılmış ( görsellik,hız,hatasız v.s ) bakımından en iyi fw dir yapan kişinin emeğine sağlık
çok teşekkürler. çok haklısın orion ve cicor yazılımlarının yerini tutan bir yazılımı bende çıkaramadım sonrasında..
---------- Eklendi @ 14:36:06 ---------- Yazıldı @ 14:32:33 ----------
Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu
Abi çok teşekkür ederim. Biraz utandırdın beni. Ben sadece elimden geleni yaptım.
Asıl ben senin gibi sağlam, düzgün ve 50 yaşında genç ruhlu bir abimizi tanımaktan mutlu oldum.