Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Konu Silinsin Lütfen.
Hayırlı olsun indirip yükleyip kullanabilenlere..!!

• Beğen
Tepkiler: 79madi, nefrt, ayvalıkonur ve 1 kişi daha

haqanguven

haqanguven

Üye
Şimdiden hayırlısı olsun...

Mert045

Mert045

Üye
Şu ev ekranındaki atacanyazısinin widgeti ne ?

Mert045

Mert045

Üye
bide c6 fw için o üstteki menü uygulamalar yazılarını kaldırmak için mod verir misin belle topbar yapıyorum avkon atıyorum şebeke yeri gidiyor ama altta operatör ismi ve menüde uygulama isimleri kalıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İlk CFW'n galiba. Hayırlı olması dileğiyle.

- Kişisel görüşümü sorarsan, ikonları beğenmedim. Görsellik 10/4 :(

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
bide c6 fw için o üstteki menü uygulamalar yazılarını kaldırmak için mod verir misin belle topbar yapıyorum avkon atıyorum şebeke yeri gidiyor ama altta operatör ismi ve menüde uygulama isimleri kalıyor.
Uygulamanın ismi
Widgeleon 2
--Operatör ismi temayla düzenleniyor..Şu an kullandığım yazılıma başka tema ekliyeyim yine çıkıyor..Yani anlıyacağın Yazılıma gömülen çekirdek temeya işlem yapman lazım..

@Rambo_FT -Görsellik göreceli bi kavram,Bana göre güzel.Benim için Fikir önemli.Kimse beyenmezse yayınlamam olur biter :) Ama ikonlar bu olucak...Beyenen yükler,Başka tefarruatları beyenenler sırf ikon yüzünden beyenmiyorsa,.zaten temayla ikonlarıyla değiştirebilir..

Evet ilk ve SON CFW olacak.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim fikrim seni etkilemesin, bi ben beğenmedim diye çıkarmazsan çeşitlilik olmaz. Sen 6 aydır kullandığın CFW'yi düzenleyip tekrar yayınlamak istiyorsun, engel olmak istemiyorum :(

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Benim fikrim seni etkilemesin, bi ben beğenmedim diye çıkarmazsan çeşitlilik olmaz. Sen 6 aydır kullandığın CFW'yi düzenleyip tekrar yayınlamak istiyorsun, engel olmak istemiyorum :(

-Kesinlikle etkilenmem,herkesin zevki ayrı,bende sizin yaptığınız işi başarılı buluyorum her kesime hitap etmek isteyişinizden dolayı.Ama yazılımlarınız da bana hitap etmiyor.6 ay kullandığım yazılımda c6v42 üzerinedir yanlış anlaşılma olmasın.Sadece Baz aldığım yazılım Levent Hocanın yazılımıdır.Gerçekden yaptığı yazılımdan başka yazılım içime sinmemiştir. Her ne yazılım denediysemde Geri dönmüşümdür Levent Hocanın yazılımına.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Levent abinin CFW'lerini kullanabilme şansım hiç olmadı hep merak ettim. Sunrise'da öyle :)

EmrylmZ_

Üye
ne zaman çıkıyo la?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Sahi mi? Ben ilk CFW'mi yaparken maxicepte o vardı ve çok hit alıyordu bende merak ediyordum. Gerçi kurmak isteyen biri Sunrise konusunun içinden çıkamazdı :D
ilk kullandığım cfw sunrisedı ilk yüklediğimde hastası olmuştu ama sonra yavaşlama sorunu ve bir takım hatalardan dolayı cfw değiştirdim

agun35

Üye
Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu

x-scarface

x-scarface

Üye
hayırlı işler kardeş :naughty:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman çıkıyo la?

La sol fa sol.Notaları yeni öğreniyorsun sanırım.!!!

---------- Eklendi @ 23:25:04 ---------- Yazıldı @ 23:21:36 ----------

Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu

Levent Hocanın yazılımını güncelliyorum. Çok az kaldı..Yarın veya gece resimleri paylaşacağım..Bitti sayılır..Ama Levent hocaya ulaşamıyorum..Umarım paylaşacağım için, Tavır atmaz :)

agun35

Üye
Levent hoca olgun insandır ama keşke haberi olsaydı:hmmm

---------- Eklendi @ 00:18:56 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ----------

Kimseyi kimseye satmıyorum kardeş belki yeride burası değil ama adı geçince cfw ve kendisi hakkında görüşlerimi yazdım daha önce bilenler biliyo zaten neyse uzatmaya ve arkadaşın konusunuda kirletmeye gerek yok saygılar:oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben acayip sedim :D media barada siyah ikon koyarsan tamamdır bundan sonra bunu kullanıyorum bide ismini kaldırırsan ?