Şimdiden hayırlısı olsun...
Şu ev ekranındaki atacanyazısinin widgeti ne ?
Uygulamanın ismibide c6 fw için o üstteki menü uygulamalar yazılarını kaldırmak için mod verir misin belle topbar yapıyorum avkon atıyorum şebeke yeri gidiyor ama altta operatör ismi ve menüde uygulama isimleri kalıyor.
Ama ikonlar bu olucak...Beyenen yükler,Başka tefarruatları beyenenler sırf ikon yüzünden beyenmiyorsa,.zaten temayla ikonlarıyla değiştirebilir..Benim fikrim seni etkilemesin, bi ben beğenmedim diye çıkarmazsan çeşitlilik olmaz. Sen 6 aydır kullandığın CFW'yi düzenleyip tekrar yayınlamak istiyorsun, engel olmak istemiyorum![]()
Levent abinin CFW'lerini kullanabilme şansım hiç olmadı hep merak ettim. Sunrise'da öyle![]()
sunrise çok hatalı bir cfwydi

ilk kullandığım cfw sunrisedı ilk yüklediğimde hastası olmuştu ama sonra yavaşlama sorunu ve bir takım hatalardan dolayı cfw değiştirdim
Sahi mi? Ben ilk CFW'mi yaparken maxicepte o vardı ve çok hit alıyordu bende merak ediyordum. Gerçi kurmak isteyen biri Sunrise konusunun içinden çıkamazdı![]()
ne zaman çıkıyo la?
Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu