konu silinmelerinden sonra uyarı mesajı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
konu silinmelerinden sonra uyarı mesajı
Aslında önerim başlıkta yinede açıklasam iyi olacak.. Sanırım şu anki sistemde silinen konuların yanında silinme sebebi yazıyor ancak diğer konulara mesaj atılınca o konu düşüyor ve gidiyor.. Söz gelimi benim önerim konular silindikten sonra pm gelmesidir.. Bunu isteme nedenim ise forum'a çok sık uğrayamıyorum ve uğradığımda açtığım konularla ilgileniyorum örneğin bir paylaşımım güncelliğini kaybettiğinden dolayı silindiyse güncel sürüm yayınlamak isterim, yada yöntemler artık işe yaramıyorsa bunu öğrenip yeni yöntemler paylaşmak isterim ancak bu sistemde böyle olmuyor o yüzden bir konu silindiğinde uyarı mesajı gelmesini öneriyorum. Mantıklı bulunup uygulamaya konulursa sevinirim..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
konunundaki link kırılmışsa kilitlenir ve yönetici sizin için bir sebep belirtir. Eğer konunuz çöpe gönderilmişsede geçerli bir sebebi vardır. Zira konuları silme taraftarı değiliz, kilitler ve sizin bize konumu güncelleyeceğim diye pm atmanızı bekleriz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
CK1991 demek istediğini anladım ben, yukarıdaki arkadaşlar farklı şeylerden bahsetmişler senin dediğine göre. :)

Biraz daha toparlayayım, belki daha net anlaşılır. Senin örneğin site hakkında bölümünde yer alan bir konun, konu dışına taşındıysa sana bir pm gönderilecek ve bu pm'de xxx konunuz yyy forumuna taşınmıştır yeni linki şeklinde, tabi bunu taşıyan yöneticinin değil eğer mümkünse otomatik olarak sistemin atması gerekiyor.

Silinen mesaj, taşınan konu, silinen konu bu gibi sebepler için sistem otomatik pm atmaya ayarlanabiliyorsa dediğin olur. Farklı yerlerde bu uygulamayı görmüştüm. ;)

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
CK1991 demek istediğini anladım ben, yukarıdaki arkadaşlar farklı şeylerden bahsetmişler senin dediğine göre. :)

Biraz daha toparlayayım, belki daha net anlaşılır. Senin örneğin site hakkında bölümünde yer alan bir konun, konu dışına taşındıysa sana bir pm gönderilecek ve bu pm'de xxx konunuz yyy forumuna taşınmıştır yeni linki şeklinde, tabi bunu taşıyan yöneticinin değil eğer mümkünse otomatik olarak sistemin atması gerekiyor.

Silinen mesaj, taşınan konu, silinen konu bu gibi sebepler için sistem otomatik pm atmaya ayarlanabiliyorsa dediğin olur. Farklı yerlerde bu uygulamayı görmüştüm. ;)

evet bundan bahsediyorum. üstteki arkadaşlar sitenin işleyişini bana anlatmaya çalışıyorlar ne alakaysa.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu iz bırakılarak silinse ?

everest11

everest11

Üye
sılınen konularda benımkılerde 10 konudan mesela 3 acıklama var bı zahmet pm veya uzun acıklama attılsa ıyı olur
yanlısımızı bılelım tekrraarı olmasın saygılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Haklısın ama bu sistem yöneticileri biraz uğraştırak gibi görünüyor... Lakin günde çok konu siliniyor ve çoğu da tam sürüm olduğu için, aynı konudan önceden açıldığı için vs vs , bakalım nasıl bir yöntem bulunacak :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar konu açarken benzer konular çıkar,benzer konular varken hele ki aynı konu varken açılırsa o konu çöpe atılır..günde onlarca konu çöpe atılıyor..sistem olarak konunun çöpe atıldığını bildirme yok..biz de zaten sınırlı internete giriyoruz..tek tek konuların sahiplerine pm atılması bizim önemli vakitlerimizi tüketecek..kapatılan konulara sebeplerini yazıyoruz..konuyu taşıma olayına gelince symbian bölümünde her symbian bölümü için ayrı kategoriler açılmış bunlardan uygun bölümü seçip konuyu oraya açarsanız yani doğru yerine açarsanız taşınması gerekmez..taşınsa bile profilinizden konularınızı takip edebiliyorsunuz zaten..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nadir Abi mesajınla konunun alakası yok :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben genel anlamda söyledim zaten..birkaç arkadaşa cevap..

Aziz™

Aziz™

Üye
yok ne alaka
Nadir abinin mesajı tamda konuyla alakalı arkadaşın dediğiyle tam olarak doğru orantılı bir cevap..
sonuçta konuyu doğru yere açarsan bu dert olmaz.arada bizde şaşırıyoruz konuyu yanlış yere açma olarak ama profilimizden konularımızıdamı takip etmiyoruz?
sonuçta konusunu gerçekten önemseyen ve takip eden biri için bahsedilen şeyler sorun olmaz;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu yanlış yere açılırsa taşınır, aynı konu tekrardan açılırsa kapatılır ... Arkadaşın şikayeti şu, örneğin sitede aktif olamıyor ve açtığı konulardan silinme oluyor ... Iz birakilsa bile geç girdiği için göremediğini ve konu silindikten sonra üyeye bilgi mesajı gelmesini talep ediyor ... Bu birçok üyenin başına geliyor ve bunu forumun yararına olması için istiyor, ben böyle anladım ...
Silinmesinden sonra 3 ay geçmiş bir konunun takibinin olacağını sanmıyorum ... Her ne kadar üye paylasimina önem verse de ...

Aziz™

Aziz™

Üye
tabiki orası öyle ama düşünsene senin bir konun silindi ve bayadır görmedin.farkettiğin zaman zaten istediğin an yöneticiden bilgi alabilirsin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sistem otomatik ayarlansa bir sorun olmaz ama arkadaşlar bizden her silinen konu için pm isterseniz işimiz yaş..

Aziz™

Aziz™

Üye
benimde demek istediğim o .sonuçta diyelim günde 100 konu silinse kaç tane üyenin umrunda oluyor yada duruma itiraz edecek düşüncede oluyorki.madem böyle bir durum var o itiraz edecek grupta yöneticilerden bilgi alabilir demiştim..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
O kadar çok konu siliniyor ki, ya çöpe değil de direkt silinirse ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
direk silinme diye birşey yok Enes çöpe atılır orda bir müddet kalır ve sistem siler..

Aziz™

Aziz™

Üye
silen adam konuyu niye sildiğini bilmiyormu yani.üye ona sorsa cevaplayamazmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...