Bu Gerçekse Güle Güle Android ve İos.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Gerçekse Güle Güle Android ve İos.
Gerçek Olursa Zaten Dedimkonsept yazıyor ?

köklüğ değişiklik anlamında bana da öyle geliyor. bir de wp7 den 7.5 ve direkt 7.8 olunca demek ki ortalama 2 büyük güncelleme hakkımız var. birini alacağız Diğerini de Hak getire.Müthiş, lakin Windows Phone 8.1 bizim son güncellememiş olacakmış gibi geliyor bana![]()
aynen 8.1 de verirler inşallahözellikle şu müzik canlı kutucuğu üzerindeki play-pause,ileri geri tuşu çok güzel olur
hocam yorumunuz aşırı derecede doğru. Her Windows sisteminde olduğu gibi min-1 max-3 büyük güncelleme verilecek buna da. Xp de sp3 geldi. Vistada 2, win7 de daha 1. Ama genelde 2 oluyor. Bize de öyle gelecektir. Ms sistemin arkasında durur her daim ama bu wp ye diyebileceğim pek bir şey yok. Ama umarız bize de devamı gelir. Özellikle. 512 mb cihazlara!valla 8.1 ve sonrası minör güncellemelerle bizi baya iyi bir duruma getirirler ve wp9 un çıkması da 2016-2017 yi bulmuş olur. o zaman da yeni cihaz almış oluruz. şu anki cihazlara da gelmez zaten böylece(36 ay güncelleme desteğinin 15i nin geçtiğini düşünürsek. En azından benim 19 ayım kaldı.
köklüğ değişiklik anlamında bana da öyle geliyor. bir de wp7 den 7.5 ve direkt 7.8 olunca demek ki ortalama 2 büyük güncelleme hakkımız var. birini alacağız Diğerini de Hak getire.
Tamam Anladık Çok Karışık Herkez Karışık DiyorPek çekici değil çok çok çok karışık.Kutucuklar bana sadeliği hatırlatıyor ve gösteriyor.Ama bu olmamış WP mantığına aykırı olmuş gibi.
Ama Bana Karışık Gelmedi Nedense Eskisi Daha Karışık Gibi Gözüme Gözüktü.i