Haber Konsept: Windows Phone 9

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
aylardır istediğim bu işte uygulama listesi arka planına resim koymuşlar ve çıka çıka w9 konseptinde çıktı : ( 8.1 güncellemesinede koysalar keşke

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Arka plan resmi dışında berbat olmuş bence

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
videodaki konsept güzel ama fotoğrafları paylaşılan konsept yaramaz. hiç hoşuma gitmedi. sadece START bölümünde uygulamaların guruplandırılmasını beğendim. geri tuşunu yine uygulama kapatmak için kullanmış. ie'yi kapatmak için geri-geri-geri.....geri--geri yapıcaz ve yine kapanmayacak zaten!

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence şöyle olmalı ana ekrana duvar kağıdı koyulmalı canlı kutucuklar ise koyduğun duvar kağıdı ile dönmeli yapboz misali arkası canlı kutucuk önü duvar kağıdı bence değişik olurdu

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Şuan ki windows phone tasarımına göre bayağı dinamik yapılmış, sadece konsept ama biraz ileri bir düzey olmuş bu .

NEXUS

NEXUS

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu Gerçekse Güle Güle Android ve İos.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

ON9

ON9

Üye
valla 8.1 ve sonrası minör güncellemelerle bizi baya iyi bir duruma getirirler ve wp9 un çıkması da 2016-2017 yi bulmuş olur. o zaman da yeni cihaz almış oluruz. şu anki cihazlara da gelmez zaten böylece(36 ay güncelleme desteğinin 15i nin geçtiğini düşünürsek. En azından benim 19 ayım kaldı. :)
Müthiş, lakin Windows Phone 8.1 bizim son güncellememiş olacakmış gibi geliyor bana :D
köklüğ değişiklik anlamında bana da öyle geliyor. bir de wp7 den 7.5 ve direkt 7.8 olunca demek ki ortalama 2 büyük güncelleme hakkımız var. birini alacağız Diğerini de Hak getire.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Konsept ama gerçek olursa telefonu güncellemem :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bence kim neyi istediğini bilmiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

blackcemre

Üye
peki bu görüntüdeki Xbox Music te ileri geri tuşları 8,1 le gelecek mi @bulutsuzgece

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence gayet güzel. arka pilan yüzünden karışık geliyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Çok karışık abi

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bence çok kötü olmuş

emz

emz

Üye
görüntü herkesin dediği gibi çok karışık duruyor ama teknik özellikler bakımından benzer olursa ve bu haliyle kalırsa emin olun en çok kullanılan sistem olur.
valla 8.1 ve sonrası minör güncellemelerle bizi baya iyi bir duruma getirirler ve wp9 un çıkması da 2016-2017 yi bulmuş olur. o zaman da yeni cihaz almış oluruz. şu anki cihazlara da gelmez zaten böylece(36 ay güncelleme desteğinin 15i nin geçtiğini düşünürsek. En azından benim 19 ayım kaldı. :)
köklüğ değişiklik anlamında bana da öyle geliyor. bir de wp7 den 7.5 ve direkt 7.8 olunca demek ki ortalama 2 büyük güncelleme hakkımız var. birini alacağız Diğerini de Hak getire.
hocam yorumunuz aşırı derecede doğru. Her Windows sisteminde olduğu gibi min-1 max-3 büyük güncelleme verilecek buna da. Xp de sp3 geldi. Vistada 2, win7 de daha 1. Ama genelde 2 oluyor. Bize de öyle gelecektir. Ms sistemin arkasında durur her daim ama bu wp ye diyebileceğim pek bir şey yok. Ama umarız bize de devamı gelir. Özellikle. 512 mb cihazlara!

• Beğen
Tepkiler: ON9
Hagios

Hagios

Üye
Pek çekici değil çok çok çok karışık.Kutucuklar bana sadeliği hatırlatıyor ve gösteriyor.Burda kutucukları seçemiyor insan :) WP mantığına aykırı olmuş gibi.

NEXUS

NEXUS

Üye
Pek çekici değil çok çok çok karışık.Kutucuklar bana sadeliği hatırlatıyor ve gösteriyor.Ama bu olmamış WP mantığına aykırı olmuş gibi.
Tamam Anladık Çok Karışık Herkez Karışık Diyor :D Ama Bana Karışık Gelmedi Nedense Eskisi Daha Karışık Gibi Gözüme Gözüktü.i

• Beğen
Tepkiler: goktas19