[Konami] Pro Evolution Soccer 2011 v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

esat22

Üye
teşekkürler güzel oyunmuş

----------Eklendi @ 14:50:52 ---------- Yazıldı @ 14:49:57 ----------

indiriyorum:)
şu oyunlar önceden kilobayt ile ölçülüyordu şimdi megabaytlarla:D çok hoşuma gidiyo:D hehe

bu arada arkadaşlar FM yada CM gibi oyunlar varmı ben göremedim forumda ama?

cm var ama bizim telefon için yok malesef

ulus.

Üye
hotfile den başka bi yerden yükleyemezmisin sürekli sorun yapıyo bende indiremedim oyunu bi türlü.. ilgilenirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler :)

rowel35

rowel35

Üye
teşekkürler güzel oyunmuş

----------Eklendi @ 14:50:52 ---------- Yazıldı @ 14:49:57 ----------

cm var ama bizim telefon için yok malesef

offff... bişi daha sorsam:)
BEN N8 İÇİN Göztepe teması arıyorum bilginiz var mı?

forasle

Üye
kardesim cok saol yaaa

uguro

uguro

Üye
Paylaşım için teşekkürler...:oke:

hüseyinyalcin

Üye
çok saol kardeş...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
öncelikle teşekkürler amaa Link Ölmüş...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
telif hakkı iddası ile oyunların cogu silinmiş rica etsem oyunları tekrar yükleyebilirmisiniz ?

mınmın

Üye
bu oyunlar galaxy s2 de çalışırmı? acil cevap

ziya68

ziya68

Üye
emegine saglik:yuru

yaramazadam35

Üye
Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım. Bu smbian ve cep olaylarinda bilgi sahibi de degilim bu yazimida affiniza sıgınarak yaziyorum konuyu dagitmak amacinda da degilim. Nokia N8 kullanicisi olarak birkac oyun yukleme denemesi yaptim biri gameloft-spider-man-total-mayhem ve digeride yine gameloft-assassins-creed olarak ancak basarisiz oldum malesef. oyunlari torrent olarak toplu halde yabanci bir siteden indirmistim certifica ve almam gerektigi soylendi smbian sitesinden certifica ve de almama ragmen kurulumu yaptiktan sonra oyun acilmasi gerektigi anda karsima "in order to be activated. this game requires that an internet connection is enable on your phone. do you want to continue?" seklinde bir mesaj cikiyor yes dedigimde activite olmak icin bir sure bekliyorum ancak "this is not a legal copy of the game. please purchase an official version of this game. do you want to retry the activition process?" seklinde bir hata mesaji cikiyor. bir turlu beceremedim. Signstools ile kendi certifica ve imi girmeme ragmen olmadi. bu konuda bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum. simdiden yardimci olacak arkadaslara sonsuz tesekkurlerimi sunarim.. bu oyunu sunan arkadasa da tsk ederim kusura bakmasin konusunu biraz bolmus gibi oldum affola... tskler herkeze anlayindan oturu...

farukozer4444

farukozer4444

Üye
sagolun :)

ThebLue16

ThebLue16

Üye
yaramazadam35 sen maxicepten indir spiderman ile assassinscreed i sorunsuz çalışıyor

burak42uyanik

Üye
:allalla:

yaramazadam35

Üye
yaramazadam35 sen maxicepten indir spiderman ile assassinscreed i sorunsuz çalışıyor
peki kardeş birde oyle denerim. Az once pes2011 i indirdim yukledim oynadim. sorun cikmadi ekleyenin ellerine saglik allah razi olsun.. emegi icin cok tskler. n8 imin sarji bitmese oynucaktim daha.. simdi sarja taktim sonra oynarim. :))) diger oyunlari da denerim tskler emegi gecenlere..

PureFood

PureFood

Üye
5800 Açar mı ya çok merak ettim :allalla:

sado826

sado826

Üye
s60v5 oradaki oyunlara bakarsan iyi olur ismet ordakilere sana uyanlar ;)

Üst Alt