[Konami] Pro Evolution Soccer 2011 v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

anadolumm

Üye
teşekkürler ah bi de tam ekran olaymış süper olurmuş.

TrBelle

TrBelle

Üye
teskürler :D :D

Remember Me

Remember Me

Üye
harika teşekkürler :)

gariipp

gariipp

Üye
teşekkürlerr

izzetbatur

izzetbatur

Üye
deneyeceğim. :)

muratmeric2011

Üye
merhaba hangi linkten indirebiliyoruz ben indiriyorum fakat baska programlar yukluyor ---- mesela ıllıvıd gibi

ANIL

ANIL

Admin
merhaba hangi linkten indirebiliyoruz ben indiriyorum fakat baska programlar yukluyor ---- mesela ıllıvıd gibi

Buradan indirebilirsiniz bir sorun görünmüyor :oke:

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Teşekkürler çok güzel tam ekran olmaması hiç sorun değil mükemmel :)
Fakat bir sorum olacak başka oyunlar da bu şekilde çevirilemez mi s^3 e? çok mu zor?

orxkannn

Üye
n73 de destekliyormu?

tayyipxx

Üye
nokia 500 de çalışırmı

turbo58

Üye
Sa arkadaşlar bende nokia 5250 ve 5800 var işletim sistemi s60v5 Symbian^1 dir.yukarıdaki oyunu indirdim yüklendi ama açılırken hata verdi pes 2011 nasıl yükleriz yada çalışır.........Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.....Emeğenize sağlık çok güzel bir paylaşım ama bizde faydalana bilsek daha güzell olur .....

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sa arkadaşlar bende nokia 5250 ve 5800 var işletim sistemi s60v5 Symbian^1 dir.yukarıdaki oyunu indirdim yüklendi ama açılırken hata verdi pes 2011 nasıl yükleriz yada çalışır.........Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.....Emeğenize sağlık çok güzel bir paylaşım ama bizde faydalana bilsek daha güzell olur .....

dostum yanlış bölümdesin s60 v5 bölümünden oyun yada uygulama yuklersen daha iyi olur

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Hastasıyım bu oyunun ya PC de oynamıyorum telde oynuyorum :naughty:

Highlanders

Highlanders

Üye
Teşekkürler :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ya beyler, bu oyunu ilk oynadığımda adamların kontrolü bendeydi sonra ayarlarla uğraştım adamların kontrolü benden gitti rastgele seçiliyo adamlar bunu nasıl düzelticez yardıma ihtiyacım var :(

smh60

smh60

Üye
Ya beyler, bu oyunu ilk oynadığımda adamların kontrolü bendeydi sonra ayarlarla uğraştım adamların kontrolü benden gitti rastgele seçiliyo adamlar bunu nasıl düzelticez yardıma ihtiyacım var :(

Sil yeniden kur :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
teşekkürler

Üst Alt