Çeşitli [KolaySoft] Flappy Bird v.1.00(0) Symbian^3 (Anna, Belle) Signed

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Senden daha iyileri de varmış Sultan :D Paylaşım için sağolasın asigsasi:)
:D
rica ederim hünkara laf yok :)
Eyvallah İsa abimiz :tebessüm:
espiri yaptığımı anlamışdır o :)
Anladık canım hepimiz :ehe
Ben de uğraşmaya değmez demiştim ama boş durmadım ve çalışmalara başladım. Eğer bitirebilirsem orijinal-inden daha seri(OpenGl ile GPU gücünü kullanacak) ve kaliteli olacak(Anti-aliasing desteği vb.). Ayrıca harcadığım zaman ve uğraş Milyoner adlı oyundan çok daha fazla.
Süper olur gerçi bu da süper de senin yapacağıın port olmayacağı için çok daha iyi olacaktır sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

gnctrkcll1

Üye
qt siz olmazmı

samilll48

samilll48

Üye
helall olsn yapana tabiki paylasanı da unutmayalım ;)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
qtyle yapılan oyun mağazaya verilmeden nasıl signed oldu :hmmm
Uygulama(oyun) Kapasite İstekleri Az Olduğu İçin Qt Creatorde Olan SelfSigned İle İmzalanmış.
EXE-DLL de Burada Yazanlar Varsa SelfSigned İle İmzalandığında Yüklenir, Fazlası Yüklenmez.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
0MG90

0MG90

Üye
Kasmıyor dimi? Deneyelim bunu da :D

0MG90

0MG90

Üye
Deneyeceğim şimdi, teşekkürler bu arada:)

gnctrkcll1

Üye
qt linki verirmisiniz

0MG90

0MG90

Üye
Çok hızlı olmuş anca 3 yapabildim :D Bende borulara gelince duraksıyor 1sn nedense

tupyupp

tupyupp

Üye
Hızı birazcık azaltılamaz mı? Android ile aynı hızda olsaHızı birazcık azaltılamaz mı? Android ile aynı hızda olsa

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Hız hiç sorun değil bence cok kolay sorun bazı borularda tam deymeden ölüyo buda fazla puan yapamamamı sağlıyo 26 yapabildim ve 30 geçilemez bence çünkü boruya tam deymeden ölüyo.Yinede teşekkürler diğerlerine göre kat kat daha iyi .

• Beğen
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Teşekkürler müthiş bir şey bu!

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekkürler

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Ben de uğraşmaya değmez demiştim ama boş durmadım ve çalışmalara başladım. Eğer bitirebilirsem orijinal-inden daha seri(OpenGl ile GPU gücünü kullanacak) ve kaliteli olacak(Anti-aliasing desteği vb.). Ayrıca harcadığım zaman ve uğraş Milyoner adlı oyundan çok daha fazla.
Abi senin bir bilgi yarışması oyununu oynamıştım, adını unuttum ama mağazadan indirmiştim çok hoşuma gitmişti. Acaba Hill Climb Racing oyununu da yapmaya çalışır mısın?

anıl emir

anıl emir

Üye
teşekkürler

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
Abi senin bir bilgi yarışması oyununu oynamıştım, adını unuttum ama mağazadan indirmiştim çok hoşuma gitmişti. Acaba Hill Climb Racing oyununu da yapmaya çalışır mısın?
Hill climb racing tarzında oyun yapmak çok zor değil. Fizik motoru lazım, Box2d bu oyun için iyi bir motordur fakat kullanmasını bilmiyorum. Eğer öğrenirsem uğraşırım.

Üst Alt