Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
bu güzel oldu güncellenir mi
qtyle mi yapılmışMeego Uygulamaları Genel olarak Qt c++ qml ile Yapıldığı için Symbian^3 Kolay portlanır Ustam @Soneday

bu güzel oldu güncellenir mi
qtyle mi yapılmışMeego Uygulamaları Genel olarak Qt c++ qml ile Yapıldığı için Symbian^3 Kolay portlanır Ustam @Soneday

evet haklısın da bunun için uğraşacak bilgili insanlar lazımMeego Uygulamaları Genel olarak Qt c++ qml ile Yapıldığı için Symbian^3 Kolay portlanır Ustam @Soneday
Evet Ama unbutu Olmazbu güzel oldu güncellenir mi
qtyle mi yapılmış![]()
orjinali güncellenir se buda güncellenirbu güzel oldu güncellenir mi
qtyle mi yapılmış![]()

doğru qt creatörle yapılabiliyor@Soneday
Soner Çakır Şuan Android'de Qt ile uygulama Yapıyor Android Qt Çalışıyormuş Nokia X Deneyeceğim![]()

abi sana bir şey soracam bu oyun nasıl signed oldu mağazaya verilmeden bir bilginiz var mıorjinali güncellenir se buda güncellenir![]()
orasını bilmiyorum belki paketlerken sertifika eklemiştir.abi sana bir şey soracam bu oyun nasıl signed oldu mağazaya verilmeden bir bilginiz var mı

peki abi ilgilendiğin teşekkürlerorasını bilmiyorum belki paketlerken sertifika eklemiştir.
zaten dosyayı aldığım yerde signed veya unsigned yazmıyordu.
ben hack yamalarını kapatıp denedim![]()

Senden daha iyileri de varmış SultanHarika olmuş beTeşekkürler
Paylaşım için sağolasın asigsasi
rica ederim hünkara laf yokSenden daha iyileri de varmış SultanPaylaşım için sağolasın asigsasi
![]()

espiri yaptığımı anlamışdır orica ederim hünkara laf yok![]()

Allah razı olsun emeğine sağlıkBen de uğraşmaya değmez demiştim ama boş durmadım ve çalışmalara başladım. Eğer bitirebilirsem orijinal-inden daha seri(OpenGl ile GPU gücünü kullanacak) ve kaliteli olacak(Anti-aliasing desteği vb.). Ayrıca harcadığım zaman ve uğraş Milyoner adlı oyundan çok daha fazla.

teşekkürler kolay gelsin Symbianda koşu oyunda olsa güzel olurduBen de uğraşmaya değmez demiştim ama boş durmadım ve çalışmalara başladım. Eğer bitirebilirsem orijinal-inden daha seri(OpenGl ile GPU gücünü kullanacak) ve kaliteli olacak(Anti-aliasing desteği vb.). Ayrıca harcadığım zaman ve uğraş Milyoner adlı oyundan çok daha fazla.