Senden daha iyileri de varmış SultanPaylaşım için sağolasın asigsasi
![]()

Eyvallah İsa abimizrica ederim hünkara laf yok![]()

Anladık canım hepimizespiri yaptığımı anlamışdır o![]()

Süper olur gerçi bu da süper de senin yapacağıın port olmayacağı için çok daha iyi olacaktır sanırımBen de uğraşmaya değmez demiştim ama boş durmadım ve çalışmalara başladım. Eğer bitirebilirsem orijinal-inden daha seri(OpenGl ile GPU gücünü kullanacak) ve kaliteli olacak(Anti-aliasing desteği vb.). Ayrıca harcadığım zaman ve uğraş Milyoner adlı oyundan çok daha fazla.

Uygulama(oyun) Kapasite İstekleri Az Olduğu İçin Qt Creatorde Olan SelfSigned İle İmzalanmış.qtyle yapılan oyun mağazaya verilmeden nasıl signed oldu![]()
hiç kasma yokturKasmıyor dimi? Deneyelim bunu da![]()

qt hatası mı verdiqt linki verirmisiniz
nasıl yani ?Çok hızlı olmuş anca 3 yapabildimBende borulara gelince duraksıyor 1sn nedense
Başlıyorum ilk boru gelince duraksıyor 1sn sonra devam ama çok hızlı skor zor yaparımnasıl yani ?

Abi senin bir bilgi yarışması oyununu oynamıştım, adını unuttum ama mağazadan indirmiştim çok hoşuma gitmişti. Acaba Hill Climb Racing oyununu da yapmaya çalışır mısın?Ben de uğraşmaya değmez demiştim ama boş durmadım ve çalışmalara başladım. Eğer bitirebilirsem orijinal-inden daha seri(OpenGl ile GPU gücünü kullanacak) ve kaliteli olacak(Anti-aliasing desteği vb.). Ayrıca harcadığım zaman ve uğraş Milyoner adlı oyundan çok daha fazla.
Hill climb racing tarzında oyun yapmak çok zor değil. Fizik motoru lazım, Box2d bu oyun için iyi bir motordur fakat kullanmasını bilmiyorum. Eğer öğrenirsem uğraşırım.Abi senin bir bilgi yarışması oyununu oynamıştım, adını unuttum ama mağazadan indirmiştim çok hoşuma gitmişti. Acaba Hill Climb Racing oyununu da yapmaya çalışır mısın?