Mia Alfanso
Üye
sanmam ama yükleyecek oyun bulamıyorum şimdideangry birds go atıyor, nova atıyor, tr oyunları eh işte ama tr2 kasıyor
manuganu felan var onlar güzel , mass effect yükle ,mağazaya bak Bi mağaza senin

sanmam ama yükleyecek oyun bulamıyorum şimdideangry birds go atıyor, nova atıyor, tr oyunları eh işte ama tr2 kasıyor

mağazadaki xap ler olmuyor, cra ck lı xap lazım

@Mia Alfanso bunu da senin konuya eklersen Bi arada olması açısından
beyler nasıl unregister yapıyoruz

hocam o değil ben 2 uygulama kurulanla unlock yaptım onu nasıl unregister yapacamÇince bilene sor bu soruyu![]()
hepsi sitede yokkimağazadan bul Games wp den indir bunuda mı ben soyliyim![]()
hocam o değil ben 2 uygulama kurulanla unlock yaptım onu nasıl unregister yapacam
Developer bilmemnedi varya cihazı unlock ettiğimiz telefonu bağla o programı aç sağ altta unregister var tek tıkla hallet 
Windows Phone Developer Registration Programı ile tekrar unregister yapabilirsinizbeyler nasıl unregister yapıyoruz
hocam nasıl unregidter yapıyoruz 2 uygulama kurulan programlahepsi sitede yokki
hepsi sitede yokki
tamamdıroyle deseneDeveloper bilmemnedi varya cihazı unlock ettiğimiz telefonu bağla o programı aç sağ altta unregister var tek tıkla hallet
![]()
tamamdır![]()
o programın adı neydi? bende sdk lite çalısmıyorrrshare soft vardı ismi böyle birşeydi orada nerdeyse hepsi var gta çıkar çıkmaz crackledi adamlar
tamamdır
o programın adı neydi? bende sdk lite çalısmıyor
o değil unregister yaptıgımız program ney? bulamadım bir türlüanlamadım dostum benim bahsettiğim sharesoft Bi site
o değil unregister yaptıgımız program ney? bulamadım bir türlü
tam ismi Developer registration