bilgisayar ne marka konu dışı ama merak ettimneyse ben deneyimde çok yavaş iniyor
7,2 KB/sn hızda iniyor heralde bu inene kadar 620 ye black gelirdungeon hunter 4 yüklüyorum şuan iniyor

pc iyide interneti 5 kişi kullanıyoruzbilgisayar ne marka konu dışı ama merak ettim![]()
düzeldi zaten şuan indi dungeon hunter 4 indiriyorum kuracam inş 
bu yöntem unlock içinmi uygulama kurmak içinmi anlamış değilimpc iyide interneti 5 kişi kullanıyoruzdüzeldi zaten şuan indi dungeon hunter 4 indiriyorum kuracam inş
indi kuruyor şuan

en başta kaldı2den fazla kuruluyorsa haber ver![]()
nasıl yani kurulmuyor muen başta kaldı
birşey anlamıyorum
indi sonra kurmak için yüzde sayıyorda 2 de kaldı kapandınasıl yani kurulmuyor mu

şuan telefondaki uygulamaları görebiliyorum wp8 yazan yerdende bir oyun seçtim iniyor şuan bekliyorumbu yöntem unlock içinmi uygulama kurmak içinmi anlamış değilim![]()

indiriyimmi xp desteklermi pc çökmesinşuan telefondaki uygulamaları görebiliyorum wp8 yazan yerdende bir oyun seçtim iniyor şuan bekliyorum![]()

bnmki win 8 de beceremedim hiç bulaşma benceindiriyimmi xp desteklermi pc çökmesin![]()
İndiriyordum İptale Bastım Hiç Gerek Yok Bu Ay AKN Yi Geçtim Gerçi Her Ay Geçiyorum Ama.bnmki win 8 de beceremedim hiç bulaşma bence
unregister yapıp bu şekilde unlock etmeyi dene istersen
İndiriyordum İptale Bastım Hiç Gerek Yok Bu Ay AKN Yi Geçtim Gerçi Her Ay Geçiyorum Ama.

Adil Kullanım Noktası Yanlış Anlaşılmasınugraşmaya degmez bence unlock degil
akn derken![]()

Adil Kullanım Noktası Yanlış Anlaşılmasın![]()
ben komşudan kullanıyorum sorun yok