Öneri Kolay Yöntem Windows Phone Unlock Yapma Resimli Anlatim

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bende de %0 da hala

skynet

Üye

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
oyun nasıl atılıyor resimli gösterirmisiniz ve unlok oldugunu nerden anlıcam?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

skynet

Üye
Yav arkadaş bu %'de hiç ilerlemiyor ya :off:

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
arkadaşlar sorunu anladım yeni konu açmak da istemiyorum, win 7 x32 bilgisayarıma telefonun sürücülerini yükleyemiyorum dosyadan kendim atmayı denedim bulmadı, win uptade denedim o da bulmadı. Telefonu SDK da bulmuyor bu program da bulmuyor.. yardım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
oldu gibi ya sonunda ünlem olan kısmı Bi translatede çevirsen anlaşılır tebrikler gibi bir şey yazıyor herhalde Bi dener misin bende pek bilmiyorum çünkü
toolsla program kurulmuyyor hocam olmaıs o zaman biri resimli anlatsa güzel olur

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
arkadaşlar sorunu anladım yeni konu açmak da istemiyorum, win 7 x32 bilgisayarıma telefonun sürücülerini yükleyemiyorum dosyadan kendim atmayı denedim bulmadı, win uptade denedim o da bulmadı. Telefonu SDK da bulmuyor bu program da bulmuyor.. yardım

aygıt yoneticisinde taşınabilir aygıt olcak onu güncelle de sonra o driveri göster böylemi yaptın ?
toolsla program kurulmuyyor hocam olmaıs o zaman biri resimli anlatsa güzel olur

şu an mobilim yarın bu yöntemi videolu çekerim :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@skynet durum ne sende

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
aygıt yoneticisinde taşınabilir aygıt olcak onu güncelle de sonra o driveri göster böylemi yaptın ?

bu iş kafama yattı yarın unlock konumda 12 gibi paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: skynet
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye

aynen öyle yaptım kardeşim bak ekran görüntüsü de atayım bu linkteki dosyayı klasöre atıp seçtim. ve bu hatayı aldım

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
aynen öyle yaptım kardeşim bak ekran görüntüsü de atayım bu linkteki dosyayı klasöre atıp seçtim. ve bu hatayı aldım

abi ne cins sorunlar var anlamadım gitti ,bu link değilde başka Bi link vardı 20 li sayfalarda onu bulabilirsen onu dene bi

Üst Alt