aynenBende de %0 da hala
oyun nasıl atılıyor resimli gösterirmisiniz ve unlok oldugunu nerden anlıcam?
unlock oldugu nasıl belli oluyor hocam?Program cidden çok kullanışlıymış
programla unlock ettiysen power tools la eskisi gibi atabilirsin 10 tane sınır
unlock oldugu nasıl belli oluyor hocam?
çinçe unlocklu yazıyordur orda büyük ihtimal 
adımları uygulayınca oluyor işteçinçe unlocklu yazıyordur orda büyük ihtimal
![]()
oldumu hocam?
toolsla program kurulmuyyor hocam olmaıs o zaman biri resimli anlatsa güzel oluroldu gibi ya sonunda ünlem olan kısmı Bi translatede çevirsen anlaşılır tebrikler gibi bir şey yazıyor herhalde Bi dener misin bende pek bilmiyorum çünkü
arkadaşlar sorunu anladım yeni konu açmak da istemiyorum, win 7 x32 bilgisayarıma telefonun sürücülerini yükleyemiyorum dosyadan kendim atmayı denedim bulmadı, win uptade denedim o da bulmadı. Telefonu SDK da bulmuyor bu program da bulmuyor.. yardım
toolsla program kurulmuyyor hocam olmaıs o zaman biri resimli anlatsa güzel olur

aygıt yoneticisinde taşınabilir aygıt olcak onu güncelle de sonra o driveri göster böylemi yaptın ?
şu an mobilim yarın bu yöntemi videolu çekerim![]()
@skynet durum ne sende
aygıt yoneticisinde taşınabilir aygıt olcak onu güncelle de sonra o driveri göster böylemi yaptın ?
şu an mobilim yarın bu yöntemi videolu çekerim![]()
bende ünlemli birşeyçıktı programda ama toolsdan program yuklenmiyorBenim %'de öylece kala kaldı bende iptal ettim
aynen öyle yaptım kardeşim bak ekran görüntüsü de atayımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkteki dosyayı klasöre atıp seçtim. ve bu hatayı aldım
bende ünlemli birşeyçıktı programda ama toolsdan program yuklenmiyor