Kol saati önerisi istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kol saati önerisi istiyorum.
Merhaba arkadaşlar.

Tek başıma karar vermekte zorlandığım bir konuyu açmak istedim.Malumunuz erkeğin aksesuarları bir elin parmaklarını geçmiyor.
İşte onlardan biri olan saat için önerilerinizi bekliyorum.

İstediğim saat tipi,100 Tl ye kadar,spor ve karizmatik bir duruşu olan ve bazısının taktığı gibi duvar saati boyutuna ulaşmamış olması benim için ön plandadır :)
Kordon tipi olarak deri-titanyum olabilir.
Digital istemiyorum.Ancak digital ve analogun hoş uyumunu içinde barındıran bir saat olabilir.
Sizin veya çevrenizin kullandığı hoşunuza giden önerileri bekliyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Diesel alabilirsin hem az yakar :naughty:

cukuleaks

Üye
Casio vardı bitane 350 tl civarı . Çok kaliteli bişey :)

- - - Eklendi - - -

Ha birde kardeşim orjinal Jaga dijital kol saati almıştı 1-2 sene önce. Aşırı ince aşırı hafif. Havuz saati deniyormuş. Ama varya kolunuza takın çıkarın hiçbişey takmamış gibi hissediyosunuz.. Ayrıca çok dayanıklı kardeşim belki yüzlerce kez duvara vurdu camı çatlamadı gitti. Fiyatı 90 tl veye 120 tl gibi bişeydi.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim kriterlerime hiç uymuyor.Teşekkür ederim.

benighted

benighted

Üye
kordon deri veya titanyumdemissin zaten kordondan dolayi 100 lirayi her turlu gecer eger gercekten kaliteli birsey alacaksan en az 250-300lirayi bence gozden cikarmalisin.casionun edifice serisini inceleyebilirsin siyah kordonlularina bakarsan eger en az 50 lira daha fazla oluyor ya da diesel in de kaliteli tasarimlari var.

- - - Eklendi - - -

seiko da varaklima geldi ama dedigim gibi ofiyata istedigin kordonlari dahi alamazsin ozellikle titanyum.

- - - Eklendi - - -

ben casio nun edifice serisinden celik kasa ve celik kordonlu bir saat almistim indirimli serisonu urunuydu 250liraya aldim ve gayet memnunum bu en ucuzlarindandi ama pisman olmazsin cunku erkek icin en iyi aksesuar ve ben cok onem veriyorum.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yahu 100-130 tl ye de titanyum kordonlu saatler var.
Edifice serisini beğendim doğrusu bütçeme uygunu seçmeye çalışıyorum şu an.İndirimdekiler var Edifice'nin 90-150 arası.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
100 tl ye marka bir saat çok zor kardeşim .
Cakma saatler var orjinal lerin ... Uyar mi?

benighted

benighted

Üye
Yok yahu 100-130 tl ye de titanyum kordonlu saatler var.
Edifice serisini beğendim doğrusu bütçeme uygunu seçmeye çalışıyorum şu an.İndirimdekiler var Edifice'nin 90-150 arası.

eger bu fiyata bulabiliyorsan kacirma al bitane derim.titanyum celikten de saglam ve pahalidir yani o yuzden bu fiyata olmasi mumkun degildir.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Casio Edifice EF-324L-7AVDI

Casio EFR-520L-7AVDF

[h=2]Casio Edifice EFA-120L-1A1VDF[/h]

Şu üç saatten birini sipariş etmeyi düşünüyorum.Sırasıyla 170,290 ve 180 Tl ye buldum.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
83tl. ye '' Casio AW-80D-1AVDF '' önerebilirim, 1 ay önce arkadaşıma netten aldım, benimde hoşuma gitti :oke:

Mert

Mert

Üye
Fossil BQ-9333 kullanıyorum. Metal kordonlu güzel bir saat. Amerika'dan ablam aracılığıyla 85 dolara almıştım. Türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum.

x-scarface

x-scarface

Üye

ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı seni aşar gibi :bilmm

- - - Eklendi - - -

bakmak istersen kodu WR3300 ben 900 tl ye almıştım.

peace_for_fight

peace_for_fight

Üye
bolivo.com 'da Casio saatler indirimde kesinlikle bakın.Benim favorim vintage erkek saati modeli hemde indirimde :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Casio Edifice EFE 506 modelini almıştım yaklaşık 3 ay önce :)

smbyncyz

Üye
essence alma ne alıyorsan al 5 ay içinde 3 kere servise gitti

Kayahan14

Kayahan14

Üye

- - - Eklendi - - -

:ohannes:

peace_for_fight

peace_for_fight

Üye
Limango'da şu saate bakabılırsın ben de bı arkadaşım için bakıyordum hoş saat ve kullanışlı..Fiyatı da istediğin gibi hem..

sincarezindan

sincarezindan

Üye
evet o fiyata güzel bir casio biraz zor :)

Joker.

Joker.

Üye

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

- - - Eklendi - - -

Guzel saatmis abi :)

Ben liseyi bitirince breitling almayi dusunuyorum :hmmm