Kodak 32 GB Class 10 MicroSD

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
SanDisk 32 GB Class 10 alalı 3 yıl oldu galiba. Omdam önce Team almıştım hiç memnun kalmamıştım. SanDisk hala çok iyi çalışıyor.

Gittigidiyor da aldığım satıcı hala satışını yapmaya devam ediyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
SanDisk 32 GB Class 10 alalı 3 yıl oldu galiba. Omdam önce Team almıştım hiç memnun kalmamıştım. SanDisk hala çok iyi çalışıyor.

Gittigidiyor da aldığım satıcı hala satışını yapmaya devam ediyor.
Syrx Diye Bir Marka Almiştim 64 GB Hala Kullanıyorum Muhim Olan Class 10 Olmaları Sorun Çıkarmamaları

Sarangni

Sarangni

Üye
Syrx Diye Bir Marka Almiştim 64 GB Hala Kullanıyorum Muhim Olan Class 10 Olmaları Sorun Çıkarmamaları

Ben Team Class 10 diye aldım ama tam olarak bir arızaydı o zaman da öve öve bitiremiyorlardı. Belki cihazla ilgili diyeceğim ama Sandisk aldıktan sonra bir kere bile sorun çıkarmadı. Bozulursa 128 GB Sandisk alıp kullanırım. Her Class 10 maalesef aynı performansı vermiyor. Özellikle iyi bir kamera ve FHD çekim yapacaksanız bu konuda seçici olmak çok iyi. Ben de ki Note 3 4K çekim yapıyor mesala Sandisk onda bile performans olarak iyi ki eski bir SD kart olmasına rağmen. Şimdi sandiksin 4K destekli kartları da var. Doğrusu 4K çekiyor da başımız göğe mi erdi. Bilgisayar da oynatamadım çektiğim videoyu ve müthiş yer kaplıyor 5 DK 1 GB fazla yer alıyor bir video :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben Team Class 10 diye aldım ama tam olarak bir arızaydı o zaman da öve öve bitiremiyorlardı. Belki cihazla ilgili diyeceğim ama Sandisk aldıktan sonra bir kere bile sorun çıkarmadı. Bozulursa 128 GB Sandisk alıp kullanırım. Her Class 10 maalesef aynı performansı vermiyor. Özellikle iyi bir kamera ve FHD çekim yapacaksanız bu konuda seçici olmak çok iyi. Ben de ki Note 3 4K çekim yapıyor mesala Sandisk onda bile performans olarak iyi ki eski bir SD kart olmasına rağmen. Şimdi sandiksin 4K destekli kartları da var. Doğrusu 4K çekiyor da başımız göğe mi erdi. Bilgisayar da oynatamadım çektiğim videoyu ve müthiş yer kaplıyor 5 DK 1 GB fazla yer alıyor bir video :D
Artık 4K Erişilebilir ve Kaydedilebilir Hala Geldi Rahatlıkla Dediğin Gibi Bende Syrx 64 GB Class 10 Karta 1520 İle 4K Kayıt Yaptım Sorun Olmadı Şimdi Onu Araç İçi Kamerasına Taktım Kendime 128 GB Class 10 Sandisk Kart Aldım 200 TLye Aldım Ama Şu An 175 TLye Kadar İnmiş Orjinali Bence Al Kullan Tam Ömürlük 4K dada Dediğin Gibi Sorun Çıakrtmıyor Aslında Birazda Şans İşi Elektronik

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler su an almamaya karar verdim Kodak a bek içim rahat etmedi bulursam Kingston veya Toshiba düşünüyorum 300 MB/S gelince o da girdiği bi sitede gordum megersem SSD imiş :ehe

Buyrun inceleme :D

Link için teşekkürler okudum incelemeyi su an kart elimde almadan önce para iadesi alabilirmiyim diye sordum kasiyere evet dedi fiş ile birlikte alabilirsiniz dedi incelemeden sonra iyice kararsız kaldım geri verip vermemekte sanırım iade edicem son kez fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar
Arkadaşlar ürünün kutusunu inceledim sanırım üretici diye bir firma sadece Kodak lisansı altında satılıyor ve garanti olayida pek geçerli değil sanırım büyük ihtimal iade edicem keşke önce bi test etme şansım olsaydı ama acamam ürünü herkese tesekkurler konu kilitlenebilir