Klavyeli Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeli Telefon Önerisi
Selam arkadaşlar.

Forumda araştırdım 1-2 model var aklımda ama size danışmak istiyorum. 380TLye C5-03 almıştım, pişman oldum. Şimdi onu sattım bi arkadaşa. Elimde 400tl bütçe var. Bana klavyeli, 3gli, wirelesi olan ve mümkünse android sistemli bir telefon önerir misiniz?

LG GW620

Samsung i5510

Samsung Corby proya baktım.

Bunlar dışında nokia olmayan bi telefon önerir misiniz? Yarın almayı düşünüyorum hemen kafama yatarsa.

Ayrıca Blackberry 8520 gördüm, işletim sisteminin çok yavaş olduğunu söylüyorlar, o yüzden vazgeçer gibi oldum.

fireman87

fireman87

Üye
Git bimden optimus me al 300 liraya, hem android hem kullanışlı bi cihaz.. Corby'de işletim sistemi yok ayrıca bakmanı tavsiye etmem.. Onun dışında galaxy mini bakabilirsin.

phasan

phasan

Üye
bende n97 var onda klavye var

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™
zeusahmet

zeusahmet

Üye
samsungların klavyeli telefonları iyi değil kuzenim aldı hiç memnun değil tavsiye etmiyor neden nokia'dan şikayetçi oldun

phasan

phasan

Üye
mustafa603 ılla kılavyelı olsun dersen htc bak derım onlarda cogunda flas playır var uada flas lazım degıl dersen nokıa n97 al derım en saglam nokıa htc 3 nesıl yuzde 90 flas playır var ben htc deerım flas playır olacaksa

----------Eklendi @ 11:19:27 ---------- Yazıldı @ 11:13:00 ----------

mustafa603 ılla kılavyelı olsun dersen htc bak derım onlarda cogunda flas playır var uada flas lazım degıl dersen nokıa n97 al derım en saglam nokıa htc 3 nesıl yuzde 90 flas playır var ben htc deerım flas playır olacaksa

Masha

Masha

Üye
Bencede LG Optimus ME . Bim'in yeni satışa sunacağı fiyatı 300 Lira olan ve istediğin gibi Android 2.2 Froyo işletim sistemli smartphone kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor forumda. Klavyeli değil ama.

technoshark

technoshark

Üye
Adam klavyeli telefon istemiş :D arkadaşlar (: LG GW620 fiyatına bakmadım ama tasarım olarak göze hoş geliyor ;) tavsiye ederim

phasan

phasan

Üye
bence klavyeli telefonu bıraksın artık herkes dokunmatık telefon kullanıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
android istersen klavyeli yi bosver
Android olarak galaxy mini, lg optimus me
Klavyeli e63 bunları dusunebilirsin

E63 3g var ama on kamera yok oda zaten devamlı kullanılan birsey degil

estorak

estorak

Üye
Adam klavyeli telefon diyor siz Optimus me :D

mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar öneri için teşekkürler. Dün 400tlye sıfır ayarında bi Samsung i5510 buldum. Hem klavyeli, hem dokunmatik hemde android. Şuan aramız iyi :))

technoshark

technoshark

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan, umarım memnuniyetin devam eder :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa603
mstf_l

mstf_l

Üye
hayırlı olsun kardes

• Beğen
Tepkiler: mustafa603
alperen545

alperen545

Üye
git bime al hiç düşünme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...