ByKatre
Üye
muhabbeti pm ye taşısan![]()

muhabbeti pm ye taşısan![]()

baidu inputun temalarını winrar ile açıp içindekileri düzenliyonnasıl yapılıyo öğretin yardım edeyim![]()

olmadı ikisinde yaparsın isteyen kafasına göre takılırfp2 ss'leride gelsin hangisi hoşunuz giderse onu yapmaya çalışırım![]()

Teşekkürler.Eğer bu klavye üstünden gidersem senden isteyeceklerim olucakBi ödev projem için açmıştım ücretsiz anca şuan gereksiz şeylerle doldurmaktayım
- - - Eklendi - - -
ayrıca konu dağılmasın işinizi gördüyse ne mutlu bana
ek olarak bişe isterseniz mesaj atabilirsiniz her zaman yardımcı olabilriim![]()

c6 01 kullanan biri buldum ondan alalımmıTeşekkürler.Eğer bu klavye üstünden gidersem senden isteyeceklerim olucak![]()

nasıl yapılıyo öğretin yardım edeyim![]()
c6 01 kullanan biri buldum ondan alalımmı![]()
mesajla konu linkini yolladım umarım yardım ederAynen winrar ile açıp içindekileri düzenliyorsun.Biraz da photoshop bilsen kavrarsın işi.Ben kafama göre biraz uğraştım kendimce çözdüm işi.Aslında anlatım yapmak istiyorum ama nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum :?
- - - Eklendi - - -
al al

mesajla konu linkini yolladım umarım yardım ederAynen winrar ile açıp içindekileri düzenliyorsun.Biraz da photoshop bilsen kavrarsın işi.Ben kafama göre biraz uğraştım kendimce çözdüm işi.Aslında anlatım yapmak istiyorum ama nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum :?
- - - Eklendi - - -
al al

yalnız fp1 sanırım senin attığın fp1 i zaten bulduk fp2 arıyodukPm attım metalci MelekDahasınıda isterseniz atarım.
![]()

yalnız fp1 sanırım senin attığın fp1 i zaten bulduk fp2 arıyoduk![]()
C6-01 için son güncelleme Refreshti.eyvallahBuyrun FP2 Klavyesi
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bişey daha büyük harfleride atar mısıntamam kardeş yinede sağolasın fp1 de yapıcaz eğer ihtiyaç olursa rahatsız edicem seniRefresh benimki FP1 FP2 değil..![]()

eyvallahbişey daha büyük harfleride atar mısın
- - - Eklendi - - -
tamam kardeş yinede sağolasın fp1 de yapıcaz eğer ihtiyaç olursa rahatsız edicem seni![]()
Buyrun FP2 Klavyesi
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun FP2 Klavyesi
- - - Eklendi - - -
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/xu47grxv/Klavye.zip.html
her ikisinide yap deneyelim hacımTeşekkürler dostum
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler dostum
- - - Eklendi - - -
Hakan fp2'nin tuşları ince uzun fp1'in biraz daha kısa ama daha kalın bence fp1 daha iyi gibi sence ?

bi güde olcak iş değilHadi Bekliyoruz
uzun sürer