romlar pc de zaten var bi kaçtane orjinal romun yedeğini de almıstım rootlu cwmli haliyle , o haline yukleyıp romu kuruyorum sıkıntı olursa ama denemk istiyorum cok merak ettim klavye falan umarım şarjı iyidir cm11 var bende sabah 7den 3e kadar şarj fnişh
yok denemedim sordum bişe demediler uygun kernel ney diye hem cm9 da bazı yerleri ingilizce galiba bide eski onu kurdum sanki yanlış hatırlamıyosam benim olayım şarj görsellik özellik ve türkçe zaten baska bişe de kalmadı )
elde vardı yukledım sıkıntı olmaz sanırımykledim kullanıyorum umarım şarj hız ve performanstan pişman olmam ?sanki hat çekmesinde sorun var gibi bir iki kademe çekiyor bide menülerde içerde biyerde kodlar çıkmış taglar kapatılmamış sanırım
elde vardı yukledım sıkıntı olmaz sanırımykledim kullanıyorum umarım şarj hız ve performanstan pişman olmam ?sanki hat çekmesinde sorun var gibi bir iki kademe çekiyor bide menülerde içerde biyerde kodlar çıkmış taglar kapatılmamış sanırım
Emegine saglik ama romda bazi sorunlar var nette yavas cogu yeri yabanci ele yazma olayini hic bulamadim ozellikler yabanci oldugu icin neyin ne oldugu belli degil o yuzden dokunmamak en iyisi dedim sanki cm11 bundan daha iyiydi sarjm suan yuzde elli gelen arama ekrani hos degisik arti ve eksi yonleri de mevcut rica etsem hem turkce hem hizli kullanisli ozellikli ve sarji uzun giden performansli kisaca hepsi bir arada rom varsa paylasin lutfen..