Kızlara Bir Soru Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Kızlara Bir Soru Daha
Kızlar, varsayalım ki sevgiliniz/ nişanlınız/ eşiniz her ne ise artık, çalışmak için yurt dışına gidecek. Tepkiniz ne olur? ''Tabii canım git mi'' dersiniz, ''hayır efendim gözümün önünden ayrılamazsın'' mı dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende gelcem .d

pelın_

hayır gıtmeyaa:(

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Gidemez bence de. Bugün yakın arkadaşlarım bu konu yüzünden şiddetli bir kavga etti de :D Dedim acaba bizimkiler ne düşünüyor :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa cok önemlıye gider yanı
benımde öyle bı buyuk fırsat gecse elıme zorda olsa gtmek ısterım şartlara baglı bıraz

ama ynede benıde al derim .dd
Gidemez bence de. Bugün yakın arkadaşlarım bu konu yüzünden şiddetli bir kavga etti de :D Dedim acaba bizimkiler ne düşünüyor :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir şekilde oluru yok bunun. Gidemez. O kadar.

• Beğen

pelın_

ay nen gıdemez valla gıdıyorum derse de yuzugu avcunda bulur hıc anlamm:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
huri$

huri$

Üye
gitmesi çok onemli ise gelecegimiz için ,birazda suresine bagli .
bikaç hafta ise katlanilir .:)
ama aylar surecekse bende giderim :)
ha sen gelemezsin derse gule gule :ehe
yoksa yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba, minoo ve Tuba.Erva
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bugün çıkan kavga sebebindeki süre 2 yıldı. Her türlü masraf şirkete aitmiş ve ayda 2500 TL. Dedim gidemezsin lan otur şurda kızın gözü önünde ol, kazandığını ye, yeter o size. Kız bi bağırıyo ama off :ehe Dedim hiç bakma bana öyle kamil. Kız haklı :D

• Beğen
Tepkiler: huri$ ve Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
kız değilim ama cevap verme gereksinimi duyuyorum.Siz niye eşiniz/sevgiliniz vs. ile birlikte gitmiyorsunuz yurt dışına adamın belki hayatının fırsatı yani:)

• Beğen
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Şu an benim sevgilime bu teklif gelse, ben nasıl gidebilirim ki onunla? Bugün olan mevzu da böyleydi işte.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
tamam da belki adam da ömrünün sonuna kadar bir daha göremeyeceği bir teklif aldı onun yurt dşına gitmesi ikinizinde ilerideki hayatını değiştirecek gibi düşün, sorun güvense bazı noktalarda sorunlar vardır diye düşünüyorum ben

caglet

caglet

Üye
Forumda 3 bayan varmış :D ne güzel

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruyu o yüzden kızlara sordum. Erkekler tamamen başka düşünüyor. Yahu benim sevdiğim erkek 2 yıl kadar bir süre benim yanımda olmayacaksa, o geldikten sonra para içinde yüzsem ne farkeder :s Kesinlikle her şey para değil. Yanımda olsun, ben de çalışırım. Yeteriz yani bu kadar basit. Hayatının fırsatı falan anlamam ben.

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Bu soruyu o yüzden kızlara sordum. Erkekler tamamen başka düşünüyor. Yahu benim sevdiğim erkek 2 yıl kadar bir süre benim yanımda olmayacaksa, o geldikten sonra para içinde yüzsem ne farkeder :s Kesinlikle her şey para değil. Yanımda olsun, ben de çalışırım. Yeteriz yani bu kadar basit. Hayatının fırsatı falan anlamam ben.

işte bu nokta da senin sevdiğin çocuğun şunu diyebilme hakkı oluyor ben onu seviyorsam ben hayatımın fırsatını yakalamışken neden benimle gelmiyor.O zaman ona da hak vermek gerekirdi.Tabi ben genel konuşuyorum.Varsayım üzerine gidiş sebebinin ayrıntıları da önemli burada...

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
İsim vereyim de karışmasın :D Çocuğun ismi Ali, kızın ismi Tuğçe.

Ali'ye teklif gelmiş işte. Tuğçe kıyameti kopardı haklı olarak. Tuğçe'nin onunla gelemeyeceğini çok iyi biliyor Ali. Yani sevdiğini bırakıp gitmek neden ki? Başlarım parasına. Hayatının fırsatı Tuğçe onun.Üstelik Tuğçe de çalışıyor. Ev aldıklarında evlenecekler. Ali'nin askerliği de bitti çoktan. Tuğçe 23, Ali de 24 yaşında. 2 yılı neden boşa geçirsinler ki?

• Beğen
caglet

caglet

Üye
Derler ya onu seviyorsan onun iyiliği için ondan vazgeçmelisin diye..bu noktada yapmak sacma olur bunu..Bencede gitmesin Ali...

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt