Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

Kızların,erkeklerde ilk baktıkları yer AYAKKABILARI olduğunu söylerler hep.. Sizce bunun bi nedeni veya mantığı varmı..?

Yeni nesil kızlar da böyle herhalde eskiden ayakkabıya falan bakıldığını görmedim ben

Tepkiler: ChavRash

buketcik

Üye
kim ne derse desin erkeğin çirkini güzeli olmaz.erkek erkektir abi ya.kadının çirkini güzeli olur bence .bir sürü arkadaşım var gerçekten çok güzel.ama çirkin de var tabiama erkeklerde ne biliyim erkek işte abi.bakılacak yer olarak düşündüğün zaman ilk görüşte istesende istemesende göz teması oluyor zaten kısa zamandada komple süzüyoruz yalanmı kızlar

Tepkiler: ebuş... ve -efşan
    Konu Sahibi
pm ni aldım cok sevındım rica ederim işe yaradıysa konum

pelın_

neguzel bak allah mutlu etsın hala gozlerıne derım ben

buketcik

Üye
neguzel bak allah mutlu etsın hala gozlerıne derım ben
ne oldu kız

----------Eklendi @ 11:18:48 ---------- Yazıldı @ 11:16:22 ----------

dişine ve burnuna bakarım.
dişleri ayrık mı diye burnuda havalandırması büyükmü diye

Konu Sahibi
artık yüzüne bıle bakasım gelmıyo erkek dıyınce sözüm meclısten dısarı

Tepkiler: buketcik

buketcik

Üye
tuba istiyosa bir bildiği vardır.kimbilir nasıl üzdüler bitanemi.
işte kızlar bir erkeğin dıştan tanınmayan kişiliğine bakarlar.nasılmı.yukarda var

Benim gozlerim boyle sizce sevilirmi ?

----------Eklendi @ 19:08:21 ---------- Yazıldı @ 19:06:16 ----------

Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

önce ben söyleyım gülüşüne gözlerine dişlerine bakarım bide

sonra bütün olarak ele alırım

Aaaaaaa Sen Ayni beni Tarif Ediyorsun

memocasy

Üye
kaslarına bakarım diyenler siz erkek sapığısınız çünkü iyi biliyorum gözlerini alamıyolar benden

buketcik

Üye
bakmadan kendini belli eden tipler var zaten.
ben fiziğine bakarım

Praetor

Emekli Yönetici
Benim fiziğim hep zayıf gelirdi

Dost başa düşman ayağa bakar mantığından geliyor sanırım,çünkü kızlar bizleri düşmanlarıymışız gibi üzüyolar o şekil davranıyolar
Kızların,erkeklerde ilk baktıkları yer AYAKKABILARI olduğunu söylerler hep.. Sizce bunun bi nedeni veya mantığı varmı..?

ebuş...

Üye
ya birazını okudum herkes göz möz demiş ... ben şimdi söylesem çok abes kaçıcak biliyorum ama doğruya doğru ... ilk dudaklarına ,gülüşüne sonrada fizikine ama fizik deyince böyle aşırı kaslı baklalı filan değil :/ çok kaslıda olmicak çok zayıfta olmicak... ayriyetten ne ayakkabısı be en son dikkat ediceğim şey olsa gerek aman önü sivri olan ayakkabılardan giymesinde isterse kirden filan gözükmüyo olsun

----------Eklendi @ 04:55:01 ---------- Yazıldı @ 04:50:47 ----------

ayrıca çokk yakışıklı erkekleri hiç sevmem

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye

aaa niee leee şaka şaka yakışıklılık bir yere kadardır... Her zaman söylemişim insanın iç güzelligi önemli

Tepkiler: ebuş...