Kız arkadaşıma hediye cep telefonu alacağım :) ( yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla böyle durumlarda başım sıkıştımı magazadaki kızlara basvuruyorum git bir elektronik magazasına bul bir kız orda ondan akıl al kızlar birbirini anlar nede olsa

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SONY ericsson Text pro bence gayet güzel. Bayanlara da çok hoş geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hacı ugraşma bırak ya git al bi tane büyük ayıcık yeter ne telefonu ya herkes sıkıntıya girdi burda:D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

hicks98

Üye

bencede kızlar beyaz 603'ü begenir dikkat cekiyor cünkü severler şatafatı biliyorsun bence gayet güzelde bi telefon ya da bayan telefonu vardı bi tane dst diamondmu ne öyle bişeydi sürgülü klavyeli dokunmatik taşlı maşlı bişeydi :D
Taşlılarıda severiz tabii :D Ama 603 fuşya iyidir bence :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Af edersiniz.. Text ne zaman java işletim sistemli telefon oldu. Xperia serisi içerisinde en güzel arayüze sahip android smart phone. Sen bana sor sorunu. Sony Ericsson benden sorulur. ;) Bilende bilir zaten.

Teoman biliyorum kardeşim sony'cisin :ehe
Ama media market'in dergileri ve görevlileride yalan söyleyip yalan yazmaz değil mi??

CorbyW

CorbyW

Üye
Yok hayır, ben öyle dedim ama, telefonun ne olduğu belli değil. :D Arayüze baksana android gibi, java ise yuh derim. Ama ben gene de sony'den şaşmam, onun için sana 3 model;
-SE Xperia Mini
-SE Xperia Mini Pro
-SE Xperia Mini Pro Gold
Çok güçlü telefındurlar kendileri. :)

-Firmaya tekrar mail atıyorum. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Teoman biliyorum kardeşim sony'cisin :ehe
Ama media market'in dergileri ve görevlileride yalan söyleyip yalan yazmaz değil mi??

tabi ki onların da hata yapma ihtimalleri var. Ben hatalı çok reklam gördüm. :oke:

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır beyler aldım tel nokia pembe 603 :) teşekkürler herkeze tekrardan

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Vay arkadaş.Kız olmak varmış bu dünyada.Bedavadan 603 telefon sahibi oluyorlar :) :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hadi bakalım yengenin gönlünüde çaldın bir kez daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt