Katılıyorum dış görünüşü çok iyi telefonun. Ama bunun daha iyiside olabilirdi. Tek 3g eksik bu modelde. Zannetmiyorum 3g ile işi olacağını ama ne biliyim ...güzel birşeye benziyor kızlar teknolojiden pek anlamaz dış görünüşe bakar al bunu çok beğenecektir
Bence almalısın.Kızlar dış görünüşe önem verir.Özelliklerine pek bakacağını sanmıyorum.Sony Ericsson Txt Pro modelini biliyorum.İşletim sistemi java.Fiyatı 349 TL ile 500 TL arası.
Bence 2.el iphone al hasta kalır
zaten bende n8 var onu vericektim vazgeçtim 
İşletim sistemi yüzünden tedirginim biraz videolarını izledim karışık birşeye benziyor kardeşim + dokunmatigi iyimi sence kamerası nasıl ?

Aynen katılıyorum, telefon sadece hoş ve kibar olsun yeter bayanlar için.güzel birşeye benziyor kızlar teknolojiden pek anlamaz dış görünüşe bakar al bunu çok beğenecektir

Teşekkürler yorum içinAynen katılıyorum, telefon sadece hoş ve kibar olsun yeter bayanlar için.![]()

Bu cihazı bilmiyorum ama wave serisine bi bak. T20'de iyi diyolar. En iyisi ideos x5 ama bulabilirsen.
var öyle 5-8 mp telefonlar falan ama onlarda çok kaba be abikızlar genel olarak telefonda müzik şekil ve en önemlisi resim bunlara yönelik bir tel bak ama buda idare edebilir ..

Arkadaşlar kız arkadaşıma hediye telefon alacağım fiyat limiti 500 tl . Araştırdım bi telefon buldum ama telefonun 3g özelliği yok + işletim sisteminin ne olduğunu anlayamadım androide benziyor ama android kullanmadığım için bişey anlamadım. Sizinde önerilerinizi bekliyorum.
Genel özellikler
Marka Sony Ericsson
Model Txt pro
Fiyat geneli 350 - 400 TL arası
Diğer model adı Sony-Ericsson Text pro
Form faktör QWERTY slider
Renk Black, Pink, White
Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM
Servis 850, 900, 1800, 1900
Bağlantılar
Bluetooth v2.1 with A2DP
Kızılötesi Hayır
Wi-Fi(WLAN) Evet
USB EvetMicroUSB v2.0
Faks / Veri Evet
Ekran
Ana ekran Color TFT capacitive touchscreen
Renkli ekran 256.000 renkler
Boyutlar 76.2 mm mm.
Çözünürlük 240 x 400 piksel
Dış ekran Hayır
Bellek
Dahili bellek 100MB
Harici bellek 32GB
Bellek Kartı yuvaları 1
Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC
Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
Bekleme süresi 400 Saat
Konuşma süresi 5.1 Saat
Arama
Tireşim Evet
Foto ID Evet
Melodiler MP3
Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 3.15 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2048x1536 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Evet
Flaş Evet
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Hayır
MMS Evet
T9 metin girişi Evet
E-posta Evet
HTML tarayıcı Evet
Multimedya
FM radyo çalar Evet
Java desteği Evet
Ses çalar eAAC, MP3, WAV, WMA
Video oynatma H263, MP4
Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Organiser, Voice memo, Document viewer
Görüntülü görüşme Hayır
Diğer özellikler PNX-4910 processor, SNS, 3.5 mm audio jack, TrackID music recognition, Accelerometer Proximity sensor, Scratch-resistant surface, Single-touch input method
Format
Ağırlık 100 g.
Boyutlar (Y x G x D) 93x52x18 mm.
Şimdiden teşekkürler
Kapasitif dokunmatik ekrana sahip.Kamerada idare eder![]()
Bu telefonu biliyorum. Adroid işletim sistemi var. 600 MHz de işlemcisi var. 3G haricinde eksiği yok gibi bişey. Tavsiye ederim.İşletim sistemi yüzünden tedirginim biraz videolarını izledim karışık birşeye benziyor kardeşim + dokunmatigi iyimi sence kamerası nasıl ?
Kapasitif elektriksel algılama prensibine dayalı algılama demek. Sende n8 varmıs. Mesela 5800 dirençsel(resistive) ekrana sahip. İkisinin arasındaki fark kapasitif oluyor.Kapasitif derken ?
Bencede tam bir kiz arkadas icin guzel bir telefon.
Ozelliklerine bakilacak olursada kapasitside iyi gorunuyor.
Guzel bir hediye olur.

N8 gibi. İşlemcileri arasındada 80 Mhz lik fark varYani n8 gibimi dokunmatiği 5800 gibimi ?