Kız arkadaşıma hediye cep telefonu alacağım :) ( yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uqur5445

Üye
samsung corby lerde guzel

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam madem bir bayana alınıcak samsung s8500 wave gibi narin bir cihaz al..yada sony erıcsson x10 mini gibi...

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence bütçeyi biraz daha zorla c6-01 al kızlar cok seviyor kibar telefon bi de angry birds yükle cok seviyorlar :)

NeoV

Üye
Af edersiniz.. Text ne zaman java işletim sistemli telefon oldu. Xperia serisi içerisinde en güzel arayüze sahip android smart phone. Sen bana sor sorunu. Sony Ericsson benden sorulur. ;) Bilende bilir zaten.

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
Af edersiniz.. Text ne zaman java işletim sistemli telefon oldu. Xperia serisi içerisinde en güzel arayüze sahip android smart phone. Sen bana sor sorunu. Sony Ericsson benden sorulur. ;) Bilende bilir zaten.

text derken bu pembe telefonmu ? Sony senden soruluyorsa bu teli almalımıyım sistemi javamı androidmi anlamadımki kafam karıştı ?

nub

nub

Üye
Pembe c5-03 al :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​hocam c6-01'den bahsediyoruz dimi yanlış olmasın o cihaz nasıl kibar oluyor..çok kaba bir cihaz...
bence bütçeyi biraz daha zorla c6-01 al kızlar cok seviyor kibar telefon bi de angry birds yükle cok seviyorlar :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 kabamı :ehe ozaman panasonic al ufak bi telefonu var modelini hatırlayamadım

Buraxlive

Buraxlive

Üye
GENERAL MOBILE DST DIAMOND bi bak istrsen klasik gelmezse guzel telefon :)

LimePie

LimePie

Üye
kızlar ne bilsin cpu gpu dimi :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
C7 olur C6-01 olur Wave 2 olur HTC Rhyme var mor o da olabilir.

CorbyW

CorbyW

Üye
Firmaya sordum fakat net bir cevap alamadım. Android olma olasılığı 60% gibi bir şey. Çünki bu arayüzün java olma olasılığı çok az. Onun haricinde Xperia pro,mini,mini pro modelleri çok güzel. Hangi kıza göstersem aşık oluyorlar. :ehe Hem Ics güncellemesi alacak. Güçlü işlemcileri var. Kızlar gpu, cpu anlamaz deme sakın. Gün gelir nokia alırsan kafana fırlatmasın telefonu. :)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sony modelleri mantıklı dediğin bu modeller bayanların en çok kullandığı modeller fakat iş zevkte bittiği için değişkenli gösterebilir...mesela ben nokia n73 kullanan bayabn arkadaşlar biliyorum çok seviyorlarmış :D
Firmaya sordum fakat net bir cevap alamadım. Android olma olasılığı 60% gibi bir şey. Çünki bu arayüzün java olma olasılığı çok az. Onun haricinde Xperia pro,mini,mini pro modelleri çok güzel. Hangi kıza göstersem aşık oluyorlar. :ehe Hem Ics güncellemesi alacak. Güçlü işlemcileri var. Kızlar gpu, cpu anlamaz deme sakın. Gün gelir nokia alırsan kafana fırlatmasın telefonu. :)

hicks98

Üye
Corby'nin modası geçti bence.Ben bir kız olarak yeni çıkan nokia 603 derim harika renkleri var çok şeker gözüküyor :) Blackberry curve de olabilir pembe kapta alırsan çok güzel olur :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Corby'nin modası geçti bence.Ben bir kız olarak yeni çıkan nokia 603 derim harika renkleri var çok şeker gözüküyor :) Blackberry curve de olabilir pembe kapta alırsan çok güzel olur :D
bencede kızlar beyaz 603'ü begenir dikkat cekiyor cünkü severler şatafatı biliyorsun bence gayet güzelde bi telefon ya da bayan telefonu vardı bi tane dst diamondmu ne öyle bişeydi sürgülü klavyeli dokunmatik taşlı maşlı bişeydi :D

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
nokia c3'lerin kırmızıları çok hoş ben aldım hediye olarak harika bi duruşu var tavsiye ederim..d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt