hocam madem bir bayana alınıcak samsung s8500 wave gibi narin bir cihaz al..yada sony erıcsson x10 mini gibi...
ericson x10 mini ile aynı kardesm telefonun menüsü falan bi 3g si yok
Af edersiniz.. Text ne zaman java işletim sistemli telefon oldu. Xperia serisi içerisinde en güzel arayüze sahip android smart phone. Sen bana sor sorunu. Sony Ericsson benden sorulur.Bilende bilir zaten.
bence bütçeyi biraz daha zorla c6-01 al kızlar cok seviyor kibar telefon bi de angry birds yükle cok seviyorlar![]()
c6 01 kabamıozaman panasonic al ufak bi telefonu var modelini hatırlayamadım
​hocam c6-01'den bahsediyoruz dimi yanlış olmasın o cihaz nasıl kibar oluyor..çok kaba bir cihaz...
Hem Ics güncellemesi alacak. Güçlü işlemcileri var. Kızlar gpu, cpu anlamaz deme sakın. Gün gelir nokia alırsan kafana fırlatmasın telefonu. 
Firmaya sordum fakat net bir cevap alamadım. Android olma olasılığı 60% gibi bir şey. Çünki bu arayüzün java olma olasılığı çok az. Onun haricinde Xperia pro,mini,mini pro modelleri çok güzel. Hangi kıza göstersem aşık oluyorlar.Hem Ics güncellemesi alacak. Güçlü işlemcileri var. Kızlar gpu, cpu anlamaz deme sakın. Gün gelir nokia alırsan kafana fırlatmasın telefonu.
![]()
bencede kızlar beyaz 603'ü begenir dikkat cekiyor cünkü severler şatafatı biliyorsun bence gayet güzelde bi telefon ya da bayan telefonu vardı bi tane dst diamondmu ne öyle bişeydi sürgülü klavyeli dokunmatik taşlı maşlı bişeydiCorby'nin modası geçti bence.Ben bir kız olarak yeni çıkan nokia 603 derim harika renkleri var çok şeker gözüküyorBlackberry curve de olabilir pembe kapta alırsan çok güzel olur
![]()