Gitmemesi için elinizden gelen hiç bir şey olamaz.Artık o yolcudur ve gidecektir.Tabi herkes için aynı durum söz konusu değildir ama klasik bir laf vardır; Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.. Bu yüzden fazla bağlanmamakta lazım olayları akışa bırakın zaman hallecektir..
Aşk sevdiğini yanında ister, ona dokunmak ister. Kokusunu ister...![]()

İnsanoğlu zoru sever, kolayı değil. Her an ulaşabildiğiniz, artık size çekici gelmemeye başlar. Elde ettiği zaman bir varlığı insanoğlu her zaman daha yenisini ister!.. Aranızda hala 3210 kullanan var mı?.. Peki kaç tane?Gözden ırak gönülden ırak
)İnsanoğlu zoru sever, kolayı değil. Her an ulaşabildiğiniz, artık size çekici gelmemeye başlar. Elde ettiği zaman bir varlığı insanoğlu her zaman daha yenisini ister!.. Aranızda hala 3210 kullanan var mı?.. Peki kaç tane?
İnsanoğlu doyumsuzdur!.. Ne kadar çok doyurursan o kadar çok ister, bundandır ki sürekli savaşır, yeni topraklar, daha fazla güç, daha fazla para...
Siz monopoly oynarken bir bakın kendinize!.. Yendiğiniz zaman bütün içgüdülerinizle en hayvani yönleriniz ortaya çıkmaya başlar!.. Ezilene yardım etmeniz bile kendi egonuzu tatmin etmenizden başka bir şey değildir!.. Dalga geçersiniz resmen sizden az parası olanla, kedinin fareyle oynadığı gibi! Ancak ne zaman ki bir rakibiniz oyunda güç kazanmaya başlar, onu yenmek için gözünüzü bürüyen hırs tarifsiz boyutlarda olur!..
Tıpkı şu anki zenginlerin ya da çok güçlü ülkelerin yaptığı gibi!..
Bu yüzdendir ki insanoğlu asla verilenle yetinmez!.. Zaten bu nedenle "günah" işler, bu nedenle insan ticareti yapar, aldatır, uyuşturucu kullanır, öldürür...
Hep daha fazlasını ister; akıllı kadın verirsin güzel ister, güzel verirsin namuslu ister, namuslu verirsin, aşifte ister, onu verirsin, sarışın ister, onu verirsin... Zaten hepsini elde edebiliyorsa en sonunda sıkılır eşcinsel olur!..
Matrix filminin birincisinin sonlarında ajan Smith'in çok güzel bir lafı vardı: Tüm hayvanlar çevresine uyum sağlar, çevresini sürekli tüketen ve tüketecek bir şey kalmadığında gidip başka bir yeri tüketen iki tür vardır:
İnsan ve virüs!
O yüzden kimse gözden uzak gönülden ırak demesin bence!..
Siz hiç normal iki aşığın hikayesinin "efsane" olduğunu duydunuz mu?!
Efsaneleri imkansız aşklar yazar!.. Ferhat, Kerem, Romeo, Türk filmlerindeki o fabrikatörün kızına aşık olmuş çulsuz oğlan...
Hangi biri babasını koluna takıp gidip ilk isteyişinde kıza kavuşabilmiştir?
Bir kadına ulaşmak ne kadar zorsa, hatta ne kadar imkansızsa o kadar değerli olur!.. Efsaneleşir!.. Zira siz insanoğlunun mazoşist bir yanı var kabul etseniz de etmeseniz de. Rahat asla size kafi gelmez!.. Gözden ırak kadın, sizin için her zaman daha değerlidir!.. Zordur zira o ilişkiyi yaşamak, elinizin altında olandan sıkılırsınız zira siz her zaman!
(Not: Bir gün sevgilim bu satırları okur ise;
Ben o erkeklerden değilim balıkım! Hatta ben evrim teorisine inanıyorum, maymunum ben, goril demiştin zaten sen bir ara bana, sonra güçlüsün ayağına kıvırmıştın, heh gorilim ben!!!
işte aşk uğruna kendinizi goril yaptırtan kadınlar değerlidir sizin için...
)
İnsanoğlu zoru sever, kolayı değil. Her an ulaşabildiğiniz, artık size çekici gelmemeye başlar. Elde ettiği zaman bir varlığı insanoğlu her zaman daha yenisini ister!.. Aranızda hala 3210 kullanan var mı?.. Peki kaç tane?
İnsanoğlu doyumsuzdur!.. Ne kadar çok doyurursan o kadar çok ister, bundandır ki sürekli savaşır, yeni topraklar, daha fazla güç, daha fazla para...
Siz monopoly oynarken bir bakın kendinize!.. Yendiğiniz zaman bütün içgüdülerinizle en hayvani yönleriniz ortaya çıkmaya başlar!.. Ezilene yardım etmeniz bile kendi egonuzu tatmin etmenizden başka bir şey değildir!.. Dalga geçersiniz resmen sizden az parası olanla, kedinin fareyle oynadığı gibi! Ancak ne zaman ki bir rakibiniz oyunda güç kazanmaya başlar, onu yenmek için gözünüzü bürüyen hırs tarifsiz boyutlarda olur!..
Tıpkı şu anki zenginlerin ya da çok güçlü ülkelerin yaptığı gibi!..
Bu yüzdendir ki insanoğlu asla verilenle yetinmez!.. Zaten bu nedenle "günah" işler, bu nedenle insan ticareti yapar, aldatır, uyuşturucu kullanır, öldürür...
Hep daha fazlasını ister; akıllı kadın verirsin güzel ister, güzel verirsin namuslu ister, namuslu verirsin, aşifte ister, onu verirsin, sarışın ister, onu verirsin... Zaten hepsini elde edebiliyorsa en sonunda sıkılır eşcinsel olur!..
Matrix filminin birincisinin sonlarında ajan Smith'in çok güzel bir lafı vardı: Tüm hayvanlar çevresine uyum sağlar, çevresini sürekli tüketen ve tüketecek bir şey kalmadığında gidip başka bir yeri tüketen iki tür vardır:
İnsan ve virüs!
O yüzden kimse gözden uzak gönülden ırak demesin bence!..
Siz hiç normal iki aşığın hikayesinin "efsane" olduğunu duydunuz mu?!
Efsaneleri imkansız aşklar yazar!.. Ferhat, Kerem, Romeo, Türk filmlerindeki o fabrikatörün kızına aşık olmuş çulsuz oğlan...
Hangi biri babasını koluna takıp gidip ilk isteyişinde kıza kavuşabilmiştir?
Bir kadına ulaşmak ne kadar zorsa, hatta ne kadar imkansızsa o kadar değerli olur!.. Efsaneleşir!.. Zira siz insanoğlunun mazoşist bir yanı var kabul etseniz de etmeseniz de. Rahat asla size kafi gelmez!.. Gözden ırak kadın, sizin için her zaman daha değerlidir!.. Zordur zira o ilişkiyi yaşamak, elinizin altında olandan sıkılırsınız zira siz her zaman!
(Not: Bir gün sevgilim bu satırları okur ise;
Ben o erkeklerden değilim balıkım! Hatta ben evrim teorisine inanıyorum, maymunum ben, goril demiştin zaten sen bir ara bana, sonra güçlüsün ayağına kıvırmıştın, heh gorilim ben!!!
işte aşk uğruna kendinizi goril yaptırtan kadınlar değerlidir sizin için...
)
Bir kadına ulaşmak ne kadar zorsa o kadın insanı o derecede sıkar..Gözden ırak zaten birşey ya-şa-na-maz yaşanmaya çalışılsa bile uzun sürmez..Telefonla, internetle ilişki yürütüyosun olabilir mi böyle birşey
Hele bir 3210 örneği var ki gece gece yok artık lebron james dememe neden olmuştur
Bazısı doyumsuz olabilir ama 60 yıl birlikte evli kalan insanlar var hala..arkadaşım sen sen ol kızı iklemde bırakıpta kendi içinde bir secim yapmaya zorlama.böyle hissettiğinde secilmeyen kaybeden sen olursun.babasının yanına gidiyor sonucta.hem mesafeler önemli değil duygu ve düşüncelerde var olabilmek birlikte yaşayabilmek önemli.gözden ırak olsada bir parçan hep onunla olacak.uzaklarda bir yerde seni düşündüğünü bilmenin mutluluğu sana yetecek ve zamanla hissettiklerin dahada güzelleşip anlam kazanacak.şimdilik onun istediği gibi olsun ama sen inandığının peşinden git bırakma.Allahın izniyle bir gün herşeyde senin istediğin gibi olacak...
Gönül gözünüz pek açıkmış demek ki.Gönül bu yazıya " vauv " demeyi isterdi ama içeriği kof..

Eğer kadını bir meta olarak görür, pragmatist bir bakış açısıyla ona bakar ve değerini size sağladığı fayda ile ölçerseniz, dokunamadığınız kadın elbette sıkıcı olacaktır.Bir kadına ulaşmak ne kadar zorsa o kadın insanı o derecede sıkar..Gözden ırak zaten birşey ya-şa-na-maz yaşanmaya çalışılsa bile uzun sürmez..Telefonla, internetle ilişki yürütüyosun olabilir mi böyle birşey
![]()
İnsanı tanıyan bunu görmekte zorlanmaz.
Gözü başka yemeklere kaymaya başlar. Zaten bu nedenle o yemeğe her istediğinde ulaşamaması gerekmekte. Zira yemeği elde etmeye gayret ettikçe bir uğraşı olacaktır, başka yerlere bakacak fırsatı olmayacaktır
Birlikte evli kalmak? Birlikte de kalınır evli de... Önemli olan o evliliğin ve birlikte olma halinin niteliğidir. Ayrıca belirtelim ki istisnalar elbette olacaktırBazısı doyumsuz olabilir ama 60 yıl birlikte evli kalan insanlar var hala..

Sözlük karıştırmak güzel bir erdemdir, tebrik ederim ancak yeterli değildirEfsane :
1 . Eski çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylence.
2 . mecaz Gerçeğe dayanmayan, asılsız söz, hikâye vb:
Size yalnızca "bir kelime" ile cevap verse idim bu tanımlamanız anlamlı kalacaktı. Sözcükler anlamlarını cümle içinde nasıl buluyorlar, eğer buna dikkat etmezsek isabetsiz ve yersiz tanımlamalar yaparız 

Saçmaladığınız ithamında bulunmayı doğru bulmasam da bu söylediğiniz böyle düşünmeye itiyor beni.Hele bir 3210 örneği var ki gece gece yok artık lebron james dememe neden olmuştur![]()
Meyan gene uçurdun beniÇok güzel yorumların var gerçekten de
![]()

Nacizane tavsiye olurda evlenirsen yılda 1 kere görüşün hasret aradaki aşkı katmerler..Vallahi senin gönül gözü fazla açılmış sırlar kapısını mı sırlar dünyasını mı fazla izliyosun bilemem ama filmlerde ,efsanelerde yaşadığın belli..Demek ki sizde içi kof konuşma sürekli bir şekilde devam ediyor..Şimdi 3210 örneğinde saçmalayan sen olabilirsin ÇÜNKÜ elektronikle insan duygularını bir tutamazsın..Kadının devri yoktur 8 ay kullan sonra yeni kadın mı alıyosun ? İnsanoğlu doyumsuzmuş yok yahu bir insanın başından 50 evlilik geçtiğini duydun mu ? Hangimizin örneği istisna ? Senin annen - baban kaç yıldır evli ? 70 milyona vur hepsi mi one nigth stand ilişkiler içerisinde..Yüzde 90'ı 20-30 yıl evli..
Hangi mantık cinsel ihtiyacı hayvani dürtü olarak tanımlıyabilir ? 10 yaşındaki yiğenide çağırıp sen evlenicen mi diye sorsam, hergün aynı yemeği yemem diye cevap verir..Aslında galiba biraz insanın gördükleriyle alakalı..Örnek senin babanla annen ayrı değilse senin yazdıklarından çıkartacağım sonuç babanın anneni sürekli aldattığıdır..Hep aynı yemek olunca sıkılırmış çünkü insan..
Uzun evlilikleri istisna olarak gören birine cevap vermek abeste iştigalNacizane tavsiye olurda evlenirsen yılda 1 kere görüşün hasret aradaki aşkı katmerler..
Laf ola beri gele..