Kız arkadaşım gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kız arkadaşım gidiyor
Kız arkadaşım annesinde kalıyordu ve artık babasının yanına gidiyor. Onun mutluluğu için bunu kabullenmek zorunda kaldım ama gitmesini istemiyorum.

Siz olsanız gitmemesi için ne yapardınız? :allalla::allalla:

Meyan

Meyan

Üye
Ben herşey için alternatife bakarım..Alternatifi varsa bırak gitsin hayatını etkilemiş olursun.. Şimdi bitmezse 1 yıl sonra biter..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nereden nereye gidiyor? Şehir, mesafe?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kötü bir durum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bekara karı boşamak kolay gelir derler...
Elinden geleni yap Doğuş, gitmemesi için, ilişkini sürdürebilmek için.
Ama uzaktan bir ilişkiyi yaşatmak tutkuyu katladığı gibi acıyı da katlar. Daha çok bağlanırsın, bağlandıkça daha çok acı çekersin, daha çok acı çektikçe daha çok bağlanırsın.
Bir süre sonra ilişkiyi sürdürme bağımlılığı ilişkinin önüne geçmeye başlar.
Hele ki bunlara değmeyen biri olduğunu görürsen ilerde yıkılırsın.

Ama bir kavuşma anının güzelliği de, hiçbir ilişki ile kıyaslanamaz boyutlarda olur.
Zordur, risklidir.
Güzelliği de büyük olur acısı kadar...

Kolay gelsin.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Biraz daha açarmısın konuyu doğuş kardeşim ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bakın şimdi kız arkadaşımın annesi ile babası bebek iken ayrılmış. Annesinin yanında kalıyor ve babası velahet davası açıyor. Kızda babasını istiyor. Beni Çok Sevdiğini ancak durumumu anlamamı istiyor:( Seni unutamam diyor. Aramızdaki mesafe 3 saatlik yola cıkacak yan yana iken bende hayatımda ilk defa aşkı tatmaya başlamıştım ama gidiyor :(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bekara karı boşamak kolay gelir derler...
Elinden geleni yap Doğuş, gitmemesi için, ilişkini sürdürebilmek için.
Ama uzaktan bir ilişkiyi yaşatmak tutkuyu katladığı gibi acıyı da katlar. Daha çok bağlanırsın, bağlandıkça daha çok acı çekersin, daha çok acı çektikçe daha çok bağlanırsın.
Bir süre sonra ilişkiyi sürdürme bağımlılığı ilişkinin önüne geçmeye başlar.
Hele ki bunlara değmeyen biri olduğunu görürsen ilerde yıkılırsın.

Ama bir kavuşma anının güzelliği de, hiçbir ilişki ile kıyaslanamaz boyutlarda olur.
Zordur, risklidir.
Güzelliği de büyük olur acısı kadar...

Kolay gelsin.
Süper yorumun için teşekkür ederim.

17 yaşında olan biri için kolay olması lazım zaten..Ne de olsa bir gelecekleri yok..

Gözden ırak gönülden ırak derler..

Kız arkadaşım benimle evlenmeyi düşünüyor, ayrıca aşk 17 yaşında iken başlar 45 de değil:@

Meyan

Meyan

Üye
Süper yorumun için teşekkür ederim.

Kız arkadaşım benimle evlenmeyi düşünüyor, ayrıca aşk 17 yaşında iken başlar 45 de değil:@

Evlen o zaman ailen bakar karına:ehe Aşk gelip geçer ve karın doyurmaz..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evlen o zaman ailen bakar karına:ehe Aşk gelip geçer ve karın doyurmaz..

Allah'a şükürler olsun ki benim sevgilim bir yere gittiğimizde hesap ödeye biliyor. Çoğu kızın yapmadığını yapıyor.;);)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
16-18 arasında erkek için hayatta neler gelir neler geçer. 20 yaşına gelince (çok kısa bir fark aradaki ama) gülerek bakarsın 3 sene önceki haline. :)

3 saatte çok uzak bir mesafe değil. Haftasonu bir günde gidip gelinebilecek mesafe. Cumartesi sabah çıksan 10'da, akşam 10'da evine dönebilirsin. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Allah'a şükürler olsun ki benim sevgilim bir yere gittiğimizde hesap ödeye biliyor. Çoğu kızın yapmadığını yapıyor.;);)

Hesapta bir şey mi. Sidik yarışına dönecek konu ama benim kız arkadaşımda kredi kartı extremi ödüyor. Nolacak şimdi.?

Bugün mü evleneyim, yarın mı. :ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
ayrıca aşk 17 yaşında iken başlar 45 de değil:@[/quote]
:D:D :spr

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hesapta bir şey mi. Sidik yarışına dönecek konu ama benim kız arkadaşımda kredi kartı extremi ödüyor. Nolacak şimdi.?

Bugün mü evleneyim, yarın mı. :ehe

Doğru söylemek gerekirse defalarca hesapı ödemeye çalıştı ama ben yanımdaki kıza hesap ödettiremiyorum:bilmem::bilmem:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Erkek varken kıza düşmez:)

Meyan

Meyan

Üye

Ne hatunlar var ya biri hesap öder diğeri kredi kartı ekstresi diğeri telefon faturasını :agla

Al bir muvafakatname bas nikahı:kop:

Hesabı ödettirmen lazım evlenmeyi düşündüğünüze göre hayat müşterek artık..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne hatunlar var ya biri hesap öder diğeri kredi kartı ekstresi diğeri telefon faturasını :agla

Meyan dertimi anlasan:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

:kop: :kop: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt