Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
selam arkadaslar benım de bır ıstegım var ama sade olucak arkasında alarm sesı falan olmucak arkadasın bırı koymu ama guzel degıl sade daha gusel sarkının 14.sanıyesınden sonra devam edıyor.KIT CUDİ - DAY N NITE
SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM JANBERG
arkadaşlar son zamanlarda belki duymuşsunuzdur hareketli bi müzik var "bardak tıngırdamalrıyla başlıyo uzuyo sırf tın tın müzik dj yapımı gibi bulursanız çok teşekür ederim
slm
benım istedigim melodını adını bılıyorum ama gecen tesaduf eserı bi dizide duydum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
melodi yıllar oncesınden 8210 da vardı sadece ama sımdı blacberryde var sanırım cok aradım ama bulamadım. mumkunse paylasırsanız cok sevınırım melodi video da 1:25. dk da calmaya baslıyor
arkadaşlar ben pancar motor sesi arıyorum ancak bulamadım burda konudan bahsedilmiş olduğunu gördüm ama yinede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler