Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
merhaba arkadaşlar benim bir ricam olucak kurtlar vadisi pusu dizisinde polatın ihtiyarlarla görüstügü sahnedeki müziği arıyorum yardımcı olurmusunuz...lütfen
kardeşim gerçekten çok güzel şarkılar eklemişsin ama ben bu nokianın eski serilerinde ''LİSTEN'' müziği varya onu arıyorum mp3 ama bulamıyorum yardımcı olabilirmisin?
1971 yılında yayınlanan başrolünde Kartal tibet in oynadığı "Tarkan" filminin müziğini arıyorum . Yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
slm kolay gelsin ben şirin bebek sesleri istiyorum. bide idare edemem anne diyen bi çocuk ve bilemedim ben onuuuuu diyen bi bebek onları bulabilirmisiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim
Kolay gelsin öncelikle .. Benim isteğim var aradım ama bulamadım kendim (: istediğim ise Besiktasın meşale yaktıgı sırada spiker bagırıyor inönü yanıyor diye bagırırken bu sesi istiorum eğer bulabilirseniz.. birinde duymustum mesaj sesi olarak