kısa mesaj gönderiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
kısa mesaj gönderiliyor
Nokia C7 kullanıyorum telefonu ilk açtıktan kısa bir süre sonra kısa mesaj gönderiliyor diyor sanki bir yere mesaj gönderiyor ama ne giden mesaj belli nede nereye gittiği sizdede böyle bir durum varmı nedir bu ?

arslanla

arslanla

Üye
Bende öyle bir sorun yok...

E_yedi

Üye
arkadasım telefonun ekran goruntusu yoktu hatını benım telefonuma takalım dedı. Bende kendı telefonuma taktıgımda senın dedıgın gıbı hep kısa mesaj gonderılıyor dıyor. Mesaj gonderdıgıde yok ... Iletıdede bır sey gozukmuyor. Kendı hattımı takınca duzeldı. Hatla ılgılı arkadasım o telefonla degıl genel bayıye gıt soyle hattın neyse veya musterı hızmetlerını ara .

ANIL

ANIL

Admin
hattın avea ise oluyor bazen. kendiliğinden düzeliyor.

u_cosar

u_cosar

Üye
hattın internet mms gibi ayarların alınması gibi nedenlerden dolayı gönderiyor

realplayer2

realplayer2

Üye
kesinlikle aveada oluyor bu cihazı her açtığında 1 dakika sonra gerçekleşiyor

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
turkcell hattım ama her açtığımda oluyor

u_cosar

u_cosar

Üye
Cep lira gitmiyorsa sıkıntı yok

najanaja

najanaja

Üye
vodafone'da da her takıldığında oluyor hatla alakalı yani önemli bişey deil tl falan da gitmez hiçbi işlem yapmanıza gerek bile yok bence önemli bişey deil.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
aveadan 500'ü yani kol sentırı arayıp kapattırabiliyormuşsunuz galiba

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
Türkcelli aradım bizimle alakalı bir durum değil dediler.
zaten kontör yada lira gitmiyor ama bu mesajı nereye neden gönderiyor anlayabilmiş değilim.
sanırım nokiaya gönderiyor içeriğindede su yazıyor hay ben seni telefon diye yapanın :)))

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Türkcelli aradım bizimle alakalı bir durum değil dediler.
zaten kontör yada lira gitmiyor ama bu mesajı nereye neden gönderiyor anlayabilmiş değilim.
sanırım nokiaya gönderiyor içeriğindede su yazıyor hay ben seni telefon diye yapanın :)))

my nokia kaydın varmı?

serinaga

serinaga

Üye
operatörle alakalı bir sorun değil sanırım. my nokia kaydı var ise durum mesajı gönderiliyor sanırım, her operatörde aynı sorun var. Artık ben alıştım da göndermeyince dikkatimi çekiyor bazen :aha:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
turkcell menu ile alakalı ben ordan açtığımı biliyorum. ama ordan kapanmıyor :D:D aynısı bende de var sorun olmuyordu boşver gitsin :D ama diğer hattı mı bigün takarsam senin için sorunu çözerim :)

hb14dex

hb14dex

Üye
avea 128kb lik hatla alakalı aveasim menüye girin oradan canlı ekranı kapatın sorun geçecektir bende öyle oldu

saynesim

saynesim

Üye
avea 128kb lik hatla alakalı aveasim menüye girin oradan canlı ekranı kapatın sorun geçecektir bende öyle oldu

değişen birşey olmada açık veya kapalıda yinede teşekkürler

slant1111

slant1111

Üye
ben 128 kb lik hat aldm böyle yapmaya basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt