kırmızı nokia 5700 nasıl temizlenir???

Sponsorlu Bağlantılar

efegei

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı nokia 5700 nasıl temizlenir???
kırmızı nokia 5700 cep telefonum var.Telefonumun kırmızı yerleri çok kirlendi.O kırmızı yerleri neyle silmeye çalıştıysam bi türlü geçmedi.genpa ya ve nokia club a söeldim onlar temizleyemiyeceklerini söylediler.Kırmızı renk 5700,5200,5300 kullanan bütün arkadaşlarıdma aynı kirlenme sorunu var.Neyle temizlenir bu kapağın kırmızı kısımları???

• Beğen
Tepkiler: C01aY

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kolonyalı mendil ile sileceksin. Temizlenmesi lazım. :oke:

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Kolonyalı mendille denedim,cifle denedim,nelerle denemedim ki...Ama çıkmıyorrr

CanceR

CanceR

Üye
onlar kir değilde aşınmış olmasın :S

efegei

Üye
    Konu Sahibi
aşınma değil.Zaten 5200,5300,5700 kullanan varsa bilir o kırmızı yerin malzemesinin nasıl bişey olduğunu.Böle kauçuk gibi bişey...Aşınma değil kir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben kullandım biliyorum ama kirlenecek kadar hiçbir telefon kullanmadığım için :)

efegei

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefonu alalı 1 ay olmadı.Club nokia yı aradım böyle böyle die.Temizlenmez o yeni kapak alman lazım dediler.Şimdi alırsam siyah kapak alcam...

vavuli

vavuli

Üye
kırmızı nokia 5700 cep telefonum var.Telefonumun kırmızı yerleri çok kirlendi.O kırmızı yerleri neyle silmeye çalıştıysam bi türlü geçmedi.genpa ya ve nokia club a söeldim onlar temizleyemiyeceklerini söylediler.Kırmızı renk 5700,5200,5300 kullanan bütün arkadaşlarıdma aynı kirlenme sorunu var.Neyle temizlenir bu kapağın kırmızı kısımları???

sen donanımhaberdeki efege deyilmisin İnşallah bir çözüme ulaştırsın

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Evet oyum:)Eğer silmeyi başaramazsam sanırım siyah kapak almak zorunda kalıcam:(

hackerby17

hackerby17

Üye
o lekeler silinmiyor eğer yanlış anlamadıysam bendede 3230 vardı zamanında aşınma ile oluşuyor demek de mümkün o lekelere ter vs.. cebindeyken bile o lekeler olusabiliyor attıgın her adımda bi leke :D basıma gelmisti ^^ herneyse fazla asınmadan bi kılıf al yada orjinal kapak ^^ kapagı sahte alma sahte aldıgında kamerasını dahi bozabilirsin teknik hatalar olusabilir

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
çamaşır makinesinde yıkat şaka şaka ıslak mendil ile sil o zaman geçer

ortioktay

ortioktay

Üye
ya benimde bi sorum var 5700 müzik çaları kapanmıyomu yoksa kapanıyoda benmi bilmiyorum bilen varsa bi yardım ederseniz sevinirim

masumruk

masumruk

Üye
ya benimde bi sorum var 5700 müzik çaları kapanmıyomu yoksa kapanıyoda benmi bilmiyorum bilen varsa bi yardım ederseniz sevinirim

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5700-yardim-edebilirmisiniz-83490.html

bu senin sorunun cevabı sanırım arkadaşım ;)

Şu temizlenememe olayı doğru olabilir. ben Siyah renk kullandığımdan böyle bir problem yaşamadım çok şükür :) Dediğin gibi arkadaşım, kauçuk tarzı bir plastik ile kaplı bir malzemesi var. Eğer kapağın değilmesini önermişseler doğrudur. bu mered kolay kolay temizlenmez kanımca. Siyah kapak al, tüm dertlerden kurtul :)

gsmelih

gsmelih

Üye
sen bence kuru temizlemeciye ver hemen çıkartır:kop:saka saka sen siyah kapak al ama bence onlar leke deil aşınmadır o yüzden geçmiyordur yada telefonu sat samsung d900i cep telefonu al daha memnun kalırsın:)

furkano

furkano

Üye
Yeni kapal al kullan..

craz

Üye
Arkadaşım Benımde 5700 ım Var Ama Ben Siyah Aldım Benım öyle Telefonda Kirlenme Sorunum Yok Keşke Siyah Alsaydın Benım Arkadasdada 5200 Vardı Kırmızı Yanları Hep Kirlenmişti Onun Için Ben De Sıyah Aldım Ki O Gibi Problemlerle Karşılaşmak Istemedim Inşallah Temizlersin

ercan003

Üye
gitti gidiyorda 12 ytl ile 15 ytl arası satıyorlar kapak+tuşlar filan

rakirsh73

Üye
porcözle temizlenir qaranti

emre3017

emre3017

Üye
Esas sorunumuz kirlenecek kadar telefon kullanmamak.

Üst Alt