0MG90
Üye
Almadım daha haftaya alırım sanırım. Buradakilere bakıcam bir, çok pahalıysa eBay'dan alırım.Sen aldın mı kardeşim aldıysan hangisini aldın ?
Almadım daha haftaya alırım sanırım. Buradakilere bakıcam bir, çok pahalıysa eBay'dan alırım.Sen aldın mı kardeşim aldıysan hangisini aldın ?
Onlarınki de amazon tarzı yerlerde satılanlardan...Bnde z2 için cam koruma aldım ama ne aldığımı hiç bilmiyorum ne markasını ne de özelliğini. Teknosadan almıştım 50 liraya.
Almadım daha haftaya alırım sanırım. Buradakilere bakıcam bir, çok pahalıysa eBay'dan alırım.

Onu izledim. Ama bufflar biraz dokunmatikte sıkıntı yaratıyormuş. Bi de bodyguardz komple kasa korumalı. Bufflar yanlış bilmiyorsam sadece ekran için.teknolojiye atarlanan adam tanıtımı yapıyordu taşla çekiçle vuruyo ama bişey olmuyo tabi bunlarında çakması varmış alırken dikkat etmek lazım
ben spigen marka aldım kırılmaz film 0.2 mm kalınlığı var telefonu kalınlaştırmadı geçen gün yere düşürdüm telefonu film ekranı korudu filmin kenarı ufacık şekilde attı çatlak şeklinde değilbence çok faydalı bir şey
![]()

Iki tane Spigen kılıfım var çok memnunum ekran filmi de aldım kırılmaz Buda çok iyiOnu izledim. Ama bufflar biraz dokunmatikte sıkıntı yaratıyormuş. Bi de bodyguardz komple kasa korumalı. Bufflar yanlış bilmiyorsam sadece ekran için.
Spigen kılıf konusunda baya iyi. Ekran filminin olduğunu bilmiyordum![]()
görüntüyü kaliteli veriyo parmak izi normallere göre daha az kalıyo ekranda su döküldü mü ekrana belli bölge de toplanıyo ve telefonu çevirince hemen akıyo daha bir Sürü şeyi var ben memnunum valla 
Iki tane Spigen kılıfım var çok memnunum ekran filmi de aldım kırılmaz Buda çok iyigörüntüyü kaliteli veriyo parmak izi normallere göre daha az kalıyo ekranda su döküldü mü ekrana belli bölge de toplanıyo ve telefonu çevirince hemen akıyo daha bir Sürü şeyi var ben memnunum valla
![]()
Hepsiburadadan ya da gittiGidiyordan almıştım tam hatırlayamadım. 50 tl ye aldım hocam oralarda bulabilir misiniz bilmiyorumNerden ve kaça aldın acaba? Mediamarkt,bimeks, teknosa tarzı mağazalarda bulabilir miyim acaba?
Hepsiburadadan ya da gittiGidiyordan almıştım tam hatırlayamadım. 50 tl ye aldım hocam oralarda bulabilir misiniz bilmiyorum
Ben kullaniyorum evet dokunmatikte sikinti yasadigim oluyo arada.
Ram temizleme,ekrani kapatip acma vs yapinca duzeliyo farkli marka ve nitelikleri oldugunu bilseydim arastirip alirdim Turkcell'den aldim arkadas vasitasiyla 10 liraya gelis fiyatina.Marka model hatirlamiyorum.Güven veren bir sey kullanmak lazim.
Hocam memnunmusun Z2 içinde var mı acaba?ben spigen kullandım düşürdüğüm için kırıldı sonra TAA tanıtmıştı buff ekran filmi kendi sitesinden orjinal aldım buda kaliteli bir şey
hocam memnunum baya yararı oluyor bu buff linkiHocam memnunmusun Z2 içinde var mı acaba?
buff alırsanızda çakması çokmuş orjinal sitesinden almanızı tavsiye ederim