Tavsiye Kırılmaz Ekran Filmi Kullanan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
Bnde z2 için cam koruma aldım ama ne aldığımı hiç bilmiyorum ne markasını ne de özelliğini. Teknosadan almıştım 50 liraya.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bnde z2 için cam koruma aldım ama ne aldığımı hiç bilmiyorum ne markasını ne de özelliğini. Teknosadan almıştım 50 liraya.
Onlarınki de amazon tarzı yerlerde satılanlardan...

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ön plana çıkan iki marka var. Buff ve Bodyguardz...

Bodyguardz daha iyi diyorlar. Çünkü ekran filmi değilde sanki ikinci bir cam ekran gibi diyorlar. Buffta dokunmatikte biraz sıkıntı oluyormuş açıkçası. Peki bu markaları kullanan var mı?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben spigen marka aldım kırılmaz film 0.2 mm kalınlığı var telefonu kalınlaştırmadı geçen gün yere düşürdüm telefonu film ekranı korudu filmin kenarı ufacık şekilde attı çatlak şeklinde değil :) bence çok faydalı bir şey :oke:

3onur5

3onur5

Üye
teknolojiye atarlanan adam tanıtımı yapıyordu taşla çekiçle vuruyo ama bişey olmuyo tabi bunlarında çakması varmış alırken dikkat etmek lazım

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
teknolojiye atarlanan adam tanıtımı yapıyordu taşla çekiçle vuruyo ama bişey olmuyo tabi bunlarında çakması varmış alırken dikkat etmek lazım
Onu izledim. Ama bufflar biraz dokunmatikte sıkıntı yaratıyormuş. Bi de bodyguardz komple kasa korumalı. Bufflar yanlış bilmiyorsam sadece ekran için.
ben spigen marka aldım kırılmaz film 0.2 mm kalınlığı var telefonu kalınlaştırmadı geçen gün yere düşürdüm telefonu film ekranı korudu filmin kenarı ufacık şekilde attı çatlak şeklinde değil :) bence çok faydalı bir şey :oke:

Spigen kılıf konusunda baya iyi. Ekran filminin olduğunu bilmiyordum:)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Onu izledim. Ama bufflar biraz dokunmatikte sıkıntı yaratıyormuş. Bi de bodyguardz komple kasa korumalı. Bufflar yanlış bilmiyorsam sadece ekran için.

Spigen kılıf konusunda baya iyi. Ekran filminin olduğunu bilmiyordum:)
Iki tane Spigen kılıfım var çok memnunum ekran filmi de aldım kırılmaz Buda çok iyi :) görüntüyü kaliteli veriyo parmak izi normallere göre daha az kalıyo ekranda su döküldü mü ekrana belli bölge de toplanıyo ve telefonu çevirince hemen akıyo daha bir Sürü şeyi var ben memnunum valla :)

• Beğen
Tepkiler: forever_zest
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Iki tane Spigen kılıfım var çok memnunum ekran filmi de aldım kırılmaz Buda çok iyi :) görüntüyü kaliteli veriyo parmak izi normallere göre daha az kalıyo ekranda su döküldü mü ekrana belli bölge de toplanıyo ve telefonu çevirince hemen akıyo daha bir Sürü şeyi var ben memnunum valla :)

Nerden ve kaça aldın acaba? Mediamarkt,bimeks, teknosa tarzı mağazalarda bulabilir miyim acaba?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Nerden ve kaça aldın acaba? Mediamarkt,bimeks, teknosa tarzı mağazalarda bulabilir miyim acaba?
Hepsiburadadan ya da gittiGidiyordan almıştım tam hatırlayamadım. 50 tl ye aldım hocam oralarda bulabilir misiniz bilmiyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben kullaniyorum evet dokunmatikte sikinti yasadigim oluyo arada.
Ram temizleme,ekrani kapatip acma vs yapinca duzeliyo farkli marka ve nitelikleri oldugunu bilseydim arastirip alirdim Turkcell'den aldim arkadas vasitasiyla 10 liraya gelis fiyatina.Marka model hatirlamiyorum.Güven veren bir sey kullanmak lazim.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benim kullandığımın dokunmatiğe hiç bir zararı yok film yokmuş gibi işliyo telefon :)

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburadadan ya da gittiGidiyordan almıştım tam hatırlayamadım. 50 tl ye aldım hocam oralarda bulabilir misiniz bilmiyorum

Eyvallah hocam .)
Ben kullaniyorum evet dokunmatikte sikinti yasadigim oluyo arada.
Ram temizleme,ekrani kapatip acma vs yapinca duzeliyo farkli marka ve nitelikleri oldugunu bilseydim arastirip alirdim Turkcell'den aldim arkadas vasitasiyla 10 liraya gelis fiyatina.Marka model hatirlamiyorum.Güven veren bir sey kullanmak lazim.

Benim anladığım kadarıyla dokunmatikte sıkıntı yaşanıp yaşanmaması kaliteyle ilgili bişey. Üst seviye bilindik bir marka olursa sıkıntı olcağını zannetmiyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bugun markasini ogrendim 'spada' imis 9H ve 0.22 mm kalinlikta nette baktim da 34 - 35 lira civarlarinda fiyati ben gelis fiyati 10 liraya taktirdim arkadasa Turkcell'de.Anladigim kadariyla kaliteli bir seymis ama cok nadir dokunmatikte sikinti cikardigi da olmuyo degil.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben spigen kullandım düşürdüğüm için kırıldı sonra TAA tanıtmıştı buff ekran filmi kendi sitesinden orjinal aldım buda kaliteli bir şey

98farom98

98farom98

Üye
ben spigen kullandım düşürdüğüm için kırıldı sonra TAA tanıtmıştı buff ekran filmi kendi sitesinden orjinal aldım buda kaliteli bir şey
Hocam memnunmusun Z2 içinde var mı acaba?

personable

personable

Üye
Ben z3 de kullanıyorum kırılmaz ekran filmi telefonu aldım 2. gün taktırdım bir sıkıntı yaşamadım daha

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hocam memnunmusun Z2 içinde var mı acaba?
hocam memnunum baya yararı oluyor bu buff linki

buda spigen istediğinizi alın hocam

spigeninki sanırım kırılmaz değil spigende kırılmaz yok z2 için galiba :) buff alırsanızda çakması çokmuş orjinal sitesinden almanızı tavsiye ederim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben kullanıyorum.