Tavsiye Kırılmaz Ekran Filmi Kullanan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Kırılmaz Ekran Filmi Kullanan Var Mı?
Son bir yıldır oldukça popüler olan bu ekran filmleri gerçekten işe yarıyor mu? Telefonu çok kalınlaştırıyor mu gerçekten merak ediyorum. Tahminimce karşıdan gelen darbelere karşı dayanıklıdır fakat yandan veya çaprazdan gelen darbelerde aynı şekilde dayanıklı mıdır merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar bizle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Gerçekten başarılı bir ürünse ben de almayı düşünüyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dokunmatıkte Sorun Olabiliyomuş Diyolar

Saracen Yusuf

Üye
Arada bi takilma luyo dokunmatikye ama genel itibariyle iyi karsi darbeyi emiyo bende ki g2 yan dustu ekran patladi dedim korudu esneyip patlamayi genel anlamda 10 uzerinden 8 puan

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Peki dokunmatikte takılmayı sürekli tekrarlıyor mu yoksa nadiren mi oluyor? Açıkçası iphone 6 alıcam ve böyle bir cihazın bu tarz bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmasını istemem:) peki fiyat olarak kaça aldınız?

hookword

hookword

Üye
15 tlye htc m8e taktım dokunmatikte bir sorun çıkarmadı ancak m8 gibi yandan fazla açık cihazları silikon kılıfla kullanmak en mantıklısı ben de hem silikon kılıf hem ekran camı var temperli olanlardan, ekran hafifçe yükselmiş gibi oluyor ama kullanırken kılıftan dolayı farkedilmiyor.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
15 tlye htc m8e taktım dokunmatikte bir sorun çıkarmadı ancak m8 gibi yandan fazla açık cihazları silikon kılıfla kullanmak en mantıklısı ben de hem silikon kılıf hem ekran camı var temperli olanlardan, ekran hafifçe yükselmiş gibi oluyor ama kullanırken kılıftan dolayı farkedilmiyor.
15 lira çok uygunmuş. Normalde çoğu yerde 50 liraya falan satıyorlar.

98farom98

98farom98

Üye
Nerden aldınız bende Z2 için alacağım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teknosa'da Satılıyor Diye Biliyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
20 liraya elit için aldım süper. Dokunmatik sıkıntısız.

Saracen Yusuf

Üye
Peki dokunmatikte takılmayı sürekli tekrarlıyor mu yoksa nadiren mi oluyor? Açıkçası iphone 6 alıcam ve böyle bir cihazın bu tarz bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmasını istemem:) peki fiyat olarak kaça aldınız?
Ben tanidiktan aldim 5 tane 20 tl verdim toplamda
Surekli olmasada gunde bi kac kez oluyor ekrani kitleyip acinca duzeliyor
Templered 9h glass 0.3mm taktim
Onerim 0.26 takin takilma olmaz
9h yazani alin digerleri 5 para etmez
Kola sisesi vurdum hic bise olmadi
Isteyen olursa 20tl den satarim ama kargo ucreti size olur tanidiktan alip gonderirim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Adılerı Olabilir O Ucuzları

berkoto38

berkoto38

Üye
ben iphone 6 da kullanıyorum dokunmatikte en ufak bir sorun yok güven veriyor

0MG90

0MG90

Üye
Temperli camı diyorsunuz herhalde, darbeyi kendisi emdiği için telefon ekranına bir şey olmuyor almanızda fayda var. Yani 50 liraya temperli cam mı, 400 liraya yeni telefon ekranı mı? :)

Z2 için örnek, en kalitelisi 9H bu arada

98farom98

98farom98

Üye
Temperli camı diyorsunuz herhalde, darbeyi kendisi emdiği için telefon ekranına bir şey olmuyor almanızda fayda var. Yani 50 liraya temperli cam mı, 400 liraya yeni telefon ekranı mı? :)

Z2 için örnek, en kalitelisi 9H bu arada

Sen aldın mı kardeşim aldıysan hangisini aldın ?