MetQ7
Üye
-
Konu Sahibi
-
15 lira çok uygunmuş. Normalde çoğu yerde 50 liraya falan satıyorlar.15 tlye htc m8e taktım dokunmatikte bir sorun çıkarmadı ancak m8 gibi yandan fazla açık cihazları silikon kılıfla kullanmak en mantıklısı ben de hem silikon kılıf hem ekran camı var temperli olanlardan, ekran hafifçe yükselmiş gibi oluyor ama kullanırken kılıftan dolayı farkedilmiyor.
Nerden aldınız bende Z2 için alacağım15 tlye htc m8e taktım dokunmatikte bir sorun çıkarmadı ancak m8 gibi yandan fazla açık cihazları silikon kılıfla kullanmak en mantıklısı ben de hem silikon kılıf hem ekran camı var temperli olanlardan, ekran hafifçe yükselmiş gibi oluyor ama kullanırken kılıftan dolayı farkedilmiyor.
Dede nereden aldın20 liraya elit için aldım süper. Dokunmatik sıkıntısız.
20 liraya elit için aldım süper. Dokunmatik sıkıntısız.
Guard falan ama uzun zaman oldu hatırlamıyorumMarkası falan var mı?
Ben tanidiktan aldim 5 tane 20 tl verdim toplamdaPeki dokunmatikte takılmayı sürekli tekrarlıyor mu yoksa nadiren mi oluyor? Açıkçası iphone 6 alıcam ve böyle bir cihazın bu tarz bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmasını istemempeki fiyat olarak kaça aldınız?
Al kardeşim. En iyi marka hem de arkalı önlü ;Nerden aldınız bende Z2 için alacağım
Al kardeşim. En iyi marka hem de arkalı önlü ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim...
Sen aldın mı kardeşim aldıysan hangisini aldın ?Temperli camı diyorsunuz herhalde, darbeyi kendisi emdiği için telefon ekranına bir şey olmuyor almanızda fayda var. Yani 50 liraya temperli cam mı, 400 liraya yeni telefon ekranı mı?
Z2 için örnek, en kalitelisi 9H bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?